• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kaç haftalik oldun canım sen. Doktoruna denk gelmedik biz demekki. Kızlar geç belli oluyoya belki de ondan söylemiyolar diyorum ama kızlarda da erken belli olan var dediğin gibi. Ben de başka doktora gidecegim artık bu da erken derse başkasına gideceğim kafaya koydum :)
15 haftalik canim bence dunku dr horebilirdi ama erken dedi

benim kızımda 13 haftalıkken belli oldu..buda şimdi 13 haftalık ama bakalım bugün göstercekmi? dr. geldiğinizde cinsiyet tahmininde buluncam demişti..hayırlısı bakalım..
Bana denk gelmedi boyle bi dr demekki.hic konusunu bile etmiyor erken deyip geciyor

Tatlim benim doktor tuberkulu acisiz diye kiz dedi seninkide ona goremi demisti acaba bu koydugun fotoda gayet acili duruyor aslinda o zaman mi acisizdi acabada kiz dedi doktor
Benimkinin de 11. haftada açılıydı,doktor göremedi yanlız,ben de sonradan farkettim ultrason fotolarından,acaba benimki de yataya dönermi dersin:KK39::)Dualarınız da beni de unutmamanız dileğiyle,,

Kizlar kuyruk sokumum cok agriyo ya egilip dogruluyorum gun icinde calisirken cok agriyo sabah uyaninca dinl3nince hic yok ama aksam cok agriyo su an sirt usu yatsam kalkarken mafolurum cok erken digil mi ya bu agrilaricin

Canım çok üzüldüm seni üzmüş olmalarına böyle bir konu için,ama maalesef insanlar hep böyle kız da olsa erkek de olsa muhakkak bir lafları oluyor,Rabbim hayırlı evlatlar versin en önemlisi o sahiden,hepimizin gönlünden bir şeyler geçse de her ikisi de canla başla kabulumuz..Bak benim eşim de iki erkek kardeşler ve inan ki annelerine öyle değer veriyorlar ki ben bile imrenerek bakıyorum,ben kayınvalidemin bir poşet taşıdığına denk gelmedim mesela,evin kıymetlisi o olmuş o kadar erkeğin içinde ki kayınvalidem benimle ve eşimle dertleşiyor,seninde iki tane kafa dengi gelinin olur inş. insan iyi evlat yetiştirince kız erkek farketmeden her türlü desteğini görüyor..İçini ferah tut kulak tıka sen herkeslere bebişin üzülmesin bari..

Merhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
ben ilki düşük olduktan sonradan sımdıye kadar yanı hazırandan beri elevit kullanıyorum. folik asiti kesitik ama buna devam

kızlar yeni doktordan geldik bi kızım vardı inşallah bide oluşum olcakmış rabbim nasip ederse saglıgı sıhati yiyimiş 18cm olmuş bi hafta önde gidiyor 16. haftayı doldurmak üzere ölçülerine göre dedi çok mutluyum şükürler olsun rabbime darısı ögrenmeyen arkadaşların başına......
Gözün aydin canım hayırlı olsun Güle güle büyüt inş oğluşunu da kızını da.

Merhaba sevgili anneler. Benim de bu konuda moralim çok bozuk.benim henüz ilk hamileliğim olmasına rağmen bebeğimin cinsiyetini öğrendimizden beri duyduğum ilk cümle şu oldu: kız olsaydı daha iyi olurdu! Biz senden kız bekliyorduk neyse artık ikinciye olur, kız annesi olmak ayrıcalıktır, kız evlat hayırlıdır anneye arkadaştır vs. Ailem ve eşim dışında hayır söz

Merhaba sevgili anneler. Benim de bu konuda moralim çok bozuk.benim henüz ilk hamileliğim olmasına rağmen bebeğimin cinsiyetini öğrendimizden beri duyduğum ilk cümle şu oldu: kız olsaydı daha iyi olurdu! Biz senden kız bekliyorduk neyse artık ikinciye olur, kız annesi olmak ayrıcalıktır, kız evlat hayırlıdır anneye arkadaştır vs. Ailem ve eşim dışında hayır söz söyleyen olmadı. İki gün öncede bir arkadalum aynen şu tepkiyi verdi nee erkek mi??? Bir kız doğuramayacak mısın sen şimdi? Yani inanın hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu densiz söylediği lafın nereye gittiğini bilmeyen boşboğaz insanlar yüzünden. Rabbimden gelen başım gözüm üstüne o yeterki sağlıkla gelsin ama düşüncesiz insanlar özellikle böyle hassas bir dönemde insanın tüm hevesini alıp götürüyorlar

Merhaba sevgili anneler. Benim de bu konuda moralim çok bozuk.benim henüz ilk hamileliğim olmasına rağmen bebeğimin cinsiyetini öğrendimizden beri duyduğum ilk cümle şu oldu: kız olsaydı daha iyi olurdu! Biz senden kız bekliyorduk neyse artık ikinciye olur, kız annesi olmak ayrıcalıktır, kız evlat hayırlıdır anneye arkadaştır vs. Ailem ve eşim dışında hayır söz

iyi demek ki bu konularda yalnız değiliz. kızı olana da kotu yorum oğlu olana da. bence de sallamamak lazım. önemli olan bizim ne hıssetıgımız. ki biz zaten sağlıklı sıhhatlı olsunlar başka bırsey ıstemıyorz.

erkenden kız bebek duyanlara hayranım,ne şanslılar... ben 13+0 da gittim %80 kız dedi ama bi kesinlik yokkk erkekte olabilirr, 6 aralıkta gidicem o zaman öğrenebilicem, kız mı yoksa erkek mi diye düşünmekten kendi mi alamıyorummmm, öğrensemde bitse bu bilinmezlik :KK70:

kızlar yeni doktordan geldik bi kızım vardı inşallah bide oluşum olcakmış rabbim nasip ederse saglıgı sıhati yiyimiş 18cm olmuş bi hafta önde gidiyor 16. haftayı doldurmak üzere ölçülerine göre dedi çok mutluyum şükürler olsun rabbime darısı ögrenmeyen arkadaşların başına......

Ayyy omurlu olsun oglusun.profil resmindeki patiklerle uyumlu oldu hehe

Ben artık cinsiyeti soranlara çok mutluyum erkek olacakmış demeye bile karar verdim. Hiç sevmediğim şeydir durumumla ilgili yorum yapmak üstelik bir de abartmak ama insanlar bazen bunu istiyor. Biz kullar kim oluyoruz da henüz dünyaya bile gelmemiş masum yavrular için burun kıvırıp yok kız olsaydı yok erkek olsaydı deme cesaretini buluyoruz anlamıyorum.

Back
X