Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım :)Günaydın şekerler
Gözünaydın canımgünaydın arkadaşklar şimdi ikili test sonucum çıktı doktoruma göstermedim ama anlıyorum zaten iyi kötü. şu an bi sorun gözükmüyo gibi :) bu arada hcg sonucu 83,5
çok inceledim ama o bölgesi bacaklarıyla kapanmış gibi görünüyor canım,eğer bacak diilsede hiç bi çıkıntı yok :)BENİMKİNE YORUM ATIN BAKİM DR HİÇ BİŞEY SÖYLEMEDİ CİNSİYETLE İLGİLİ
inşallah canım ya bütün gece dua ediyorum kötü düşünmek istemiyorum ama olmyor sanki... doktorum 9da geliyor aricam bakalım ne dicek
EVT BENDE ÇOK BAKTIM AMA GÖSTEREMEDİM PERSEMBEYE KALDI ZATEN CİNSİYET İNŞ OZAMAN GÖSTERİRİR..çok inceledim ama o bölgesi bacaklarıyla kapanmış gibi görünüyor canım,eğer bacak diilsede hiç bi çıkıntı yok :)
BİDE BUNA BAKARMISINEVT BENDE ÇOK BAKTIM AMA GÖSTEREMEDİM PERSEMBEYE KALDI ZATEN CİNSİYET İNŞ OZAMAN GÖSTERİRİR..
Benim ya cok dusuyo ozellikle sabahlari elim ayagim cekiliyo sanki
Gözünayfın tatlım kız mı geliyor acaba Dr bir tahmini varmıydıgünaydın arkadaşklar şimdi ikili test sonucum çıktı doktoruma göstermedim ama anlıyorum zaten iyi kötü. şu an bi sorun gözükmüyo gibi :) bu arada hcg sonucu 83,5
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlar 3 gun rapor verdı doktor faranjıt olmusum![]()
benim ultrason görüntüleri için yorum yapmadı sadece güzel dedi.kızlar nasılsınız güzel bir hafta geçirmek dileğiyle..
heycan doruktaberree ne güzel dr sana tahmınde bulunmus bende ikili testi yaptırdım ense kalınlıgı ve burun çıkıntısı normal çıktı perşembe gunu sonuçları alıcam inş hepimiz güzel sonuçlar alıcaz..
hiç bi çıkıntı göremedim canım ama bu resimler küçükte olabilir cinsiyet belirlemek için :),burda sırt üstümü yatıyor kollarını arkaya vermiş sankiBİDE BUNA BAKARMISIN
TABİKİDE HİÇ FARK ETMEZ SAĞLIKLI OLSUNLARDA BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUM ..AMA İNSAN MERAK ETMEDEN DURAMIYOR İŞTE ..benim ultrason görüntüleri için yorum yapmadı sadece güzel dedi.hiç farketmez canım cinsiyet erkek kız ikiside yok Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin..
EŞİMLE İDDAYA GİRDİK BEN ERKEK DEDİM EŞİM KIZ BAKALIM KİM DOGRU TAHMİN ETMİŞhiç bi çıkıntı göremedim canım ama bu resimler küçükte olabilir cinsiyet belirlemek için :),burda sırt üstümü yatıyor kollarını arkaya vermiş sanki
bende sadece bende var sanıyordum sol tarafımın üzerine oturamıyorumSa kızlar üçüncü ayıma girecegım neredeyse bir aydır kalça ağrılarım var sizde de oluyor mu önemli birşey mi acaba korkuyorum ?
ben daha bi yorum yapmam falan dedi ama en son kızamı benzio acaba deyip güldü bakalım bende merak ediyorum ilk çocuğum olacak nasipse allah sağlıklı versin de kız erkek farketmez. kendimi bildim bileli oğlan istemistim babamın adını koyabilmek için bide çevremdekiler oğlun olcak deyip durunca hep oğlan gibi düşündüm ama kız fikride hoşuma gitmedi değil hani :) birde benim bazı sağlık problemlerim var bayılıyo gibi oluyorum fenalaşıyorum arada delircek gibi oluyorum falan bunlarla uğraşırken tek düşündüğüm bebeğimi sağlıkla taşıyıp doğurup büyütebilmekGözünayfın tatlım kız mı geliyor acaba Dr bir tahmini varmıydı