2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim uyuman onu uyandirip emzireyim demişsin, bende ilk 2 ay uyandiriyordun ama artik ona burakdim ne zaman sinyal verirse bende paşa paşa kalkip karnini doyuracam dedim. O gündür erken uyuyup 4,5 gece yarisi uyaniyor
Annelik kolaymi:) siz ne güzel emziriyorsunuZ sonra kafanizi yastiga vurup uyuyorsunuz ne güzel ama mesela benim işim daha zor, gece yarisi dahi kalkip sagiyorum, eşyalari topluyom, yıkıyorum birde ufakligin karnimi doyuruyorum falan derken artik halimi siz düşünün:) yanı bu tamamen sana kalmiş bit karar ama başta bir yabanci sitede şöyle bir konu vardi;
Bebeyi 7 gibi emziyor gece 5 saatlerinde kalkiyormuş, sizce uyandirip emzirryimi diyordu ayni senin gibi;!
Gelen yorumlarin cogu, gece beslenmesinin önemli oldugunu
Beynin gelişmesi icin zamaninda beslenmesi gerekiyor diye yaziyordu
Benimkide baya gec kalkiyor bu yuzden endişelendimde!

Bir düzene girseler saten hepimi rahatlatacağız :)

Emzikte avent soothie kullandim.
Eki Görüntüle 1593835
bundan kullandik daha doğrusu kullanamadik :d

Biberon da bunu kullanamıyoruz. Eki Görüntüle 1593850

Sastim kaldim
Bu avintin diyer emizigini görmmiştim
Güzelmiş!

Biberonda Dr browns; aynisi bendede var hata ince modelide var ama ikisinide kullanmıyorum cünkü fark etiysen bekler dudagini iyi kıvırıp ( balık şekli) tutup emiyor, dolasiyla içeriye hava kaciriyor. Ilginç tarafi bu şişe özel, karni agriyan, Gazli cocuklar icin. Güya havayı o icindeki boruyami gidiyordu ne ama emizigini kafasini kötü yapmişlar
Dudaklar kıvrılmiyorsa ne işe yarar?
Ama benim dişimda şikayet eden yok bu biberona

Canım merhaba , aventin biberonunu denedin mi? Ucu anne göğsüne benİyor baya. Bir de bebeğinin yanakları tombişse eğer emziklerin kenarları havada kaldığı için tutamıyor olabilir bizimki öyleydi en azından, avent free flow emziğimiz bu. Hayatımı kolaylaştırdı baya. 6 emzikten sonra nuk kauçuk da dahil. Bunu aldı.

Eklentiler

• image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba, hayır emzirebilirsiniz bence uyumadan. Zaten yarınuykulu daha güzel emiyorlar. Bana da kaldırma dediler, ki sağlık ocağındaki hemşirem Israrla 3 saati Geçirme diyordu. Haklıymış. Bir hafta denedim bebeğim az kilo aldı, huzursuzlk yaptı ve farkettimki acıktığı halde uyanamıyor. Bir de gece sütümüz daha besleyici olurmuş. Ek birşey daha gece enzirirsen sütün daha çok olurmuş. Bu nedenle 3 saate bir kaldırmadan uykulu şekilde Emzirip hemen uyutuyorum. Altını bile açmıyorum.

Doktora durumu anlatıp doğum iznini uzatmak için rapor mu alsan sana Muhtaç bebeğin

Evett bu yuzden raporu uzattim. 40 gun dha en fazla. InsaAllah yoluna girer :/

Tesekkurler canim deneyeyimm insaAllah alir benim yaramaz kizim.

Gerçekten de uzun uyursa uyanamıyor. Ben gece emzirirsem 3-4 saat sonra sabah kendi uyanıyo. Gece emzirmediğimde sabah ben uyandırmaya çalışıyom. Bıraksam daha da uyur. Kan şekeri düşüyo demekki.

Canım dün giremedim forum,a eşim evdeydı bizim bebisi sağlık ocağına götürdük takibi vardı boya kg la falan baktılar bu arada kardeşimin tek suçu bana face açmaktı birde benhm hesabı arada kullanması ıdi dün eşim içhnde kalan son zehride boşalttı çok ağır sözlerle sonra sinirh geçti affetmiş beni ama ben onu asla affetmiycem babamın evhne birakmiyo ne kadar kızsada beni seviyo galiba sevmek buysa kardesimınde suçsuz olduğunu anladadı sinıri geçtiya

Gerçekten de uzun uyursa uyanamıyor. Ben gece emzirirsem 3-4 saat sonra sabah kendi uyanıyo. Gece emzirmediğimde sabah ben uyandırmaya çalışıyom. Bıraksam daha da uyur. Kan şekeri düşüyo demekki.
D denizkaan toist evet bizim de aynı emzirmeyince uyanmıyo. doktorlar neye dayanarak acıkmaz dedi anlamadım. sağlık ocağındaki ebe de gece emzirebilirsin, gece sütü daha besleyici dedi. ben 2 defa emziriyorum artık, uyanmıyo zaten birşekilde ağzını açtırınca emiyo uyurken :)

kizlarr cok kotuyum kizim 400 gr almis yanlizca bir ayda :-( moralim cok bozuk kendimi sucluyorum sabahtan beri be bicim anneyim ben sutum kizimi beslemiyo 400 gr nedir yaa

Teşekkürler huzursuzluğu olmuyor Allahtan dün 3. Günde yaptı arada oluyor bakalım anne sütü alıyor sadece

kizlarr cok kotuyum kizim 400 gr almis yanlizca bir ayda :-( moralim cok bozuk kendimi sucluyorum sabahtan beri be bicim anneyim ben sutum kizimi beslemiyo 400 gr nedir yaa
Her ay 1200 alıyodu bu ay bizimki de 500 ancak almıştır sıcaklardan mı anlamadım ben de

Canim benimde oglum geçen ay 1500 kg almişti buay 400 gr benimde moralim çok bozuk. Aylik kontrolünden önce dün sağlik ocağina götürdüm aile hekimine, bu sıcakta biz yiyemiyoruz minicik bebekler ne yapsın gelişimi iyi sağliği yerinde kiloyu dert etme arada da 3-4 kaşik su ver havalar çok sıcak vucudu susuz kalmasın dedi. İnş önümüzdeki ay toparlarlar

Benim oğlumda hiç uyanmiyor artik bende 2-3 saatte bir alip zorlada olsa emzirmeye çalişicam. Kilo alimlarinin düşmesinde bununda payı var sanırım

Hadi ya neden boyle oldu bu bebekler:-( bizimkininde gelisimi iyi saglikli cok sukur ama o kadar zayifki 4600 suan su vermeye calisiyorum bende ins toparlarlar canim

Benim oğlumda hiç uyanmiyor artik bende 2-3 saatte bir alip zorlada olsa emzirmeye çalişicam. Kilo alimlarinin düşmesinde bununda payı var sanırım
evet canım malesef, uyurken emzirmeyi dene. ben uykusu var uyusun diye bırakıyodum kilo alamıyo. bıraksam saatlerce uyucak. uyurken memeyi tutturmak zor ama tutturduktan sonra iyi emiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…