Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 12+1'de gideceğim, tarih ise 15 Kasım oluyor.Kızlar, bu ikili tarama testiyle ilgili bir şey soracağım.
okuduğum kadarıyla genellikle 13ncü haftadan sonra gidilmiş.
Benim randevum cuma günü yani 11+3 günlükken ikili tarama testi yaptıracağım. Bu haftalarda yaptıran var mı?
Canim benim altı ay sonra o da olur inşallah :)ay gecen bende temızlık yaparken dusundum oyle. egılıp kalktım ıs yaparken. unutuyorum hamıle oldugumu bırden belıme agrı gırıo. bıraz dınlenıyorum azıcık iş yapıyorum gene agrı gırıyo sınır oldum. ev ahır gıbı oldu. ama bi turlu iş yapamadım,, ay dedım bebegı şuraya kenarı bırakıversem yada babasının kucagına bı saat soyle bıraksam, işlensem . ev deli gibi dagıldıgı ıcın bende dellendım yawww :)
inşalllah canımCanim benim altı ay sonra o da olur inşallah :)
Aksam listeye ekleniceksin canimMerhaba , uzun zamandır takip ettiğim foruma artık ben de yazayım ... Dilara hanıma bilgilerimi listede paylaşması için mesaj attım , umarım doğru yapabilmişimdir , forumda paylaşım konusunda acemiyim :)
herkese bebeklerini sağlıklı kucaklarına almayı diliyorum
inşalllah canımCanim benim altı ay sonra o da olur inşallah :)
dilara liste yı nerden goruyoruz en bastakımı.Aksam listeye ekleniceksin canim![]()
:) benim hafif bi çıkıntı var şuan karnımda
- kizlaaarrr karninizz buyudu muuuu ???
Ben gunde uc defa 200lik fitil sekkindekızlar progestan kullanan varmı aranızda
yaptrim 11 3 deKızlar, bu ikili tarama testiyle ilgili bir şey soracağım.
okuduğum kadarıyla genellikle 13ncü haftadan sonra gidilmiş.
Benim randevum cuma günü yani 11+3 günlükken ikili tarama testi yaptıracağım. Bu haftalarda yaptıran var mı?
Ben gunde uc defa 200lik fitil sekkinde
haP ama daha etkili diye doktor alttan yerlestrtiyo kasilmayi engellemk icin ciddende faydasi oldu agrim yok sukurcanım benım hap ama sıkıntı geldı unutmayada basladım. gereklıyse ıcıcem tabıde çok şişirio
Evet canim tabiki aliyolar kan :) gecms olsn simdidenKizlar ikili tarama testin de kan istediler mi cuma kontrolum var bir de beni kan tutuyor ne zaman kan versem bayiliyorum![]()
Top gibi oldu hemde son bi haftadır daha belirgin :)
- kizlaaarrr karninizz buyudu muuuu ???
1hafta sonra çıkiyo canimkızlar 2 lı testın kan sonucu hemen cıkmıyomu