2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hiç korkma biz bikaç kez esimle çıktık. Dün tek başıma oy kullanmaya gittim üstelik semt pazarı da vardı. Herkesd yol verdi pazara girmedim tabi. Bizde 34 günlüğüz. Arabanın kaldırımda sarsılması bebege o kadar iyi geliyoki. Sadece acıkıncca uyanıyo çıkmadan emzir biraz dik tut sonra yatır çık. Uykuya dalmasını bekleme asagıda 3 saniyede uyuyacak. Keyfine bak.

vallaha süper ya.tebrik ederim seni cesaretliymişsin. bebek arabasıylamı geziyosun? nekadar süre dışarda kalıyosun?
yok canım arabayla uğraşamam. kaldırımlar yollardan nasıl sürecem ve kaldıracam arabayı. zaten kendimi zor taşıyorum. oğlumu kucağıma alıyoru. hergün yarım sat dolanıyoruz. çok iyi geliyor

Cnm bize o ilacin yaninda bide sab simplex verdi doktor.rahat ettik biz.gazini ve kakasini daha rahat yapiyor.uyarark yaptirmak aliskanlik yapabilir diye biliyorum cocuk cok daralirsa yaptir tabide.o zmna kadr masajla falan idare etmeye calis.bide aci elma yagi var ayak alti ve gobegine suruluyor bizde ise yaramadi ama memnun olanlar var

kizlar bebegine mama verenlere bi sorum olacak ben biberona alisir beni emmez diye kasikla veriyorum mamayi siz nasil veriyorsunuz? biberonla verince anne sutunu birakir mi acaba?.. bi de biz birinci ayimizi doldurduk ama.ben oglumu asiya goturmedim cani acir diye korkuyorum, siz yaptirdiniz mi asi cok aciylr mu cani bebislerin?..

Kuzenim memelerin kurumuyor silikon nemli bırakıyor dedi. Acima devam ediyordu. Belki ise yarar dedim. Bakalım göreceğiz.
nemli oluyor ewt bu nem iyi geliyor demisti bana da fayda goren biri

metpamid

Cnm bizim de öyle olmuştu acile götürdüm k vitaminimiğnesi yaptılar iktihap yoksa önemli değilmiş iki gğn sonra da düştü zaten göbeği telaş etme
Goturdum canim dun acile gittik cok korktum igne falan yapmadi krem werdi

Ewet yawrum ayni senin dedigin gbi bizimkide

kızlar elimde çocuk bakım ve gelişimi ile ilgili kitaplar var artık benim ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum.

Eklentiler

• IMG_20150530_222929.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 69
Ben hic eldiven giydirmedim bebek dokunarak çevresini algılıyormus diye bi yerde okumuştum

Ben de ilk başlarda giydirmedim ama sonra baktıkki uyrken eli yüzüne degince meme sanıp aranmaya baslıyodu. Eldivenle uyuyo artık. Emerken serbest
Kızlar ya bebişinizin tırnakları yokmu peki ben
Mki daha on günlük çok az tırnagı var kesmeye cesaret edemedim eldiven giydirmeyince eli sürekli yüzünde yüzünü çizecek diye korkuyorum

Canim ben uyudugu zamanlarda hic ellemedm ne zman isterse ozaman uyandi ama dogdugundan beri hic sarilik problemi yoktu oyuzden .. 4 5 saatt kesintisiz uyudugu oluyordu
Bizimkininn de geçti sarılık tehlikesi ozaman bi süre kendi haline bırakarak deneyeyim bakalım acıkınca uyanacak nasılsa :-(

Canim benim bebegim 1 aylik oldu ayni problem bizde de var. Ilk baslarda hem az emip hem 3-4vsaat uyuyodu simdi gunduzleri 2 saatte emiyo. Kilo alimi iyi. Ama ben arada süt sagip veriyorum geceleri. Onun kilo alimiyla etkisi varmi bilmiyorum.
Bende geceleri biberonla verdim canım sabaha karşı iki kez falan on günde ikiyüz gram almış yeterli sanırım belki de ben evham yapıyorum 15. Gün kontrolümüzde tekrar sorayım çocuk doktoruna kilo alımı iyiyse sorun yok demektir. Peki biberona alışmadımı bebişin bende chicconun ucu az delikli olanı var ama ıkı gündür memeyi kavrayamıyo bi beş dk savaş veriyo sinirleniyo ağzı açık gaz yutuyo :-(

Canim cep telefonundan youtube u ac fön makinesi sesi yaz ve bebegine dinlet. Umarim ise yarar.

Kızlar ya bebişinizin tırnakları yokmu peki ben
Mki daha on günlük çok az tırnagı var kesmeye cesaret edemedim eldiven giydirmeyince eli sürekli yüzünde yüzünü çizecek diye korkuyorum
Benim kızımin doğduğunda tırnakları uzundu 2. Gün kestik, uyurken kesebilirsin canım hareketsiz oluyorlar zaten

Bizde bugun 18 gunluk olduk. O seylerden bizdede cikti.anne sutu yapiyormys endise etme dedi doktor. Bende istanbuldayim ayni sennin gibi giydiriyorum
Anladım canım isİlik deli yani ii o zaman bizimde 5 gün sonra kontrolümüz var o zaman sorarım yine Dr a içim rahatladı ama biraz :)

yok canım arabayla uğraşamam. kaldırımlar yollardan nasıl sürecem ve kaldıracam arabayı. zaten kendimi zor taşıyorum. oğlumu kucağıma alıyoru. hergün yarım sat dolanıyoruz. çok iyi geliyor
Canim kucakta korkmuyor musun ayagin filan kayar yada elinden kayiverir allah korusun

Acı elma yagı kullanan arkadaslar dikkat edin tehlikeli olabiliyormus,gazi olunca ben de kullaniyordum ise de yariyordu.ablam yenidogan yogunbakim hemsiresi,elma yagi yüzünden cok fazla bebegin hastaneye geldigini söyledi,kokusu ciğerlerine dokunuyormus,aspire ediyorlarmis.cok mecbur kalinca ayaklarina masaj yapip hemen solutmadan bebegi odadan cikarmak gerekiyormus.gercekten agir bi kokusu her surdugumde migrenim tutuyordu.artik kullanmayi düşünmüyorum

Canım çok teşekkür ederim çok işime yaradı ya hemen gazı çıktı kaka da normal dediği için önemsiyorum simdilik

Benimki de oyle canim once memeyi almiyo agzina ittiriyorum sonra tutuyo. Bizim de yarın kontrolumuz var.sorcam detayli olarak. Sana da yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…