2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar yogunluktan yazamadim bugun aci dusmus bu foruma. Allahim sabirlar versin evlat acisi gostermesin bir daha bynikilic ve elifeda. Cok zor kelimeler anlamsiz bos. Ama dua edin.Allah a siginin nolur destek alin.

benimde 100 gr lik seker yuklemesinin sonucu yine yuksek cikti. Diyetisyene gidecekmisim.

allahim hakkimizda hayirlisini versin.
Geçmiş olsum kontrol altına alırsın umarım Allah beterinden korusun

yapılan bu haksız banlanmalar haksız yere suçlanmalar yüzünden insanın şuraya giresi kalmıyor gerçekten madem bişey yapıyorlar gerçekten bazı şeyleri okusunlar ona göre değerlendirme yapsınlar gerçekten kkdan soğumaya başladım o iki arkadaşımızın hiç suçu yokken haksız yere banlandılar kii o iki insanda bu topiğe çok fazla emek vermiş olan insanlar. ben onları gerçekten burada görmek istiyorum belki bunları yazdım diye beni banlıcaksınız ama siz bilirsiniz bu şekilde buraya emek veren insnlara bunu yaparak bu topiği azaltıyosunuz bunuda göz ardı etmeyin lütfen emeğe saygı biraz hepimizin emeği vardı bu topikte
Canım kimi banladılar ki :-(

Allahım neler olmuş forumda biz böyle şeylere alışık değiliz kızlar söylenen kötü söz sahibine aittir burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sadece bu kadar ağır sözlere değecek birşey yok arkadaşimiz gerçekten ayıp etmiş banlanan arkadaşlarada üzüldüm ortada o kadar büyük bir hakaret içeren birşey de yazmamislar hep bize destek olan arkadaşlar birde o değil de acısı olan arkadaşlar varken bu durumlar hiç hoş değil çoğumuz 10 hafta sonra anne olacağız Allah nasip ederse merhametli ve sevgi dolu olmalıyız boşverin böyle şeyleri uzatmayalım gerçekten

Canım aslında sadece evlat değil. Hamile kalmak için ilaçlar içtim eşimde sorun çıktı testler vs benim rahim filmi aşılama . Koca karı yöntemleri kaç doktora gittim saymıyorum bile. Stres doluydum çok şükür rabbım çok aratmadı. Hamileliğin ilk 3 ayı lekelenmeler düşük Riskim derken yine stres. Hep kaybetme korkusu. Şimdi çok çok şükür her şey yolunda.. Ama tam rahatladım derken kaynana benimle uğraşmaya başladı yine stres. Anlicagin kızımla birlikte biraz huzura ve stressiz bir yaşama ihtiyacimiz var.. yine de her halime çok şükür. Asla şikayet etmedim etmiyorum da. Rabbim bana dünyanın en güzel mertebesini sunmuş annelik duygusunu bana tattirmis daha ne isterim. Ki....

senın durumunda olup bu kadar evhamlanmak normal o zmn canım dogru dıyorsun bu asamaya gelene kadar ceken sensın ama daha rahat olmalısınkı bebegınde stres olmasın bak sukur hersey yolunda demıssın , kaynana fonksıyonuda senınkı fena ama napcan degısmeyen degısmıyor mumkun oldugunca az goruserek bu konuda cozum bulmalısın. senın aılen nerde cnm bıraz annen senın ustune el atsa belkı kaynanan gerı cekılır :)

ruh halım pek ıyı deıl canım ne doktor fayda ettı ne ılac 2 ay oldu kızımı kaybettıgım ama aglamadıgım bırgun yok patalojıden sonucları cıktı doktoruma gosterdım o kadar şanslısınkı kafasındakı kist olusmus yoksa sakat olcakmıs bız ultrasonda fark edemezdık bunu kucagına sakat alırdın dedı 1 ay once teslım ettıler kızımı ılaclı suyun ıcınde tursu bıdonu gıbı bı bıdonda elıme verdıler kahroldum bı gece evde kaldı gece o sudan cıkardım onu yatakta önume aldım saatlerce sevdım konustum ellerını ayaklarını tuttum agzını acıp dılıne baktım mınıcık bembeyaz dılı vardı gobek bagı bıle duruyodu ustunde sbah uyandım gunaydın kızım dedım onu guzelce yıkadım kefenledım esımle goturup annemın ustune gömduk ben bu acıyı atlatamıycak gıbıyım hayattan sogudum resmen kendımı odama kapattım kımseyle konusmuyorum yatagımdan cıkmıyorum sadece kızıma hamıleyken aserdıgım seylerı yıyorum bazen gıttıgını unutup karnımı sevıyorum hala bunun sabrı yok cok dıledım rabbımden sabır ama yok
canım sabah sabah içim gitti okuduklarına. senin artık öteki tarafta şefaatçi bir bebeğin var. benim bebeklerim ikizdi birini kaybettiğimde çok üzülmüştüm ama seni yine de yeterince anlayamam. bir gün rabbimin nasip ettiği başka bir bebeği kucağına aldığında bu acının esamesi kalmayacak, sadece burukluğu kalacak buna eminim, ama bu günlerin zordur. İnsanız hepimiz ama hepimiz aynı güçsüz duruma düşerdik, o yüzden mutlaka destek almalısın bu dönemde, ileride doğacak bebişlerin için.....Dualarım seninle, Rabbim yardımcın olsun...

Günaydın kızlar.bugün şeker yüklemesi tekrarlanıcak.bana dua edin olur mu? İnşallah şeker çıkmaz.çok sitres yaptım.Birde ya kusarsam endişesi var tabi.İnşallah bişey olmaz.

canım bence kusulcak bırsey yok kendını boyle sartlama oyle abartı bırsey degıl verılen kafandan bu dusuncelerı sılde gıt stresede gırme ınşALLAH sonucunda temız cıkar

Günaydın kızlar.bugün şeker yüklemesi tekrarlanıcak.bana dua edin olur mu? İnşallah şeker çıkmaz.çok sitres yaptım.Birde ya kusarsam endişesi var tabi.İnşallah bişey olmaz.
Günaydın ayse inşallah çıkmaz genelde ikincide herkesin normal çıktı. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

Gunaydin cnm. Ben dun yaptirdim. Ilk saat zor gecti.temiz havaya ciktim o iyi geldi. Sonra hastaneye gelmisken ucret konustum. Foyorafci oda susleme konustum. Odalari gezdim kan alma aralarinda. Sende boyle degerlendir bence cabuk geciyor vakit. Bide ben her defadinda ayri yerden kan aldirmadim. Damar yolu actirdim. Oyle olunca tek bir kolunda iz oluyor. Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerle geleceksin

Canım kimi banladılar ki :-(
iki tane arkadaşımızı gereksiz yere banladılar gamzecikk adında ukala bencil bi kız vardı ona bazı gerçekleri anlatıyorduk ki iki arkadaşımızı banladılar bu kadar saçmalık olamaz valla insanın şuraya girip iki yorum yapası kalmadı iyice cılkını çıkarttılar bu işin

Back
X