- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medipole gittim canım bu sefer kendi doktoruma. Geçen sefer fatihte bi polikliniğe gitmiştim. Kesin değil ama kıza benziyor demişti şimdi kesin dedi ama yine de şaşkınız bilemiyorum artık ne çıkar ne çıkmazCanım aynı doktora mı gittin yoksa farklı doktora mı peki?
Arkadaslar, ilk trimester 13. Hafta dolunca olmuyor mu? 40/3=13.kusur oldugundan?Hayirli olsun bizde geceli iki hafta oldu ama hic degisen yok hala kusuyom
Herkese iyi haftasonları...Güne biraz canım sıkkın başladım, üç gündür boğaz ağrısı yaşıyorum sanırım faranjit oldum, burun akıntısı ve öksürük de var, ballı süt vs ile ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. ..pek iştahım da yok , sabah annem uğradı ilk üç ayı bitirdin hala hiç belli değil karnın, sadece 1 kg aldığım için , bebeğe iyi bakmıyorsun beslenmiyorsun diyerek söylendi gitti. Burnum tıkalı tat almadığım için pek yemedim bu aralar haklı belki de...üzülüyorum sadece 1 kg almam çok mu kötü lütfen ilk trimesteri bitirenler yorum yapsın...
12bitince bitiyo diye biliyomArkadaslar, ilk trimester 13. Hafta dolunca olmuyor mu? 40/3=13.kusur oldugundan?
Ben balık yemezdim zaten, şimdi de yiyemiyorum ocean plus diye bir balık yağı kullanıyorum kokmuyor da :):) Doktorum önermiştiBiri duygusallık mi dedi.... En saçma dizilere bile ağlıyorum yaa. Çabuk sinirlenip çabuk unutuyorum 5 dakikam 5 dakikama uymuyor. Annelik gerçekten çok zormus...
Kızlar bu arada ben hamile olmadan önce balık etini cokkkk severdim. Her türlü yerdim ama Suan bir tiksinme olmuş nasılbebek gelişimi içinde balık cokkkk önemli. Balık yağı hapları kullanan var mi? Ben almayı düşünüyorum. Haftaya ebe ile randevum var onada soracam ama aramızda kullanan var mi ben gibi balıktan tiksinen var mi
Biz yaptırmayacağız:)İyi akşamlar annişler.. Ikili testlerini yaptıranlar üçlü test yaptırmayı düşünüyor musunuz? Danıştığım 3 ayrı kadın doğumcuda gerek yok dedi.. Sonuç ikilinin aynısı çıkacak dediler.. Oysa ki ilk çocuğumda yaptırmıştım şimdi illa yaptırma diyorlar.. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben de aynı durumdayım bence artık rahatlama dönemindeyiz :):)Son 1 haftadır sanki gögus hassasiyetim azaldı biraz.ve karnım cok gaz olurdu şiş olurdu agrırdı cogu zaman.1 haftadır bunlardan hiç biri yok.karnım bile kuculdu sankı.korkuyorum ters birşeymi var die.yoksa vucut gebeliğe alıstıda oyuzdenmı belirtiler azaldı.bir fikri olan varmı kızlar?
Arkadaslar, ilk trimester 13. Hafta dolunca olmuyor mu? 40/3=13.kusur oldugundan?
Hafta ay karşılığı benimde içinden çıkamadığım bir konu
Hiç canını sıkma Canım Allahın izniyle çok güzel sonuçlar alırsın ınsallahBı arada ikili testte kana bağlı anormali olasılığı yüksek çıktı bebeğin. Doktor 4lü test de istedi. Cinsiyet değişiminin şokundan onu yazmayı unutmuşum. Allah bilir tabi de ben bir sorun olacağını düşünmüyorum yine de yaptırıcam 4lü testi. İnşallah iyi çıkar sonuç. Çıkmasa da ben aldırmayı düşünmüyorum hayırlısı bakalım.
Canım bizde bugün ikili için gittik bebek çok hareketli idi 3 kez usg ye girdim düz durmadı uyudu öle baktık ilk usg % 70 kız dedi en son ise erkeğe benziyor dedi şok olduk ben zaten 2015 te 20 doğum Olcakas bir kız haberini senden duymuştum şimdi sende erkek yazmışsınBı arada ikili testte kana bağlı anormali olasılığı yüksek çıktı bebeğin. Doktor 4lü test de istedi. Cinsiyet değişiminin şokundan onu yazmayı unutmuşum. Allah bilir tabi de ben bir sorun olacağını düşünmüyorum yine de yaptırıcam 4lü testi. İnşallah iyi çıkar sonuç. Çıkmasa da ben aldırmayı düşünmüyorum hayırlısı bakalım.
3 saat hastahane de bekledim 3 kez usg ye girdim sonuncuda uyurken yakaladık yaramaz hareketli idi sizin içinde hayırlısı olsun canımIyi aksamlar anneler.bende bugun ikili test icin gittim.bir hafta onde cikti yani 14 haftalik. Biraz gec oldugu icin olcmede zorlandi.ac gitmistim ama bebek harekliydi.saga sola donuyordu.kendini one atiyordu sipa. Cinsiyetiji sordum.bakti belli degil iki hafta sonra gel o zaman netlesir dedi. Biseyler gordu ama emin olmadigindan soylemedi sanirim. 2.8 kg almisim.biraz dikkatli ye dedi.bu donemde daha cok istahin artacak.kilona dikkat et.egzersuz yap dedi
Ben haftada 1 2 kez balık yediğim halde yazdırdım omega balık yediğim de içmem bide deceVit verdi doktorum folik asiti bırakmam lazım galiba demirim düşüktü şirket Doktoruma onu ölürüp kullanmaya başlarımDr sadece Decavit vitamin verdi , folik asidi bırak dedi.Pek ilaç yanlısı değil, başka ilaç verecek misiniz diye sordum annelerinizin döneminde var mıymış ilaç kullanımı bi sorun bakalım dedi gülerek, gerek yok diyo. Ancak bi hamiş arkadaşım var 20 haftalık gebe , ingiltere ile de bağlantısı var o diyor ki; ingilterede 13. Haftadan sonra verilen ilaçlar set halinde satılıyormuş , vitaminin yanında balık yağı ( omega 3) mutlaka setin içindeymiş.Efa marka balık yağı içiyormuş, adamların vardır bi bildiği. ..dr a sorup ben de omega 3 almak istiyorum.