2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmişolsun canim

Kızlar kızımın yanaklarında böyle şeyler çıkmış bunlar ne ki önemli bişe mi
Canım ben bi gün 10lu luppo çikolatalı kekli paketin yarısından çoğunu yemiştim. Kızımın yüzzü bundan daha da kabarık olmuştu. Anladımki çikolata yememeliyim. Zaten normalde de iki gofret yesem gece boyu ellerim kaşınırdı. Böyle bişey olabilir. Sütümü sürdüm gecti iki günde.

Kizlar kisa bir sure sonra ise baslayacagim. Bebegim memesiz durmuyor. Emzikte almiyor 6 tane emzigimz var. Slikon emziklerde midesi bulaniyor hic almiyor. Kaucuk aliyor midesi bulanmiyor ama onuda emmek istemiyor. Avent soothie aldim onuda basta alti ama emmek iatemedi yine. Biberonda almiyor. Sanirim basi slikon diye. Ne yapmam lazim?

Kızlar bebişlerinizle düzen kurdunuz mu? Kurduysanız nasıl? Mesela gece kaçta yatıyorsunuz? Beslenme düzeniniz nasıl? Uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerinizle?

Ben kizimi aksam 10 da yatiriorum gece 3e kadar uyuyor emzirip tekrar uyutuyorum 6 da kalkiyor sonra tekrar emziriyorum uyursa uyuyor uyumazsa oynuyorum yoruyorum sabah 9 da uyuyo 11 e kadar sonra aksama kadar yarimsar saat uyuyo bikac defa cok uyumuyo aksam uzeri 6dan sonra aglama krizi tutuyo 2 saat suruyo

Kızlar bebişlerinizle düzen kurdunuz mu? Kurduysanız nasıl? Mesela gece kaçta yatıyorsunuz? Beslenme düzeniniz nasıl? Uyanık olduğu zamanlarda nasıl vakit geçiriyorsunuz bebişlerinizle?
bizim 22:00-22:30 gibi uyuyo geceleri sabah 7-8 gibi uyanıyo. gece arada emziriyorum çok uyuduğu için. gündüz uyku düzeni yok sadece sabah 10:30-12:00 arası uyuyo. öğleden sonra hiç belli olmuyo. 2 gündür uyanıkken oyun halısına bırakıyorum canı sıkılınca alıyorum. salıncağı var, iş yaparken orda sallanıyo. onun dışında arada bir egzersiz yapıyoruz. başka aktivite yapmıyoruz henüz.

Orda difrax markasi varmi bilmiyorum ama yuzde 99% cocuk bu biberonu Kabul ediyor. Genel olrak başı düz uzun olmali
Dudaklarida iyi kıvrılmasi önemli yani ağızı balık gibi olacak. Emizikdede ayni şey, bilmiyorum aventin emizigini denedinmi? Düz ve uzun..
Biberonlari yanliz her cocuk istemiyor
Sadece başina dikkat et. Istersen resim atarim

kızlar bebeğimin kulağından koku geliyo, galiba su kaçırdık yıkarken. sizin böyle birşey oldu mu?

Canım ben de 12 haftalıkken adet oldum ama dedigin gibi lekelenme şeklinde. Ama karnim da agiriyor

Teşekkür ederim canım
Merhaba benim oğlum da sürekli sıcaktan o şekilde oluyor geçiyor Telaş yapma bir de doktor coresatin krem önerdi uzun sürerse ondan sürüyorum steroid yok doğal bir krem

Dayanamadim Sağlik Ocağina gittim doktor muayne etti hiçbirşeyi yok zorlama birak sicaktan yemiyordur, arada 2-3 kaşik su ver çok sicak susuz kalmasin dedi. 400 gr almiş 3 haftada moralim çok bozuldu

Aynı biz 6 dan 9 a Öyleyim sonra uyuyor bizimki

Bu arada bir sorum olacak kaka durumlarınız nasıl bizimki önceden günde 3 4 defa yapıyordu artık 2 güne bir yapıyor bazen günde 1 yapıyor bugün 3. Günü mesela kaka yok hala

günaydın anneler umarım herkes iyidir 96 günlük olduk bizde fakat bizim sıkıntımız sorunmu bilmiyorum ama deli gibi parmak emer bayramdada 15 kaka yaptık 37,4 ateş gittik kaka tahlili ve kan aldılar çok üzüldük çok korktu kuzum ama emerek 3 günde düzeldik bizim bayram böyle geçti ama parmak emme devam deli gibi emer nerdeyse benim göğsümle yarıştırır :)

korkma allahım korusun dr. randevunuza az kalmış inşallah geçici bir süreçtir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…