Meleklerim20
Rabbimin bana verdiği en güzel hediyesin bebeğim
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 18 Aralık 2011
- 685
- 684
- 208
Bende su an çok hastayım ayakta zor duruyorum ama dediğin gibi canım bir kudret var bebeği düşündükçe kendimi bırakmıyorum doktor hatta serum takalım dedi ama kabul etmedim fazla ilaç kullanmak istemiyorum bebeğime zarar gelir diye inşallah sende en yakın zamanda ayağa kalkarsın tatlım bebeğin için yemene içmene dikkat etCanım hiç sıkma canını hergün illaki yoğurt süt peynir meyve sebzr alıyosundur azıcık da olsa. İşte yeter bebişr bunlar sen ye tabiki yiyebildiğin kadar önemli olan senin mutlu bir anne olabilmen.
Kızlar hepinize merhaba bu arada ben çok kötü üşüttüm. Dün saat başı wc, kokulu idrar, kasık ağrısı, boğaz ağrısı, öksürük, burun akıntısı üstüne ishal. Ne ararsanız var şuandaçok ama çok kötüyüm ama birşey var kızlar
Siz de hissediyor musunuz birşey var beni ayakta tutan zorla yemek yediren ayakta kalmamı sağlayan. İlahi kudret ve bebişim ben buna okadar eminim ki. Bu halde normalde ağzıma bişey sürmen yataktan çıkmam ama bir yardım var üstümde hissediyorum çok yoğunçok etkileyici
![]()