Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol arkadaşım bu hafta Dr tahmin de bulunalım dedi sıpa arkasını dödü göstermedi 12 haftalık bu hafta hayırlısı artık ikinci bebeğim ne olursa olsun allahıma şükürler olsun onu bize layık gördü ama insan merak ediyor yahuMAŞALLAHcanım ben erkeğe benzettim nedense
Korkma tatlım Allah'a emanet olaradım doktoru hemen gel dedi kızlar... dualarınızı eksik etmeyin...
ben birazdan gidicem almaya ikili test sonucumu acayip derece tedirginim ve korkuyorumIkili test sonucunu alan yok mu hcg oranına bakalım
AA sende korkacak ne var Allah'ın izniyle hepsi sağlıklı akıllı çocuklar olcak yüreğini ferah tut hcg ni mutlaka yaz bekliyorum bak35 altı erkek üstü kız diyorlar bakalım tutacak mıben birazdan gidicem almaya ikili test sonucumu acayip derece tedirginim ve korkuyorum![]()
inşALLAH benim zaten doktorum cinsiyet hakkında yorumunu yaptı %85 erkek dedi bakalım doğrumu?AA sende korkacak ne var Allah'ın izniyle hepsi sağlıklı akıllı çocuklar olcak yüreğini ferah tut hcg ni mutlaka yaz bekliyorum bak35 altı erkek üstü kız diyorlar bakalım tutacak mı
Allah yardımcın olsun canımaradım doktoru hemen gel dedi kızlar... dualarınızı eksik etmeyin...
genital çıkıntı var gibi geldi bana kesin diildir tabi,gördüğüm beyazlık başka bişeyde olabilir,çok küçük çünkü,12 13 haftalardaki usg görüntüsünden bu şekilde anlaşılıyomuş :)Eki Görüntüle 1283499 kızlar bu da benim meleğim 10 hafta usg ye göre cinsiyeti ne acaba tahmin eden varmı
Günaydin canım korkma dualarimiz seninle Rabbim yar ve yardımcın olsuninşallah canım ya bütün gece dua ediyorum kötü düşünmek istemiyorum ama olmyor sanki... doktorum 9da geliyor aricam bakalım ne dicek
BENİMKİNE YORUM ATIN BAKİM DR HİÇ BİŞEY SÖYLEMEDİ CİNSİYETLE İLGİLİgenital çıkıntı var gibi geldi bana kesin diildir tabi,gördüğüm beyazlık başka bişeyde olabilir,çok küçük çünkü,12 13 haftalardaki usg görüntüsünden bu şekilde anlaşılıyomuş :)
MaşaAllah kuzuna canim ama tahmin içn sankı biraz kûçük gıbi geldi bana,Eki Görüntüle 1283499 kızlar bu da benim meleğim 10 hafta usg ye göre cinsiyeti ne acaba tahmin eden varmı