Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk aşılama Olumsuz olmuştu canım. Ikinci için 3 ay ara verdik olmadı agustos ayında doktora gittik eşimin Sperm hızı artmıştı çok şükür. Doktorum bu çok güzel dedi klomen verdi bana sinra yeni bir sorun çıktı gogsumden süt geliyordu onun için de ilaç verdi bu ay aşılama olsun dedı tamam dedim. Bi gittim 10 tane yumurtam olmuştu bu ay aşılama iptal kafanıza gore takılın dedi öyle yaptık ve eylülüm sımsıkı tutundu bana kuzum :)Canim seni en iyi anlayanlardan biriyim bende tedawi ile oldu melegim sonunda geldi 1bucuk yil tedaviler tam asilama yapilacagi ay hamile kaldim sukurler olsun rabbim herkese nasip ettirsin b duyguyu sende kaynana problemi bende gorumce kac gundur delirdim gene biktirdilar kendilerinden
6kere catlatma tedavisinin sonunda okdu benimde hayatim cok zor gunledi hic olmicak gbi geliyodu sukurler olsunki oldu walla gidelim kuzum kizlarimizida alalik ohh kafa dinleyelim ahh ahhh keskeBenim ilk aşılama Olumsuz olmuştu canım. Ikinci için 3 ay ara verdik olmadı agustos ayında doktora gittik eşimin Sperm hızı artmıştı çok şükür. Doktorum bu çok güzel dedi klomen verdi bana sinra yeni bir sorun çıktı gogsumden süt geliyordu onun için de ilaç verdi bu ay aşılama olsun dedı tamam dedim. Bi gittim 10 tane yumurtam olmuştu bu ay aşılama iptal kafanıza gore takılın dedi öyle yaptık ve eylülüm sımsıkı tutundu bana kuzum :)
ay bir rahat vermediler zaten kuzum ya kaçıp gidelim buralardan kimse bulması bizi :) :)
canim ne kadara aldin bunlari
Ne oldu onlara canım. Siteden mi atildilarKurunun yanında yanan yaş arkadaşlarıma üzüldüm Yağmur Eslem ve Mytwin'e.. Onları pasif görmek beni üzüyor, aylardır burada bizlere destek oldular, keşke bunu göz önüne alıp ona göre değerlendirme yapsaymış yönetim.. İyi akşamlar herkese konuyu daha fazla uzatmayalım bence de..
Onları neden aldılar ki aaa çok saşkınım keyfini kaçırdıklarını forumunMytwin gayet uygun bir uslüpla konuşmuş diye düşünüyorum. Diğer arkadaş Hepimizle saygısızca konuştu mytwin de saygı çerçevesinde cevap verdi. Diğer forumlarda neler gördüm böyle küçük bir meslede arkadaşımı uzakta görmek hiç hoş değil.
Allah sabır versin insan bu durumda ne diyeceğini bilemiyor Rabbim inşallah en kısa zamanda evlat nasip eder kendini birakma Rabbine sığınbebegimi kaybettim. 29 haftalik dogurdum 3 gun goz aydinligim oldu sonra goz yasim oldu. kara topraga verdim iki canli ciktigim evime tek basima geri geldim. cok yakisikliydi mehmet furkanim. upuzun kirpikleri kalem gibi parmaklari vardi. ama hic gozlerini goremedim yavrumun. kucagima alamadim. cok aci cok. 6 yil sonra tup bebekle bulmustum yavrumu. dayanamiyorum cok kotuyum