- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede ayni sorun oldu canim gecti tekrar basladi suyumda sorun yok idrar tahlili yapmistik enfeksiyon vardi ilac kullandim ama enfeksiyon disindada olabiliyormus illa sorun olmuyor sen bi idrar tahlili yaptir temiz cikarsa rahat eder kafanEvet suya bakabiliyor normalde ama sormama ragmen bi yorum yapmadı araya laf girdi heralde zaten icerde 10 hasta vardı bende iyice stres olmustum biran önce kalkayım diye tekrar sormayı unutmusum ama enfeksiyon olup olmadıgını karından göremezmis heralde bunun icin bi ilac yazayım dedi magnezyum yazdı gönderdi ne alakaysa bu da bizi kandırıyo
Kızlar günaydın mevlüt için birşeyler yapacak olanlara tavsiye ben 50 cc lik Şişeler aldım internetten. Sağolsun burdaki arkdaş söylemişti baya uyguna geldi. İçine Gülsuyu doldurucam renklendirip. Bir de kesede tesbih dağıtıcam inşallah. Yine aynı siteden keseleri de aldım. Keseler çok kaliteli durmuyor ama çok uygundu almak istedim süslemeyle güzel hale gelir. Mevlüt yapacak olanlara fikir olur belki.
Bu arada Gülsuyu da renklendirilir mi kolonya gibi acaba ?
Evet canim gulsuyuda renklendiriliyor ben yasemin kokisunu renklerdirttim gulsuyuda vardi oluyormus bikac damla boyasindan damlattinmi sana guzel bir pembis olur :)) siseleri nekadara aldin canim bende aldim tanesi 1.25 kurusaKızlar günaydın mevlüt için birşeyler yapacak olanlara tavsiye ben 50 cc lik Şişeler aldım internetten. Sağolsun burdaki arkdaş söylemişti baya uyguna geldi. İçine Gülsuyu doldurucam renklendirip. Bir de kesede tesbih dağıtıcam inşallah. Yine aynı siteden keseleri de aldım. Keseler çok kaliteli durmuyor ama çok uygundu almak istedim süslemeyle güzel hale gelir. Mevlüt yapacak olanlara fikir olur belki.
Teşekkürler canım hayırlısıyla dağıtmak nasip olsun inşallah.bence keseler gayet hos canım hayırlı olsun :)
Maşallah canım kocaman olmuş nasıl buyumemis biz 8 gr.lık hallerine bile çok sevuniyorduk deseydin ya doktora :) ben de öyle biliyorum canım 32.haftadan sonra çok hızlı. Kilo alacaklar. Alsınlar yarasın miniklerimize :)saol canım 1600 g olmuş dedi , ama daha buyumedi ki bu çocuk bundan sonra buyuyecek asıl bundan sona yediklerine dikkat edeceksin bol yumurta ve kırmızı et yiyeceksin dedi ..
Çok teşekkürler canım marketlerde satılıyormuş bugün alıp yapayım. Çok zevkliymiş yapması. 50 tanesi 40 tl ye geldi bana 80 krş oluyor tanesi.Evet canim gulsuyuda renklendiriliyor ben yasemin kokisunu renklerdirttim gulsuyuda vardi oluyormus bikac damla boyasindan damlattinmi sana guzel bir pembis olur :)) siseleri nekadara aldin canim bende aldim tanesi 1.25 kurusa
Kızlar günaydın mevlüt için birşeyler yapacak olanlara tavsiye ben 50 cc lik Şişeler aldım internetten. Sağolsun burdaki arkdaş söylemişti baya uyguna geldi. İçine Gülsuyu doldurucam renklendirip. Bir de kesede tesbih dağıtıcam inşallah. Yine aynı siteden keseleri de aldım. Keseler çok kaliteli durmuyor ama çok uygundu almak istedim süslemeyle güzel hale gelir. Mevlüt yapacak olanlara fikir olur belki.
Teşekkürler :) nikahsekerimalzeme.com. Güvenilir bir siteymiş ben havale yaptım 2 güne geldi isterseniz kapıda ödeme de mevcutmerhaba arkadaşlar, çalışan anneler(kamu) için 32.hafta kurumumuza vermemiz gereken "çalışabilirlik raporu"nu 31 veya 32. hafta içerisinde verebilirmişiz, 32+3 de de versek hak veya gün kaybımız olmazmış, eğer doktorumuz 31. haftada verse bu raporu kuruma getirebilimişiz önceden vermekte olabilirmiş, ayrıca olur da -Allah göstermesin- 34 te rahatsızlandık ve izne ayrılmak istiyoruz bu seferde doktorumuza gidip "çalışamaz raporu" alıp kuruma verdiğimizde çalıştığımız günler doğum sonrasına eklenirmiş ve yine hak kaybımız olmazmış.bu gün detaylı öğrenince paylaşmak istedim.ama yine de çalışan annelerin kurumuna önceden sorup öğrenmesini ve mağduriyet yaşamamasını tavsiye ederim.
canım hangi siteden aldın acaba çok güzel duruyorlarrr?
masallah tosunasaol canım 1600 g olmuş dedi , ama daha buyumedi ki bu çocuk bundan sonra buyuyecek asıl bundan sona yediklerine dikkat edeceksin bol yumurta ve kırmızı et yiyeceksin dedi ..
günaydın kızlar uzaklaştırılan arkadaşlara üzüldüm açıkçası hakaret küfür içeren şeyler yazılmadı.
ya kızlar birşey soracağım çalışabilir raporunu illa almak zorunda mıyız?
Günaydın evet canım alıp devam edebiliyorsun yoksa 32 den sonra doğum izninde görünürsün.günaydın kızlar uzaklaştırılan arkadaşlara üzüldüm açıkçası hakaret küfür içeren şeyler yazılmadı.
ya kızlar birşey soracağım çalışabilir raporunu illa almak zorunda mıyız?
cok cici gözüküyorlar cnm :))Kızlar günaydın mevlüt için birşeyler yapacak olanlara tavsiye ben 50 cc lik Şişeler aldım internetten. Sağolsun burdaki arkdaş söylemişti baya uyguna geldi. İçine Gülsuyu doldurucam renklendirip. Bir de kesede tesbih dağıtıcam inşallah. Yine aynı siteden keseleri de aldım. Keseler çok kaliteli durmuyor ama çok uygundu almak istedim süslemeyle güzel hale gelir. Mevlüt yapacak olanlara fikir olur belki.
Suslemesi yorucu geldi bana ben bi kismini yaptim kolonyasinida doldurucam ins hazirda dursunlar.acaba sekeeleride doldursam bisey olurmu simdiden renkli bademli seker pembe beyaz almistim hazirlayayim diyorum ciksin aradan sence baystlarmiÇok teşekkürler canım marketlerde satılıyormuş bugün alıp yapayım. Çok zevkliymiş yapması. 50 tanesi 40 tl ye geldi bana 80 krş oluyor tanesi.
ağrılar geçiyor mu canım ya bana geçmeyip zamanla artacak gibi geliyor.ağırlasacağım için.o zaman kullan canım ben rahat ettim açıkcası onu kullandığım zaman ağrılar geçince de bıraktım takmaz oldum
Çok teşekkür ederiz :))cok cici gözüküyorlar cnm :))
Sanırım bayatlamaz sonuçta hava almayacak ama 3 ay var daha son ay dolduruversin hemencecik riske atma derim :)Suslemesi yorucu geldi bana ben bi kismini yaptim kolonyasinida doldurucam ins hazirda dursunlar.acaba sekeeleride doldursam bisey olurmu simdiden renkli bademli seker pembe beyaz almistim hazirlayayim diyorum ciksin aradan sence baystlarmi
ben de 30 cc lik şişe aldım canım pintilik yapmışım :) intden tanesi 53 kuruşa geldi.bari içine lavanta yasemin gibi daha kaliteli bi koku koyayım her şeyde ucuza kaçmış demesinlerKızlar günaydın mevlüt için birşeyler yapacak olanlara tavsiye ben 50 cc lik Şişeler aldım internetten. Sağolsun burdaki arkdaş söylemişti baya uyguna geldi. İçine Gülsuyu doldurucam renklendirip. Bir de kesede tesbih dağıtıcam inşallah. Yine aynı siteden keseleri de aldım. Keseler çok kaliteli durmuyor ama çok uygundu almak istedim süslemeyle güzel hale gelir. Mevlüt yapacak olanlara fikir olur belki.