- 29 Ağustos 2014
- 1.534
- 1.947
- 178
Aynen canim fenaaaaOyyyy mide bulantısı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim fenaaaaOyyyy mide bulantısı![]()
İnsan her gün ultrasonda görsün istiyor değil mi ? Seni çok iyi anlıyorum. Ben de senin gibiyim. Her gün uyandığımda, yattığımda acaba hala benimle mi diyorum. Şükür ki bugüne kadar hiç kanamam lekelenmem olmadı, sanırım ona bir şey olduğunda ilk bu belirtiler ortaya çıkar, şiddetli kasık ağrısı, karın ağrısı olur. Bir de tüm var olan belirtiler kesilir (halsizlik, mide bulantısı, uyku hali vb.) diye biliyorum. Sen iyi düşün ki, o da iyi olsun...
Bende çok merak edm ama bir taraftanda dr un yapacağı tahmin doğru olmayacaksa geç öğreneyim diyorum. Bende 2 hfta sonra gidicem 13 haftalık olmuş olacağız. Bu arada hayırdır inşallah iki gün önce biroğlum olmuştu rüyamda. Kucağımda erkek bebek vardı. Bakalım rüyamın tersi mi düzümü çıkacak? Araştırdım kiminin tersi çıkmış kiminin aynısı... Kısacası buradan da birşey yakalayamadım...zamanın gelmesini bekliyorum artık...
canım çok geçmiş olsun. Dikkat etmemiz lazım aslında ama bir sorun yaşamadan bunu yapamıyoruz sanki... Bende cumartesi avm de çok ayakta kaldım, çok gezdim. Dün de ağır kaldırdım. Makineden çıkan çamaşırlar ıslak olunca çok ağırlaşmıştı. İki parça halinde taşısam daha iyiydi ama şimdiye kadar taşıdım bir şey olmaz diye taşıdım. Sonra da pişman oldum.Oğlumuda zaman zaman kaldırıyorum klozete oturtmak için falan. Dün bir de yanlkşlıkla Karnıma tekme attıdaha dikkat edeceğim bundan sonra...
yahu 11+1 oldum, simdi basladim kusmaya , başım dönüyor, midem eksiyor bulanıyor, benim vucud yeni idrak etti hamile oldugunu sanırım :)
sağ kasıkta olduğunu nerden bılıyosun? dr hepsap tarafından mı muayene ediyor. benim de oyle de. ilk hamileliğimde de öyleydi. ama onda hıc belırtim yoktu bunda da belırtıler daha fazla ben de acaba cinsiyeti mi farklı ki diyorum da:) sağ sol kasık olayını önceden de duymuştum ama bir türlü anlayamadım da.
Bende çok merak ediyorum ama bir taraftanda dr un yapacağı tahmin doğru olmayacaksa geç öğreneyim diyorum. Bende 2 hfta sonra gidicem 13 haftalık olmuş olacağız. Bu arada hayırdır inşallah iki gün önce biroğlum olmuştu rüyamda. Kucağımda erkek bebek vardı. Bakalım rüyamın tersi mi düzümü çıkacak? Araştırdım kiminin tersi çıkmış kiminin aynısı... Kısacası buradan da birşey yakalayamadım...zamanın gelmesini bekliyorum artık...
Rüyalar da belli olmuyo bazen doğru çıkıyo bazen de tersi çıkar derler. :) :) bekleyelim görelim tersi mi çıkıyo düzü mü :-D
Bazilarnda doğru çıkıyo. Bazılarında ise tam tersi. Bekleyelim görelim tersi mi çıkacak düzü mü :) :)Bende çok merak ediyorum ama bir taraftanda dr un yapacağı tahmin doğru olmayacaksa geç öğreneyim diyorum. Bende 2 hfta sonra gidicem 13 haftalık olmuş olacağız. Bu arada hayırdır inşallah iki gün önce biroğlum olmuştu rüyamda. Kucağımda erkek bebek vardı. Bakalım rüyamın tersi mi düzümü çıkacak? Araştırdım kiminin tersi çıkmış kiminin aynısı... Kısacası buradan da birşey yakalayamadım...zamanın gelmesini bekliyorum artık...
canım çok geçmiş olsun. Dikkat etmemiz lazım aslında ama bir sorun yaşamadan bunu yapamıyoruz sanki... Bende cumartesi avm de çok ayakta kaldım, çok gezdim. Dün de ağır kaldırdım. Makineden çıkan çamaşırlar ıslak olunca çok ağırlaşmıştı. İki parça halinde taşısam daha iyiydi ama şimdiye kadar taşıdım bir şey olmaz diye taşıdım. Sonra da pişman oldum.Oğlumuda zaman zaman kaldırıyorum klozete oturtmak için falan. Dün bir de yanlkşlıkla Karnıma tekme attıdaha dikkat edeceğim bundan sonra...
yahu 11+1 oldum, simdi basladim kusmaya , başım dönüyor, midem eksiyor bulanıyor, benim vucud yeni idrak etti hamile oldugunu sanırım :)
Aramıza hoş geldin![]()
:)Canım beni tarif etmişsin. Bende de baslarda hiç yoktu bulanti, on gündür falan var. Ama şu an daha iyiyim.
Canım bende ilk başta hic bi sorun yoktu normalde de bünyem çok hassastir hemen hasta olurum herdeyden,çok sevinmistim hamileligm kolay geçecek diye. 11.haftada başladı benim bulantim çok kötü oldum tiksindim yemekten kokulardan ama şu an geçti gibi bsy. Normalde sürekli hap içen ve hasta olan ben şu üç ayda tek ilaç kullanmadim. Ve hala hamile gibi değilim cok rahat gidiyo su ana kadar. Sadece monurol toz içtim idrr yolu enfeksynu için. Bence Allah kolaylık veriyo bize hamileyken.Sen de dua et de olmasın canım kiminin hiç bulantısı olmuyo ne güzel.Kızlarrr, Allah'a şükür bir kez bile kusmadım, mide bulantım ise çok nadir.
Şu an tırstım, acaba ilerleyen haftalarda bende de başlayabilir mi? 9+3 olduk bizdeee![]()
inşallah herşey yolunda gider güzel haberler alırsınız dualarımız sizinle tabiki :)