2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum
Başın sağolsun, Allah sabrını versin, İnşallah tez zamanda sana hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin.

bebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum

off offff Allah ım sana sabır versin...

Allah sabır versin demekten öte söz bulamadım... ben de 9 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. ki hissetmiyordum bile. ona rağmen o günden berı aklıma gelmediği gun yok. acısı gecmıyor ama inşallah Allahım sana başka yeni bir sevinç yaşatır en yakın zamanda. Sıkıntı var mıydı bastan beri? neden erken doğdu?

benimkinin buyuk hareketleri de genelde sağda oluyor. kafası olduğunu düşünüyorum. belkı o baskı yapıyodur dıye düşünüyorum :)

Yok benmki cok hareketli olmasına ragmen acıtmıyo.Hareketleriyle alakalı deil benimki.Maşallah seninkinede:KK46: 2 hafta önceyiz biz senden doktora sorıcam bakalm neden olurmuş.

Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin, sana da sabır versin. İnşallah tez zamanda Allah gönlüne göre bir evlat verir.

Kordonundaki ufacık varis yüzünden. :KK43: bebek beslenemezse kaybedebiliriz. :KK43: o yüzden sürekli kontrol altında olmamız gerekiyo. Bir sorun olursa Allah korusun hemen müdahale edilecek bebeği kaybetmemek için erken de olsa doğurtulacak. :KK43: Allah yardımcımız olsun..
Aminn, hayırlısıyla kucağına al inşallah, güzel düşün güzel olsun, tüm önlemlerini al, geçmiş olsun öpüyorum yavrunu

arada yazıyorum canım ama çok yazamıyorum malesef. yatmakla geçiriyorum, ağırlaşmış hissediyorum iyice kendimi. şimdi bir de grip oldum. Cuma günü kontrolüm var. sen ve bebiş nasıl
İyi yapıyorsun dinlenebildiğin kadar dinlen sol tarafına doğru dönüp dinlen kan akışı için, Güzel haberlerle gel inşallah, biz iyiyiz geçip gidiyor işte zaman, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah

Allah sabır versin, elifeva ve sana inan çok üzüldüm, söyleyecek söz bulamıyorumm dilim kilitlendi....

Çok üzüldüm canım,Allah sabır versin,başın sağolsun..Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inş..

Allah yardımcın olsun , çok üzüldüm , ne denir bilemiyorum başka

Kızlar nasıl hala çalışabiliyosunuz hayret ediyorum size.Ben 30. Haftamdayım hamileliğim boyunca hiç oturmadım,ewde durmadım hep gezdim.Ama 2 gündür ne olduysa dışarda duramıyorum enerjin düşük dün biraz cıktım birkaç saat ayakta kaldım korkunç bi yorgunlukla ewe döndüm.Bugun hic cıkamadım kalktıgımdan beri dinleniyorum telewizyonun karsısında.(hic yapmadıgım şeydir we cok sıkılıyorm):KK45::KK45: Normalmi sizce bianda böyle yorgunluk bel ağrısı çarpıntı şikayetlerimin artması:KK61:

Bir çoğunun nasıl çalışabildiğini anlatayım ben sana da hayret etme bence artık sen ...
Burda yazan kızların birçoğunun ama az ama çok maddi problemleri var, doğumdan önce tanınan yasal izin süresi 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta, ve biz maddi sıkıntıları düşünüp ücretsiz izin almak istemeyen arkadaşlarımız olarak, 37. haftaya kadar keyfimizden çalışmıyoruz, 5 haftayı doğumdan sonraya aktaralım da yavrularımızla daha çok vakit geçirelim diye.. Umarım anlatabilmişimdir.
Bi anda yorgunluk ve çarpıntı çok normal tabi artık bebeğe pompaladığın kan ve aldığın nefes yetersiz kalıyor, ama normal olmayan şey bence bu kadar yas temalı yazı içerisinde senin böyle bir soru sorman..
Yazdıklarım umarım seni kırmamıştır, lütfen bunu bir uyarı niteliğinde kabul et.

Aminn, hayırlısıyla kucağına al inşallah, güzel düşün güzel olsun, tüm önlemlerini al, geçmiş olsun öpüyorum yavrunu

İyi yapıyorsun dinlenebildiğin kadar dinlen sol tarafına doğru dönüp dinlen kan akışı için, Güzel haberlerle gel inşallah, biz iyiyiz geçip gidiyor işte zaman, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah
amin canım inş. gece uyurken sola dönmeye çalışıyorum genelde ama sırt ağrım var. bazen sırt üstü yatıyorum.

Canım çok ama çok üzüldüm inan kıyamam sanan alllah yardımcın olsun 29 hafta yaaa neden nasıl oldu bilmiyorum ama hepimizin başına erken doğum gelebilir geçen gün 25 haftalık bir bebeğin yaşadığını okuyunca sevinmiştim artık herşey gelişti diye ama senin için bebek için kahroldum

amin canım inş. gece uyurken sola dönmeye çalışıyorum genelde ama sırt ağrım var. bazen sırt üstü yatıyorum.
Normalde de evde dinlenirken sol tarafına doğru dönüp dinlensen iyi olur demişti doktorum bana. Nasıl rahat ediyorsan tabi, çok normal 2 can taşıyorsun bizim iki katımız yükün var ve, sen 3 kalp taşıyosun, biraz zorlanabilirsin, sağlıcakla kalın kızın ve oğlunu öptüm

B bynkilic canım diyecek söz bulamıyorum. Allah sabırlar versin sana ve eşine.. İnş. en kısa zamanda kucağını doldursun Rabbim. Çok üzüldüm..

Normalde de evde dinlenirken sol tarafına doğru dönüp dinlensen iyi olur demişti doktorum bana. Nasıl rahat ediyorsan tabi, çok normal 2 can taşıyorsun bizim iki katımız yükün var ve, sen 3 kalp taşıyosun, biraz zorlanabilirsin, sağlıcakla kalın kızın ve oğlunu öptüm
saol canım ben de sizi öptüm. Allah a emanet olun

25.haftada
Bebegi ters duran var mi
kontrole gitmiştim. ters duruyordu. ama dr normal dedi. daha değişir dedi. bir yönden de şimdi böyle durması daha ıyı cunku bas aşağıda olduğunda ağırlık yapar ve dusuk de olsa erken doğum riski olur dedi. ama simdi hangi poziyonda bebiş bilmiyorum. anlayamıyorum ben kafası nerde ayakları hangısı fln:)

Bir çoğunun nasıl çalışabildiğini anlatayım ben sana da hayret etme bence artık sen ...
Burda yazan kızların birçoğunun ama az ama çok maddi problemleri var, doğumdan önce tanınan yasal izin süresi 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta, ve biz maddi sıkıntıları düşünüp ücretsiz izin almak istemeyen arkadaşlarımız olarak, 37. haftaya kadar keyfimizden çalışmıyoruz, 5 haftayı doğumdan sonraya aktaralım da yavrularımızla daha çok vakit geçirelim diye.. Umarım anlatabilmişimdir.
Bi anda yorgunluk ve çarpıntı çok normal tabi artık bebeğe pompaladığın kan ve aldığın nefes yetersiz kalıyor, ama normal olmayan şey bence bu kadar yas temalı yazı içerisinde senin böyle bir soru sorman..
Yazdıklarım umarım seni kırmamıştır, lütfen bunu bir uyarı niteliğinde kabul et.

Konuyu neden maddiyata cektinki sen.?Kimseye düşmez burda benim ne yazdıgımın derdi.Ben maddiyatla ilgili bi konuya değinmedim,sadece nasıl gücünüzü yettiriyosunuz kötü olmuyomusunuz calısırken diye sormak istedim.Ki bunu sende cok iyi anlamıssındır bence.İşi artistlige sürmenin anlamı yok.Yas temalı yazılardan bahsetmişsin ben yazılanları okumuyorum epeydir.Kendi cwp yazdıklarıma we bana cwp yazanlara bakıyorum.Sende şimdi anlamışsındır heralde.Burda ne yazıp yazmayacagımı forum yöneticileri karar werebilir burası toplu bi forum belirli gruplaşmalarn oldugu bi forum degil.Yazdıklarım umarım senide kırmamıştır.

Back
X