2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben burda kimseyi inandırmak zorunda deilim.Samimi bulmamak we kızmak senin problemin.Ben durumu anlattm sen istersen samimi bulma cok problem degil.Ayrıca benim okumadıom kişiler benim yazdıklarımı tabikide okumak zorunda deil.İllede okuycaksınız bu yorumumu diyerek yazmıorm.Yazıyorum we cıkıyorum bildirim gelirse tekrar giriyorm.O yuzden bunu nden yazdıgınızı anlamadm.Tektar söylüyorum okumadım we cogu zaman okumuyorm kmsede bna cwp yazmak zorunda deil.Bu tepkiler saçma

Ben burda kimseyi inandırmak zorunda deilim.Samimi bulmamak we kızmak senin problemin.Ben durumu anlattm sen istersen samimi bulma cok problem degil.Ayrıca benim okumadıom kişiler benim yazdıklarımı tabikide okumak zorunda deil.İllede okuycaksınız bu yorumumu diyerek yazmıorm.Yazıyorum we cıkıyorum bildirim gelirse tekrar giriyorm.O yuzden bunu nden yazdıgınızı anlamadm.Tektar söylüyorum okumadım we cogu zaman okumuyorm kmsede bna cwp yazmak zorunda deil.Bu tepkiler saçma
Ben sunu anlayamadim yalniz, okumuyorsan nerden biliyorsun calistigimizi ?

Görmemiş olmak imkansz yazmıssın.Buna senmi karar weriyosun?Sen böyle dediysen kesin görmüşümdür öylemi..Yapmayn arkdslar madem öyle bana cwp yazmayıp gelip geçin kebdi sıkıntılarınzla ilgilenin.Bunu acısı olan arkdaslarm yazsa kabul ederm gereken acıklamayı da yapardm.Bebegini kaybeden arkdslardan özür diliyorum.Dedigim gibi okumadım hicbirini.Allah sabırlar wersin.Geri kalanlar bi dünya şey yazdm cwp werilmedide bu muabbete niye bukdr wakit harcıyosunz.

Peki aynı düşünmek zorunda değiliz demekki farklı bakıyoruz olaylara.
Benim düşüncem bu seninki de Israrla bu.

Foruma girdigimde en alt sayfada bi arkds hala çalıştıgını yazıyodu.Ordan biliyorum merakın giderildimi :)
Evet tatlim cok sagol. Fakat ben nasil dayandigimi soyleyip senin merakini gidermeyi dusunmuyorum kusura bakma. Ben buraya girip yazilanlari okumadan ciktigini sanmiyorum cunku, bu cok buyuk bi bencillik olur ve yakistiramam, herkes benim yazdigima cevap versin ama ben kimsenin yazdiklarini okumayaym. Arkadas ( toist toist ) alintilamadan yazmis ve onu da gormussun ne tesaduf ;) neyse anlayan anladi artik, biraz saygi diyorum baska bsy demiyorum...

Evet tatlim cok sagol. Fakat ben nasil dayandigimi soyleyip senin merakini gidermeyi dusunmuyorum kusura bakma. Ben buraya girip yazilanlari okumadan ciktigini sanmiyorum cunku, bu cok buyuk bi bencillik olur ve yakistiramam, herkes benim yazdigima cevap versin ama ben kimsenin yazdiklarini okumayaym. Arkadas ( toist toist ) alintilamadan yazmis ve onu da gormussun ne tesaduf :KK66: neyse anlayan anladi artik, biraz saygi diyorum baska bsy demiyorum...
çok haklısın canım bu şekilde bencil olunduğu sürece iki gün sonra şuram ağrıyor buram ağrıyor şuramda bişey var dediğin zaman kimse cevap vermez vermek zorundada değil o zaman ben olsam yaptığımın yanlış olduğunu anlarım. zaten şuanda çocuklarını kaybeden arakdaşlarımız foruma girmemişlerdir girseler kesin yazarlarda onları çok iyi tanıyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kimin başına ne geleceği belli olmaz kimsenin garantisi yok rabbim evlatlarımızı korusun inşallah

B
Evet tatlim cok sagol. Fakat ben nasil dayandigimi soyleyip senin merakini gidermeyi dusunmuyorum kusura bakma. Ben buraya girip yazilanlari okumadan ciktigini sanmiyorum cunku, bu cok buyuk bi bencillik olur ve yakistiramam, herkes benim yazdigima cevap versin ama ben kimsenin yazdiklarini okumayaym. Arkadas ( toist toist ) alintilamadan yazmis ve onu da gormussun ne tesaduf :KK66: neyse anlayan anladi artik, biraz saygi diyorum baska bsy demiyorum...
öylemi büyük bişey başardın ozaman cok mutlu olmussundur simdi..senin düsündüklerinide bu forumda kmse düşünememiştir zaten demi :) bi akıllı arkadaşımız sensin.baska bi arkds cwp wermisti ona laf yetistirirken birisi benm konumun üzerine cok sinir oldm yazdı.bende dewamını illa biri getirip bana laf sokmaya calısan birileri olur die düsünüp sayfayı birkac kez yeniledim we dogruda düsünmüsüm.okdr sıkıntının arasında bana laf yetistirmekten geri kalmayan senin gibi arkdslar oldu we olmaya dewam eder büyük ihtimal.O yuzden tekrar girip okudum cwp werebilmek icin.Ama söylemeden edemiycem zekana hayran kaldım çok güzel çözümledin herşeyi..ne cok boş waktn warmş.

Son düzenleme:
Bebegini kaynbeden arkadaslar cok ama cok uzuldum elafeva senin bebegini kaybettigin baya zaman olmistu sanirim oyle hatirliyorum Rabbim sabir wersin bidaha yasatmasin insallah meleklerimizi koruaun Allahim gercektwn cok uzuldum :(

Yazdım ama gene yazıyım.Sende okuyamadın heralde...Herkes yazdıgımı cwplasın diye bi düsüncem yok anlamakmı istemiosun.İsteyen yazar istemeyen yazmaz durumu dramatize etmeye gerek yok.

Evet tatlim cok sagol. Fakat ben nasil dayandigimi soyleyip senin merakini gidermeyi dusunmuyorum kusura bakma. Ben buraya girip yazilanlari okumadan ciktigini sanmiyorum cunku, bu cok buyuk bi bencillik olur ve yakistiramam, herkes benim yazdigima cevap versin ama ben kimsenin yazdiklarini okumayaym. Arkadas ( toist toist ) alintilamadan yazmis ve onu da gormussun ne tesaduf ;) neyse anlayan anladi artik, biraz saygi diyorum baska bsy demiyorum...
Hayatim cahil bencil insanlarla ugrasmak zordur boswer umursama kimseyi tenezzul edip cwp wermeye bile degmez biz burda kimin ne oldugunu zamanla anladik tanidik zaten konusanda kendi kendine bos konusmus oluyo bitanem can skmaya degmez bos kisiler icin opuyoruz sizi kizimla yakisiklilarinida bitanemmm :*

kızlar lütfen ama lütfen hepimiz hamileyiz hepimizde hormonlar tavan herkes kendine göre haklı normalde yorum yapmam lazım görmezden gelemem ama yapmak dahi istemiyorum çok üzgünüm emini hepimiz üzgünüz ki böyle cevaplar yazıyoruz

ama sakinliğimizi koruyalım lütfen

bebeği kaybeden arkadaşlara dua edelim bilmiyorum öğrendiğimden beri çok kötü çöktüm

B

öylemi büyük bişey başardın ozaman cok mutlu olmussundur simdi..senin düsündüklerinide bu forumda kmse düşünememiştir zaten demi :) bi akıllo arkadaşımız sensin.baska bi arkds cwp wermisti ona laf yetistirirken birisi benm konumun üzerine cok sinir oldm yazdı.bende dewamını illa biri getirip bana laf sokmaya calısan birileri olur die düsünüp sayfayı birkac kez yeniledim we dogruda düsünmüsüm.okdr sıkıntının arasında bana laf yetistirmekten geri kalmayan senin gibi arkdslar oldu we olmaua dewam edee büyük ihtimal.O yuzden tekrar girip okudum cwp werebilmen icin.Ama söylemeden edemiycem zekana hayran kaldım çok güzel çözümledin herşeyi..ne cok boş waktn warmş.
Milletin nasil dayandigini dusunecek kadar ve bunu sorgulycak kadar bos vaktin var ustune bir de gelip bana bos vaktin var diyosun, ben senin zekana hayran kaldim cunku benim hic arkadaslarin nasil dayandigini ben gezip tozarken onlarin nasil calistigini merak edecek kadar bos vaktim olmadi ;) polemige girmeyi seviyorsun sanirim ama ben senin gibi saygi sinirlarimi asmayacagim guzelim. Ne kadar mutluyum bilemezsin, inan ugrasamayacagim seninle zaten herkes neyin ne oldugunu anlamis ve yazmis soylencek soz de kalmamis ki benim daha fazla BOŞ vaktim de yok. Haydi iyi aksamlar...

Kızlar bi sakinleselim. Niye geriliyorsunuz. Lütfen ya. Hepimiz hassasiz . Stresliyiz yeteri kadar. Görmemiş olabilir arkadaş hep beraber hurrraa üzerine gitmenin anlamı yok. Gormeyiverin yazdığını. Üzme yın kendinizide. Bebeğini kaybeden arkadaslarida konuyu uzatarak uzuyoruz bence

Hayatim cahil bencil insanlarla ugrasmak zordur boswer umursama kimseyi tenezzul edip cwp wermeye bile degmez biz burda kimin ne oldugunu zamanla anladik tanidik zaten konusanda kendi kendine bos konusmus oluyo bitanem can skmaya degmez bos kisiler icin opuyoruz sizi kizimla yakisiklilarinida bitanemmm :*
Haklisin kuzum, nasilsin iyi oldu mu miden? Biz de sizi opuyoruz canim benim kizini da yerim :)

@@elifeva @@bynkilic başınız sağolsun. Biliyorum çok zor. Ben de bir bebeğimi @@elifeva 'nın bebeğini kaybettiği sebepten kaybettim. İnan Allah sabrını verecek. Hemen değil ama zamanla verecek. Şu an çok zor ama ayağa kalkmak için kendinizi zorlayın. Onlar kalbinizde ve hep hayatınızda olacak. Ama sizi seven ve size ihtiyacı olanları unutmayın. Kendiniz için değilse de onlar için iyi olmaya çalışın. Boşuna zaman her şeyin ilacı demiyorlar. Allah sabır verin. Dualarımız sizinle

Back
X