- 28 Eylül 2009
- 96
- 39
- 103
- 32
Ben bu foruma ara sıra giren bi insanım.Sen sanırım gece gündüz giriyosun,olabilir.Anladıgım kadaryla cogunuzda öyle.Hayatım burasıyla gecmiyo yani.Benim yazdıgım şeye cewap wermeyip gecebilirsiniz.Bu durumda polemige girmeye calısan sensin tatlım.Ben girdigimde denk gelen yazılara yorum yapıyorum.Senin gibi didik didik edip herşeye bi cwp yazmaya calısan biri degilim güzelim.Bunu anlayablmen icin sabaha kdr yazmam gerekiyo sanırım.Hoş ozamanda anlayabılecegini sanmıyorm.Çok sık girmedigimi belirttim bunun üstüne hala laf yetiştiriyosun.Ewet boş zamanım çok ama sanal aleme takılı kalan biri degilim o yuzden takip etmedigimi anlaman gerekiyor.nekdr boş zamanımın oldugu seni ilgilendirdigini zannetmiyorum.Ben burda yawrularını kaybeden arkdslardan özür dileyip açıklamamı yapmışken sana daha ne düşüyo canm bnm hala anlayamadm.Hadi sana iyi akşamlar.Milletin nasil dayandigini dusunecek kadar ve bunu sorgulycak kadar bos vaktin var ustune bir de gelip bana bos vaktin var diyosun, ben senin zekana hayran kaldim cunku benim hic arkadaslarin nasil dayandigini ben gezip tozarken onlarin nasil calistigini merak edecek kadar bos vaktim olmadipolemige girmeyi seviyorsun sanirim ama ben senin gibi saygi sinirlarimi asmayacagim guzelim. Ne kadar mutluyum bilemezsin, inan ugrasamayacagim seninle zaten herkes neyin ne oldugunu anlamis ve yazmis soylencek soz de kalmamis ki benim daha fazla BOŞ vaktim de yok. Haydi iyi aksamlar...