Kizlar ben buraya bi mesaj atmstm cocuguna mama veren tek ben miym diye. Hic unutmuyrm o duygumu dort gozle guzel seyler yazmanzi beklemistm beni suclamadan,emzirmenizle ovunmeden.toist bana sen annesisin ve evladni sen tanrsn kimseyi takma evladn icin hangisi suan iyiyse onu yap demisti. Ve o gun emzrdm Allahn iznyle basardm. Ilk ay mama+anne sutu verdm. Ama mama gun icinde 90 cc yi hic gecmedi. 2.ay hemsire sutun gelyr emzr moralini bozma ama az da mama yap o zaten toksa icmez dedi bi baktm oglum mama icmiyr o anki mutlulugumu anlatamam size. Moralim duzeldi sutum varms dedim. Ve inann artti. Simdi sadece anne sutu veryrm cok sukur. Benm gogus ucum hic yoktu memeyi tutamyrdu biberona alismsti memeyi tutsa mamayi icemyrdu biberonu tutsa memeyi almyrdu. Ben lohusalkta ilk 20 gun hic yemek yiyemedm ee dogal olarak sut gelmdi. Benm sutum hic akmyr mesela. Dolaba hic atmadm. Atacak kadar cok degl zaten. Ama oglum acktgnda goguslerm szliyr ya o bana yetyr. Zevkle emzryrm ve ogluma o yuzden yariyr.Bana da mama ver bu cocuk ac diyen aile buyukleri vardi ama kendi annem sutun vardr emzr, emzrdikce gelr diye moral vryrdu. Esim oyle hevesle soruyrdu ki bugun hic emdi mi, olsun bu da yetr, duzeleck sen vazgecme, parasndan degl ama kurtulsn su mamadan oglumz saglikli olsun diyrdu hep. Bana kimler neler demedi ki hepsi aklmda acayip kinliyim onlara malesf. Ama oglum saglikli ya yetr. Zaten ben kilolu cocugu sevmm hep dua edyrdm zayf saglikli ve zinde olsun yavrum diye ama cok laf saydlar bu zayf diye. Simdi mi? Sevmeyi biliyrlar ama baska seylere hala takiyorlar
Óncedn açılmis face yûzünden yani eşim çok karşıydı bende şöyleyedım ona dün kendi öğrendi telimhp kurcalarken ve beni affetmiyo bugün ıse gidfrken ilk ke z alyansını çikardı işe öyle gitti kardfşimle birlikte açmistk façe hesabıni ben sürekli giqmixoqum bike artı kendi ismimh bile kullanmıyodum ve arkdaslarhm hepsi kiz şhmdi bana seçim yap diyo ya kardeşin xada kızhn diyo elimden alcakmış sütten kesilince Allah,m yardım ben yankıs bisey yapmadım eşimi cok seviyorum ama aradada kaldim insan kardesinden vazgeçebilirmı bana resmewm kolunu kes dıyo yalandan nefret eder esim simdi ben sana artık güvenip sirtımi dönmem diyo yanh bfni gözûnden cıkarmıs insan böyke bısey yüzünden yuva xıkarmı hıcmi beni şevmemiş bu adam of cıldiıcam nolur dua edhn arkadaşlar o kadar ihtiyaçım varki buna :'(
Bizde sekizinci haftadayiz canim uyumuyir cok huzursiz saat basi emmek istiyor iki gundur gece uykularini duzene otirtmustum ne guzel bozuldu onlarda arastirdim bende buyume atagiymis sekizinci haftada ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum uslu kizim resmen karekter degistirdi kucaktan inmek istemiyor cok uzun surmz umarimKızlar hepinize selamlar, bugün artık zaman ayırabileceğimi farkettim ve okudum biraz. Sizleri ve yavrularınızı özledim, inşallah daha sık girerim. Biz 3 aylık olacağız neredeyse. 10 gündür sarı bazen de yeşil sulu kaka, sürekli memede kucakta durma isteği, Odasında uyumama gibi sorunlar yaşıyoruz ki meğersem büyüme atağındaymışız. 12. Hafta büyüme atağı haftasıymış. Benzer şeyleri yaşayan varsa yazarsa sevinirim.
Keşke canım inanki bende çok pişmanım merak işte insanın başına me geliyosa meraktan geliyo bir sırda sonsuza kadar saklanmıyomuşAynı sorunları bir arkadaşım da yaşamıştı onlarda ayrılmanın eşiğinden döndüler ama zordu canım birsey eskisi gibi olmadığını ifade etti eşinin ona guvenmedigini unutmuş gibi yapıp ama herşeyin halen dün gibi aklında olduğunu söylemiş eşi.. Allah belasını versin bu sosyal medyanın keşke hiç yapmasaydin sende
Ona yalvarmış gibi olmak istemiyorum kendhni vazgeçhlmez saniyo inşaAllah dûzeliriz biraz zor ama Hakkımızda hayirlısı olsunBukadar saçma bir sebep yüzünden yuva dağitilir mi Allah korusun. Hiç üzulme bebeğini düşün sütün etkilenmesin. Eşin şimdi olaylar taze diye çok sinirlidir ve ne dediğini bilmiyordur. Biraz sakinleşsin güzelce konuş. Özür dile fakat kötü birşey yapmadığini anlat. Beni üzersen sütüm kesilir, yavrumuzun rizki gider, yuvamizi nasil dagitmayi dusunursun bebegimizi hicmi dusunmuyorsun de, hersey en kisa surede yoluna girer inş. Allah yardimciniz olsun cnm
Canım şuan eşin sinirli ne desen boş onun için hatta savunsan iyice inat eder belki benim eşim sinırli olunca ben kendimi hic savunmam haklıymış gibi davranırım, o sakinleşince keyfi yerine gelince iyi bi zamanında güzelce anlatırım bak bu boyle şu şöyle diye alttan alttan çok üstüne gitmeyerek, aradan biraz zaman geçince de haklılığımı kendi anlar. Bana yaptığını hic unutmayacağımi bilir... eşini tanıyan sensin canım en iyi sen bilirsinOna yalvarmış gibi olmak istemiyorum kendhni vazgeçhlmez saniyo inşaAllah dûzeliriz biraz zor ama Hakkımızda hayirlısı olsun
Ben eşimi tnıyamıyorum artık daha 1 yıllık evlıyız nişanlıyken o kadar anlayıslı düşünceli bir insandıki simdh bu halini görünce hiç tanıyamamısıw diyorumCanım şuan eşin sinirli ne desen boş onun için hatta savunsan iyice inat eder belki benim eşim sinırli olunca ben kendimi hic savunmam haklıymış gibi davranırım, o sakinleşince keyfi yerine gelince iyi bi zamanında güzelce anlatırım bak bu boyle şu şöyle diye alttan alttan çok üstüne gitmeyerek, aradan biraz zaman geçince de haklılığımı kendi anlar. Bana yaptığını hic unutmayacağımi bilir... eşini tanıyan sensin canım en iyi sen bilirsin
Aynı durumdayız canım, ne yenek ne rahat uyku. Geçici bir durummuş bakalım ne zaman geçecek :) size de geçmiş olsun.Bizde sekizinci haftadayiz canim uyumuyir cok huzursiz saat basi emmek istiyor iki gundur gece uykularini duzene otirtmustum ne guzel bozuldu onlarda arastirdim bende buyume atagiymis sekizinci haftada ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum uslu kizim resmen karekter degistirdi kucaktan inmek istemiyor cok uzun surmz umarim
Geçmiş olsun canım, insan hata yapabiliyor belki art niyetle birşey yapmadın ama eşinin açısından bakınca o haklı. Ve haklı olduğunu da bildiği için alttan almayacaktır. Sen şu aralar alttan al güvenini kazanmaya çalış, zaman geçtikçe kardeşinle ayıramayacağını anlayacaktır zaten. Ama bu sebepten eşini kaybetme.Ben eşimi tnıyamıyorum artık daha 1 yıllık evlıyız nişanlıyken o kadar anlayıslı düşünceli bir insandıki simdh bu halini görünce hiç tanıyamamısıw diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?