2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar hepinize selamlar, bugün artık zaman ayırabileceğimi farkettim ve okudum biraz. Sizleri ve yavrularınızı özledim, inşallah daha sık girerim. Biz 3 aylık olacağız neredeyse. 10 gündür sarı bazen de yeşil sulu kaka, sürekli memede kucakta durma isteği, Odasında uyumama gibi sorunlar yaşıyoruz ki meğersem büyüme atağındaymışız. 12. Hafta büyüme atağı haftasıymış. Benzer şeyleri yaşayan varsa yazarsa sevinirim.

İyi geceler kızlar bende şimdi fırsat buldum girmeye..

Bizim bebeğin taplosu;
Evrenim
erkek
14.05.15
kilosu 3500 boy 51
1.ay 4900 boy 57
2.ay 6000 boy 63

M miss claire yazdıklarını okudum aferin sana çok güzel mücadele vermissin.. ben sana şunu söylemek istiyorum. Senin bebeğin belki zayıf görünüyor ama maşallah boyu uzun. Benim oglumla boyları aynı ve bizim ebemiz oğlumun boyu icin ayına göre uzun oldunu söylemişti. Uzun olduğu için zayıf görünüyor ama kısa boylu olsaydı şişko görünürde.
Bence sıkma canını insanlar yüzünden esinlede aranı bozma. Bebeğinizin tadını çıkarın bak yakinda 3 aylık olcak zaman hızla geçiyor.

Slm kızlar nasılsiniz bebisler nasil gerçh arada bakiyorum ama firsat bulamixorum yazmaxa ben çok cok kötvyvm bi gvn buraya bunlari yazacağim aklımın ucundan geçmezdi ama kimseye anlatamiyorum bide henüz çok yeni bu olanlar ama napicm bilemiyorum nokur bi akil verin esimle ayrilmak üzereym önceden olmuş bhşey yüzünden yuvam daılixo dun yaşananlar keşke rüya olsaxdı üzüntüden ölmek ûzereyhm aılamaktan gözlerim şisti sütvm kesilcek diwye korkuxorum

Óncedn açılmis face yûzünden yani eşim çok karşıydı bende şöyleyedım ona dün kendi öğrendi telimhp kurcalarken ve beni affetmiyo bugün ıse gidfrken ilk ke z alyansını çikardı işe öyle gitti kardfşimle birlikte açmistk façe hesabıni ben sürekli giqmixoqum bike artı kendi ismimh bile kullanmıyodum ve arkdaslarhm hepsi kiz şhmdi bana seçim yap diyo ya kardeşin xada kızhn diyo elimden alcakmış sütten kesilince Allah,m yardım ben yankıs bisey yapmadım eşimi cok seviyorum ama aradada kaldim insan kardesinden vazgeçebilirmı bana resmewm kolunu kes dıyo yalandan nefret eder esim simdi ben sana artık güvenip sirtımi dönmem diyo yanh bfni gözûnden cıkarmıs insan böyke bısey yüzünden yuva xıkarmı hıcmi beni şevmemiş bu adam of cıldiıcam nolur dua edhn arkadaşlar o kadar ihtiyaçım varki buna :'(

Aynı sorunları bir arkadaşım da yaşamıştı onlarda ayrılmanın eşiğinden döndüler ama zordu canım birsey eskisi gibi olmadığını ifade etti eşinin ona guvenmedigini unutmuş gibi yapıp ama herşeyin halen dün gibi aklında olduğunu söylemiş eşi.. Allah belasını versin bu sosyal medyanın keşke hiç yapmasaydin sende

5800 kg, 63 cm miş oğluşun ikinci ayında maşallah subhanallah, daha ne olsun? Nekadar çok yaramış sütün yavruna. Halt etmiş zayıf diyenler daha ne olsun? Obez mi olmali çocuklar ki milletin dili dursun. Sen kimseyi takmadan böyle devam et maşallah çok güzel gelişimi yavrunun. Zaten hep dışardan gelen baskılardan etkilenip üzülüyoruz, sonrada var olan sütte gidiyor Bende buay sadece anne sütü verdim, kestim mamayı, inandim sütümün yettiğine. Buay en fazla 500 gr almistir oğlum ama olsun ağlamiyor, hergün kakasını düzenli yapiyor, çişli bezleride normal demekki doyuyor. Kimseyi takmamak lazim, sağlikli olsunlar gerisi boş

Bukadar saçma bir sebep yüzünden yuva dağitilir mi Allah korusun. Hiç üzulme bebeğini düşün sütün etkilenmesin. Eşin şimdi olaylar taze diye çok sinirlidir ve ne dediğini bilmiyordur. Biraz sakinleşsin güzelce konuş. Özür dile fakat kötü birşey yapmadığini anlat. Beni üzersen sütüm kesilir, yavrumuzun rizki gider, yuvamizi nasil dagitmayi dusunursun bebegimizi hicmi dusunmuyorsun de, hersey en kisa surede yoluna girer inş. Allah yardimciniz olsun cnm

Bizde sekizinci haftadayiz canim uyumuyir cok huzursiz saat basi emmek istiyor iki gundur gece uykularini duzene otirtmustum ne guzel bozuldu onlarda arastirdim bende buyume atagiymis sekizinci haftada ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum uslu kizim resmen karekter degistirdi kucaktan inmek istemiyor cok uzun surmz umarim

Keşke canım inanki bende çok pişmanım merak işte insanın başına me geliyosa meraktan geliyo bir sırda sonsuza kadar saklanmıyomuş

Ona yalvarmış gibi olmak istemiyorum kendhni vazgeçhlmez saniyo inşaAllah dûzeliriz biraz zor ama Hakkımızda hayirlısı olsun

Meraba annişler hayırlı günler bebeklerinim enfeksiyon kapmasindan korkan kız bebek anneleri pamukla başedemiyorsanız ıslak mendili kullanmadan yıkasaniz nasil olur benim bebeğim erkek ben altini her değiştirmemde islak mendili yıkayıp kullanıyorumm

Benim bebeğimde zayıf görünüyor ama boyu ve kilosu gayette iyi boş verin şu insanları yaaa sanki kendileri 10 kilo çocuk doğurdular :-D hee deyin geçinn valla takamiycam onları Allah kuzularımıza sağlık sıhhat versinn bizede süt versinn insallah

Ona yalvarmış gibi olmak istemiyorum kendhni vazgeçhlmez saniyo inşaAllah dûzeliriz biraz zor ama Hakkımızda hayirlısı olsun
Canım şuan eşin sinirli ne desen boş onun için hatta savunsan iyice inat eder belki benim eşim sinırli olunca ben kendimi hic savunmam haklıymış gibi davranırım, o sakinleşince keyfi yerine gelince iyi bi zamanında güzelce anlatırım bak bu boyle şu şöyle diye alttan alttan çok üstüne gitmeyerek, aradan biraz zaman geçince de haklılığımı kendi anlar. Bana yaptığını hic unutmayacağımi bilir... eşini tanıyan sensin canım en iyi sen bilirsin

Ben eşimi tnıyamıyorum artık daha 1 yıllık evlıyız nişanlıyken o kadar anlayıslı düşünceli bir insandıki simdh bu halini görünce hiç tanıyamamısıw diyorum

Aynı durumdayız canım, ne yenek ne rahat uyku. Geçici bir durummuş bakalım ne zaman geçecek :) size de geçmiş olsun.

Selamlar oglum bugun 70 gunluk oldu kabizlik ve gaz problemimiz devam ediyor gunde 1 kez zor kakasini yapiyor
Yarim cay kasigi zeytinyagi iciriyorum o da pek fayda etmedi
Zinco damla almistik ne umutlarla o da ise yaramadi bugun doktor randevumuz var bakalim ne diyecek
İnfacol diye cok etkili bir damla varmis onu da doktora sorup almayi dusunuyorum sizler gaz ve kabizlik sorunu icin neler yapiyorsunuz
Bize rezenede fayda etmiyor:S

Ben eşimi tnıyamıyorum artık daha 1 yıllık evlıyız nişanlıyken o kadar anlayıslı düşünceli bir insandıki simdh bu halini görünce hiç tanıyamamısıw diyorum
Geçmiş olsun canım, insan hata yapabiliyor belki art niyetle birşey yapmadın ama eşinin açısından bakınca o haklı. Ve haklı olduğunu da bildiği için alttan almayacaktır. Sen şu aralar alttan al güvenini kazanmaya çalış, zaman geçtikçe kardeşinle ayıramayacağını anlayacaktır zaten. Ama bu sebepten eşini kaybetme.

Peki arkadaşlar bebeklerinizi yuzukoyun yatırıyor musunuz ? Hani boynunu tutabilme egzersizi gibi diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…