- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Canim uyuman onu uyandirip emzireyim demişsin, bende ilk 2 ay uyandiriyordun ama artik ona burakdim ne zaman sinyal verirse bende paşa paşa kalkip karnini doyuracam dedim. O gündür erken uyuyup 4,5 gece yarisi uyaniyorBu arada ne kadar dikkate alırsınız bilmiyorum ama bebekler gerçekten düzeni seviyor. Internette 15 gün önce 3 aylık bebbegin 1.5 2 saate bir uyuması lazm diye okudum.nerdeee benim kizim uyuck da ben gorcm dedm.sallamaya direnen ben hadi bi başlayayım dedim iki saate bir uyutmaya ve basladm.cunku ilk bebeğim cok anlamiyorn dilini ama baktm karnı tok altı temiz gaz yok huysuzluk yapıyor tek şey kaldı uyku dedim.kipirdasada mizmizlansads uyutmaya calistim.ve simdi kizmin düzeni var gibi aşağı yukarı aynı saatlerde uyuyor. Eskiden uyumuyo diye birakiyordum.yavrum yazik uyumadi onca zaman.
Bu avintin diyer emizigini görmmiştimEmzikte avent soothie kullandim.
Eki Görüntüle 1593835
bundan kullandik daha doğrusu kullanamadik :d
Biberon da bunu kullanamıyoruz. Eki Görüntüle 1593850
Sastim kaldim
Ben resim ekleyemedim ama bizimki ılk beyaz olan saten üçü ayni sadece renk farki varEmzikte avent soothie kullandim.
Eki Görüntüle 1593835
bundan kullandik daha doğrusu kullanamadik :d
Biberon da bunu kullanamıyoruz. Eki Görüntüle 1593850
Sastim kaldim
Canım merhaba , aventin biberonunu denedin mi? Ucu anne göğsüne benİyor baya. Bir de bebeğinin yanakları tombişse eğer emziklerin kenarları havada kaldığı için tutamıyor olabilir bizimki öyleydi en azından, avent free flow emziğimiz bu. Hayatımı kolaylaştırdı baya. 6 emzikten sonra nuk kauçuk da dahil. Bunu aldı.Ellerini emerkem cekmiyorum ama kipkirmizi yapmis bugun . Nuk kaucuk emzigi tutuyor bir iki cekip atiyor. Biraz onu denicem emmezse zorlamicam artik. Ama biberon olayini cozmem lazim. Ise baslayinca sagdigim sutleri kasikla vermek zorunda kalmasın annem. Kadina da yazik :)
Ilgin icin Teşekkürler canimm. Bol sutlu gazsiz sancisiz gunlerimiz olsun insaAllah
Merhaba, hayır emzirebilirsiniz bence uyumadan. Zaten yarınuykulu daha güzel emiyorlar. Bana da kaldırma dediler, ki sağlık ocağındaki hemşirem Israrla 3 saati Geçirme diyordu. Haklıymış. Bir hafta denedim bebeğim az kilo aldı, huzursuzlk yaptı ve farkettimki acıktığı halde uyanamıyor. Bir de gece sütümüz daha besleyici olurmuş. Ek birşey daha gece enzirirsen sütün daha çok olurmuş. Bu nedenle 3 saate bir kaldırmadan uykulu şekilde Emzirip hemen uyutuyorum. Altını bile açmıyorum.Ma
Maşallah kilo alimo guzel. Benimki iki ayda o kadsr aldı:) o zaman toktur bebeğin.emmesi gayet normal. Elini keşfediyor. Emme de onun bildiği tek şey:) sıkıntı yoktur bence. Benim kizim iki elini birden sokuyor. Bu dönemde cok normal. Engel olmaya calismamak lazmmis. yirmiser dakika emzirmek bebeklere yetrmis. Ama bebk Uyuyosa burnuna kulağına gidisina dokunup kısa sürede emmeesini tamamlatmak lazimmis. Benim bildiklerim bunlar:) brbegin kokuni istiyordur annesi insanda emme isteği olurmus
Doktora durumu anlatıp doğum iznini uzatmak için rapor mu alsan sana Muhtaç bebeğin
Canım merhaba , aventin biberonunu denedin mi? Ucu anne göğsüne benİyor baya. Bir de bebeğinin yanakları tombişse eğer emziklerin kenarları havada kaldığı için tutamıyor olabilir bizimki öyleydi en azından, avent free flow emziğimiz bu. Hayatımı kolaylaştırdı baya. 6 emzikten sonra nuk kauçuk da dahil. Bunu aldı.
Deneyeyim bunuda bi umut :/
Gerçekten de uzun uyursa uyanamıyor. Ben gece emzirirsem 3-4 saat sonra sabah kendi uyanıyo. Gece emzirmediğimde sabah ben uyandırmaya çalışıyom. Bıraksam daha da uyur. Kan şekeri düşüyo demekki.Merhaba, hayır emzirebilirsiniz bence uyumadan. Zaten yarınuykulu daha güzel emiyorlar. Bana da kaldırma dediler, ki sağlık ocağındaki hemşirem Israrla 3 saati Geçirme diyordu. Haklıymış. Bir hafta denedim bebeğim az kilo aldı, huzursuzlk yaptı ve farkettimki acıktığı halde uyanamıyor. Bir de gece sütümüz daha besleyici olurmuş. Ek birşey daha gece enzirirsen sütün daha çok olurmuş. Bu nedenle 3 saate bir kaldırmadan uykulu şekilde Emzirip hemen uyutuyorum. Altını bile açmıyorum.
Canım dün giremedim forum,a eşim evdeydı bizim bebisi sağlık ocağına götürdük takibi vardı boya kg la falan baktılar bu arada kardeşimin tek suçu bana face açmaktı birde benhm hesabı arada kullanması ıdi dün eşim içhnde kalan son zehride boşalttı çok ağır sözlerle sonra sinirh geçti affetmiş beni ama ben onu asla affetmiycem babamın evhne birakmiyo ne kadar kızsada beni seviyo galiba sevmek buysa kardesimınde suçsuz olduğunu anladadı sinıri geçtiyaCanim durumunu merak ettiğimden, acaba kiz kardeşi ne yaptıda böyle kötü çirkin bit secim yapmani istedi diye!
Vallah yerinde değilim ama olsaydim;
Asla o secim hakkını yapmazdım
Kardeşin bunu hak etmiyo
Kocan sanki logusalikdada durumu abartmiş, abartmiş!
Görende aldatiniZ sanar!
Bu kadar korkar. Yüz verirseniz vallah bunadamlar böyle en ufak şeylerde kafanisa cikar!
Ne hali varsa görsün! Baba olmuş artik biraz Olgun düşünsün! Varsa anlaşa bildigin, annesi babasi hemen ara durumu anlatki gelip kulagindan tutsunlar !
Korkacaksa, alyansini cikar sende onunkinin yanina burak
Sorarsa; hak etmediğini ama senin alyansi yanliz kalmasin diye çıkardığını söylersin ! Vallah enim eşim unutur işe ögle giderdi bende cikarir yaninda burakidim hata bir kere kayboldu sansin diye saklamiştim
D denizkaanGerçekten de uzun uyursa uyanamıyor. Ben gece emzirirsem 3-4 saat sonra sabah kendi uyanıyo. Gece emzirmediğimde sabah ben uyandırmaya çalışıyom. Bıraksam daha da uyur. Kan şekeri düşüyo demekki.
Teşekkürler huzursuzluğu olmuyor Allahtan dün 3. Günde yaptı arada oluyor bakalım anne sütü alıyor sadeceBebeğim 91 gunluk anne sutu ve mama aliyor gunde bir defa yapıyo. Sadece anne sutu veriyorsanız 6 güne kadar yapmaması normal. Bebek huzurluysa sorun yok ikinip kizariuor yapamiyorsa masajla ona yardımcı olun.poposunun çıkış yerine 1 damla zeytimuagi sürüyorum sabah, öğlene uapiyor eğer . Kabizliktan suphe ediyorsaniz azicik zeytinyağlı sabunu fitil gibi poposundan içeri ittirin birkaç saate kalmadan yapıyor. Bunun hic bir zararı yok ama alışkanlık haline getirmeyin yinede. Hepsini bebegimde uuguladim:) fitil gibi dediysem büyük degik azicik yapmak yeterli. Maksat uyarmak. Ama hic huzursuzluğu yoksa arada olur oyle normaldir:)
Her ay 1200 alıyodu bu ay bizimki de 500 ancak almıştır sıcaklardan mı anlamadım ben dekizlarr cok kotuyum kizim 400 gr almis yanlizca bir ayda :-( moralim cok bozuk kendimi sucluyorum sabahtan beri be bicim anneyim ben sutum kizimi beslemiyo 400 gr nedir yaa
kizlarr cok kotuyum kizim 400 gr almis yanlizca bir ayda :-( moralim cok bozuk kendimi sucluyorum sabahtan beri be bicim anneyim ben sutum kizimi beslemiyo 400 gr nedir yaa
Olabilir canim emmesi iyi yani en azindan bana gore ama az kilo alinca moralim cok bozuldu ilk ay bizimkide bir kilo almistiHer ay 1200 alıyodu bu ay bizimki de 500 ancak almıştır sıcaklardan mı anlamadım ben de
Hadi ya neden boyle oldu bu bebekler:-( bizimkininde gelisimi iyi saglikli cok sukur ama o kadar zayifki 4600 suan su vermeye calisiyorum bende ins toparlarlar canimCanim benimde oglum geçen ay 1500 kg almişti buay 400 grbenimde moralim çok bozuk. Aylik kontrolünden önce dün sağlik ocağina götürdüm aile hekimine, bu sıcakta biz yiyemiyoruz minicik bebekler ne yapsın gelişimi iyi sağliği yerinde kiloyu dert etme arada da 3-4 kaşik su ver havalar çok sıcak vucudu susuz kalmasın dedi. İnş önümüzdeki ay toparlarlar
evet canım malesef, uyurken emzirmeyi dene. ben uykusu var uyusun diye bırakıyodum kilo alamıyo. bıraksam saatlerce uyucak. uyurken memeyi tutturmak zor ama tutturduktan sonra iyi emiyo.Benim oğlumda hiç uyanmiyor artik bende 2-3 saatte bir alip zorlada olsa emzirmeye çalişicam. Kilo alimlarinin düşmesinde bununda payı var sanırım
Kaç aylık bebiş canimHadi ya neden boyle oldu bu bebekler:-( bizimkininde gelisimi iyi saglikli cok sukur ama o kadar zayifki 4600 suan su vermeye calisiyorum bende ins toparlarlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?