• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende 8 . haftada gıbı asırı bulandı mıdem oda açken. ama hıc kusmadım. sonra oda gectı ne kusma ne bulantı var . ınsallah boyle devam eder. bazen unutuyorum hamıle oldugumu.

Kızlar, bu ikili tarama testiyle ilgili bir şey soracağım.
okuduğum kadarıyla genellikle 13ncü haftadan sonra gidilmiş.
Benim randevum cuma günü yani 11+3 günlükken ikili tarama testi yaptıracağım. Bu haftalarda yaptıran var mı?
Ben de 12+1'de gideceğim, tarih ise 15 Kasım oluyor.

Merhaba , uzun zamandır takip ettiğim foruma artık ben de yazayım ... Dilara hanıma bilgilerimi listede paylaşması için mesaj attım , umarım doğru yapabilmişimdir , forumda paylaşım konusunda acemiyim :)
herkese bebeklerini sağlıklı kucaklarına almayı diliyorum

ay gecen bende temızlık yaparken dusundum oyle. egılıp kalktım ıs yaparken. unutuyorum hamıle oldugumu bırden belıme agrı gırıo. bıraz dınlenıyorum azıcık iş yapıyorum gene agrı gırıyo sınır oldum. ev ahır gıbı oldu. ama bi turlu iş yapamadım,, ay dedım bebegı şuraya kenarı bırakıversem yada babasının kucagına bı saat soyle bıraksam, işlensem . ev deli gibi dagıldıgı ıcın bende dellendım yawww :)
Canim benim altı ay sonra o da olur inşallah :)

Merhaba , uzun zamandır takip ettiğim foruma artık ben de yazayım ... Dilara hanıma bilgilerimi listede paylaşması için mesaj attım , umarım doğru yapabilmişimdir , forumda paylaşım konusunda acemiyim :)
herkese bebeklerini sağlıklı kucaklarına almayı diliyorum
Aksam listeye ekleniceksin canim ;)

Bn yap
Kızlar, bu ikili tarama testiyle ilgili bir şey soracağım.
okuduğum kadarıyla genellikle 13ncü haftadan sonra gidilmiş.
Benim randevum cuma günü yani 11+3 günlükken ikili tarama testi yaptıracağım. Bu haftalarda yaptıran var mı?
yaptrim 11 3 de

Kizlar ikili tarama testin de kan istediler mi cuma kontrolum var bir de beni kan tutuyor ne zaman kan versem bayiliyorum :(

Back
X