- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Geçmişolsun canimEvet çok iyi hatirliyorum bu ay bende adimimi atmadim dişari sürekli emzirmeye çalişmakla geçti 500 gr bile aldigini sanmiyorum çok moralim bozuk 3 gündürde hiç emmiyor zorla uykuda biberonla beslemeye çalişiyorum ama nafileacayip moralim bozuk. Allah şifa versin biran önce sizede inş
Canım ben bi gün 10lu luppo çikolatalı kekli paketin yarısından çoğunu yemiştim. Kızımın yüzzü bundan daha da kabarık olmuştu. Anladımki çikolata yememeliyim. Zaten normalde de iki gofret yesem gece boyu ellerim kaşınırdı. Böyle bişey olabilir. Sütümü sürdüm gecti iki günde.Kızlar kızımın yanaklarında böyle şeyler çıkmış bunlar ne ki önemli bişe mi
Sanmıyorum bizim aile hekimi kan tahlili bile yapmıyolar bebeklere. Anlamadım gitti.Sağlik ocağinda idrar tahlili yapiyorlar mi bebeklere?
Aynisi bizdede var sicaktan galiba tatlimKızlar kızımın yanaklarında böyle şeyler çıkmış bunlar ne ki önemli bişe mi
Merhaba. Bizde Temmuz annesi olacakken Mayıs annesi olanlardanız. 20 Mayıs 2015 Kızım Berra Ece. Doğum 2080 gr 44 cm. 1.Ay 3200 gr 49 cm. 2.Ay 4750 gr 54 cm.maşallah canım iyi kilosu. yarın güncellicem listesi belki başka arkadaşlarda yazar.
bizim 22:00-22:30 gibi uyuyo geceleri sabah 7-8 gibi uyanıyo. gece arada emziriyorum çok uyuduğu için. gündüz uyku düzeni yok sadece sabah 10:30-12:00 arası uyuyo. öğleden sonra hiç belli olmuyo. 2 gündür uyanıkken oyun halısına bırakıyorum canı sıkılınca alıyorum. salıncağı var, iş yaparken orda sallanıyo. onun dışında arada bir egzersiz yapıyoruz. başka aktivite yapmıyoruz henüz.Kızlar bebişlerinizle düzen kurdunuz mu? Kurduysanız nasıl? Mesela gece kaçta yatıyorsunuz? Beslenme düzeniniz nasıl? Uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerinizle?
Orda difrax markasi varmi bilmiyorum ama yuzde 99% cocuk bu biberonu Kabul ediyor. Genel olrak başı düz uzun olmaliKizlar kisa bir sure sonra ise baslayacagim. Bebegim memesiz durmuyor. Emzikte almiyor 6 tane emzigimz var. Slikon emziklerde midesi bulaniyor hic almiyor. Kaucuk aliyor midesi bulanmiyor ama onuda emmek istemiyor. Avent soothie aldim onuda basta alti ama emmek iatemedi yine. Biberonda almiyor. Sanirim basi slikon diye. Ne yapmam lazim?
Merhaba benim oğlum da sürekli sıcaktan o şekilde oluyor geçiyor Telaş yapma bir de doktor coresatin krem önerdi uzun sürerse ondan sürüyorum steroid yok doğal bir kremCanım ben de 12 haftalıkken adet oldum ama dedigin gibi lekelenme şeklinde. Ama karnim da agiriyor
Teşekkür ederim canım
Ağri falan olsa dokundurmaz kulağina ağlar ememezde öyle birşey yoksa korkma canimkızlar bebeğimin kulağından koku geliyo, galiba su kaçırdık yıkarken.sizin böyle birşey oldu mu?
Aynı bizBen kizimi aksam 10 da yatiriorum gece 3e kadar uyuyor emzirip tekrar uyutuyorum 6 da kalkiyor sonra tekrar emziriyorum uyursa uyuyor uyumazsa oynuyorum yoruyorum sabah 9 da uyuyo 11 e kadar sonra aksama kadar yarimsar saat uyuyo bikac defa cok uyumuyo aksam uzeri 6dan sonra aglama krizi tutuyo 2 saat suruyo
Belki daha önce kustukızlar bebeğimin kulağından koku geliyo, galiba su kaçırdık yıkarken.sizin böyle birşey oldu mu?
korkma allahım korusun dr. randevunuza az kalmış inşallah geçici bir süreçtirGünaydın kizlar. Çook moralim bozukikinci ayindan sonra ogluma bir halker olmuştu bütün düzenimiz bozuldu emme sıkıntısı yaşadık gündüz uyku sorunu yaşadık biraz biraz düzene girdi derken oğlum 3 gündür sürekli uyuyor ve hiç emmiyor sağip biberonla vermeye çalişiyorum uykuluyken falan ama 30-40 cc zar zor içiriyorum bazende öğürüp kusuyor. Deliricem inanilmaz iştahsiz şu son bir aydir. Doktor kontrolümüz ayin5'inde. Buay yarim kilo bile almamistir, onu geçtim neden hiç acıkmıyor varmi bizim gibi olan? Uykuya düşüp aç yaşayan? Büyüme ayaği midir, bir hastalik belirtisimidir Allah korusun sıcak diyemi yapiyor anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?