- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
değişik şeyler tattır canım. herşeyi almaz, damak tatları var artıkKızlar hepinize gunaydin. Kızım 5.5 aylık oldu dün ilk defa milupanin 4 ay sonrası kasik mamasindan denedik. Çok az yedi ve biraz gectikde sonra kusmaya basladi. sonrasında sadi su kustu. Koyu kıvamda kaşıkla yedirmistim. Çok üzüldümek gidalarda biraz zorlanacagiz galiba.
Annemde meme grevinde asel eylül biliyorsun canım AC bu çocuk mama ver ek gıda ver neden vermuyosun digip duruyor çok sinirleniyorum o zamanBende bekliyorum altı ayı inatla
Benim ki de sevmedi ya valla ben beceremedim günde 1 defa mama veriyorumdomates koyma tatlım
bi de benim minik sevmedi tarhanayı
Yok tatlim buyume atagindayiz zaten suan ama ataktan degil bu uykuya dalma sorunu ikinci aydan beri var cok zorlanip agliyorbüyüme atağına merhaba dediniz canım
Benim emzirmeye devamli tesvik eden annem de grevde diye kizim yogurda basla artik dedi..cevremdekilerde ne inatsin emmiyor iste mama ver ek gidaya basla diyorlar ama istemiyorum sutum var cok sukur sagip veriyorum ben..icimden gelmiyor hic kucuk daha cok bebeklerimiz yaAnnemde meme grevinde asel eylül biliyorsun canım AC bu çocuk mama ver ek gıda ver neden vermuyosun digip duruyor çok sinirleniyorum o zaman
Ay çok heyecanlı. Durup dururken ağlıyor mesela. Bi anlık biraz duruyo tekrar agliyo filan sanırım onun ağrısından yapıyor. 1 haftadır bi huysuzluk vardı hiç aklıma gelmedi dış midir diye. Demek ondanmisSivrilik eline geliyorsa çıkmıştır annesi. Benimkinin ilk dişi büyüdü biraz şimdi de ikincisi geliyor sıkıntımız devam ediyor yani. Durmuyor sürekli kucakta ama ateşi olmadı hiç kızımda da olmamıştı.
Merhaba benim oglumda 18 mayis dogumlu doktor destekli oturtabilirsiniz dedi gecen ay bayiliyor zaten oturmaya gaz cikarmasida kolay oluyor ama ben devamli oturtmuyorum devriliyo cunku :)Slm kızlar kızım 18 mayıs doğmlu yani 5. Ayını dolduracak doktor oturablr artk dedi siz oturtuyor musunz bebişleri
Bende tedirgn oluyrm demek aynı gün doğdu oğlunuz dönebiliyor mu benm kız dönemiyor daha ve çok mız mız sürekli ilgi istiyorMerhaba benim oglumda 18 mayis dogumlu doktor destekli oturtabilirsiniz dedi gecen ay bayiliyor zaten oturmaya gaz cikarmasida kolay oluyor ama ben devamli oturtmuyorum devriliyo cunku :)
Birde tedirgin oluyorum
Evet bir suredir dönüyor bizimkide mizmizdir sallamadan uyumaz agirlastikca zorluyo sallamakBende tedirgn oluyrm demek aynı gün doğdu oğlunuz dönebiliyor mu benm kız dönemiyor daha ve çok mız mız sürekli ilgi istiyor
başla artık canım
neyse kötü konuşmiycam :))neye göre başlamasını söylediniz ki 5.ayda neden ek gıdaya başlanır bebek emiyor mu mama ile mi besleniyor ek gıdayı sindirebilecek mi ya da hazır mı bilmeden sormadan bence bu kadar kesin cevaplar vermemelisiniz sizin bebeğiniz belki ek gıdalardan hoşlandı ya da ihtiyacı vardı ama o arkadaşın bebeği için aynı şey söz konusu olmayabilir insanları yanlış yönelndirmekten kaçınmamız gerekir bence bana sinirlenmeyin ben sadece sizin bebeğiniz için doğru olan başkasının bebeği için yanlış olabiliri anlatmak istedim
onun o atağını ısırırım bennnnnnYok tatlim buyume atagindayiz zaten suan ama ataktan degil bu uykuya dalma sorunu ikinci aydan beri var cok zorlanip agliyor
Canım bizimki 3.ayı doldurduktan sonra oturmak istiyordu doktorumuza söyledim 4.aydan sonra destekli oturtabilirsin dediSlm kızlar kızım 18 mayıs doğmlu yani 5. Ayını dolduracak doktor oturablr artk dedi siz oturtuyor musunz bebişleri
blw yi nerden ayrıntılı öğrenebilirim? Bana çok mantıklı geliyo ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum1 ay sonra 6 aylık olcak 14 mayıs doğumlu
6 ay da tadım günleri yapacam ilk üç gün tstlı patates havuç kabak bunları 3 3 uygulama yapacam
5 meyve 5 sebze ile başlayıp 7. Ayda menüler yapacağım
Allah izin verirse paylaşırım
Benm bebeğime kaşık veriyorum anne sütünü bazen öyle içiyor
Ek gıda konusunda ben ısrarla 6 ayı bekledim
aynisi bizde de vardi. yataga yatirin 20 saniye kadar bekleyin. bir de müzik acin.Kizlar kizimin uyku problemini yaziyorum ya hep demin yine kriz gecirdi resmen gozleri kapaniyor ama ben uyutmaya calistikca kendini itekleyip oradan oraya atiyor ve nefes almadan agliyor..norolojik bir problemmi var ki :-( gotureyimmi acaba noroloji uzmanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?