amin canim benim cumlemizin..hic strest yapma duyarsin Allahin izniyle..zaten hic paniklerimiz bitmicek ben her gun acaba devam ediyormu diye dusunuyorum..
Kızlar ben az önce kelebek cirpintisi gibi bir şey hissettim. Bağırsak falan demeyin değil çünkü ayırt edebiliyorum bağırsak hareketlerini :) bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım galiba
Kızlar ben sanırım biraz kilo aldım gibi.sizde durumlar nasıl? Yıllardır olan kabızlığımda daha da arttı feci durumdayım memelerde dolgunluk bir dönem azalmıstı şimdi yine başladı.sizde ne gibi şeyler var merak ettim !
Kızlar ben sanırım biraz kilo aldım gibi.sizde durumlar nasıl? Yıllardır olan kabızlığımda daha da arttı feci durumdayım memelerde dolgunluk bir dönem azalmıstı şimdi yine başladı.sizde ne gibi şeyler var merak ettim !
cnm o siskinlik ben neler neler cektm sabahlara kadar agriyordum zeytinyagi kayisi kurusu incirin hem yasi hem kurusu neler denemedim ki en son dr bi ilac verdi oda bas donmesi midr bulanmasi sonradan da bayilna yapinca biraktim. Anlican her duydugumu denedim. Sana tavsiyem krsinlikl
bılmıyorum canım .. ama hapı bugun yuttum sabah zar zorr cıkarmamak ıcın elımden gelenı yaptım beyın gelısımı ıcın onemlıymıs ıcıme ates dustu hapı yutmadıgım ıcın bı zarar olursa bı terslık olursa dıye cok korkuyorum ınsallah gelısmesınde problem olmaz bebegımın
kızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım misafirim vardı. ilk defa kahverengi lekelenmem oldu. çok korkuyorum bir şey olur mu yardım edin. yarın doktora gideceğim.