2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok teşekkür ederiz :))

Sanırım bayatlamaz sonuçta hava almayacak ama 3 ay var daha son ay dolduruversin hemencecik riske atma derim :)

cnm sen suslemeyımı sımdıden yapıon sıselerın fln bırde nasıl suslıcen o resım atmıstın bır ara dantel kurdela vardı onun gıbı mı yapcan bıde normal kolanyaya renklendırıcı atabılıyoruz deılmı kolanya etkısını kaybetmıyor deılmı

ben de 30 cc lik şişe aldım canım pintilik yapmışım :) intden tanesi 53 kuruşa geldi.bari içine lavanta yasemin gibi daha kaliteli bi koku koyayım her şeyde ucuza kaçmış demesinler :oops:
:)))))) çok tatlısın :) devir tasarruf devri canım burda 35 cc 1.25 dediler 53 krş baya iyiymiş. Ben banyo tuzu gördüm çok hoşuma gitti ama mevlüdü uyar mı bilemedim. Yasemin kokusuna bayılırım özellikle. Sen de yapar gönderirsin. Bu arada 35 cc likler daha Şirin duruyor bence ama benim az misafirim olacak diye bir boy büyüğünü aldım.

cnm sen suslemeyımı sımdıden yapıon sıselerın fln bırde nasıl suslıcen o resım atmıstın bır ara dantel kurdela vardı onun gıbı mı yapcan bıde normal kolanyaya renklendırıcı atabılıyoruz deılmı kolanya etkısını kaybetmıyor deılmı
Evet doldurucam renklendirip, süsleyip koyıcam kenara. Zaten dantelli kurdele yapabilirim böyle Çiçekli olmaz belki de. Evet evet öyle yapmak istiyorum canım. Bakıcam bugün dantellere inşallah. Evet atabiliyorsunuz hayta renkli kolonya bile satılıyor uğraşmak istemezsen.

Evet doldurucam renklendirip, süsleyip koyıcam kenara. Zaten dantelli kurdele yapabilirim böyle Çiçekli olmaz belki de. Evet evet öyle yapmak istiyorum canım. Bakıcam bugün dantellere inşallah. Evet atabiliyorsunuz hayta renkli kolonya bile satılıyor uğraşmak istemezsen.

anladım saol canım ben bunları en son ısler olarak goruyorum alıncak bebek ıcın malzemelerı aldıktan sonra bu sıselerı susleme ısıne gırcem sıselerım tesbıhlerım kesem hazır bıtek son seklıne gırcek oda son zamanlarda olur dıye dusunuyorum

Kızlar günaydın mevlüt için birşeyler yapacak olanlara tavsiye ben 50 cc lik Şişeler aldım internetten. Sağolsun burdaki arkdaş söylemişti baya uyguna geldi. İçine Gülsuyu doldurucam renklendirip. Bir de kesede tesbih dağıtıcam inşallah. Yine aynı siteden keseleri de aldım. Keseler çok kaliteli durmuyor ama çok uygundu almak istedim süslemeyle güzel hale gelir. Mevlüt yapacak olanlara fikir olur belki.
Bu arada Gülsuyu da renklendirilir mi kolonya gibi acaba ?
HANGİ SİTEDEN ALDIN ACABA CANIM BENDE ARAŞTIRIYORUMDA

:)))))) çok tatlısın :) devir tasarruf devri canım burda 35 cc 1.25 dediler 53 krş baya iyiymiş. Ben banyo tuzu gördüm çok hoşuma gitti ama mevlüdü uyar mı bilemedim. Yasemin kokusuna bayılırım özellikle. Sen de yapar gönderirsin. Bu arada 35 cc likler daha Şirin duruyor bence ama benim az misafirim olacak diye bir boy büyüğünü aldım.
tşk ederim :) bende kurdelayla süslüyorum.youtube de bi videoda izledim iki parmagını kullanarak güzel bi fiyonk yapılıyor.ondan yapıyorum fiyonkda da canım kızım yazıyor.ortasina bi tane inci yapıştırcam üzerine sticker tamam.bitince resim koyarım.şişenin fiyatı banada çok uygun geldi.hiçbişeyi yok ama boş şişe.senin süslemen de hoş görünüyordu bu arada.banyo tuzu da hoş olur.renkli kum da koyuyorlar.benimki mevlüt için değil.bebek şekeri yerine canım.

anladım saol canım ben bunları en son ısler olarak goruyorum alıncak bebek ıcın malzemelerı aldıktan sonra bu sıselerı susleme ısıne gırcem sıselerım tesbıhlerım kesem hazır bıtek son seklıne gırcek oda son zamanlarda olur dıye dusunuyorum
Bu hazirliklar oldukca yoruyor canim bilgin olsun tek yapcaksan cok sona birakma derim

tşk ederim :) bende kurdelayla süslüyorum.youtube de bi videoda izledim iki parmagını kullanarak güzel bi fiyonk yapılıyor.ondan yapıyorum fiyonkda da canım kızım yazıyor.ortasina bi tane inci yapıştırcam üzerine sticker tamam.bitince resim koyarım.şişenin fiyatı banada çok uygun geldi.hiçbişeyi yok ama boş şişe.senin süslemen de hoş görünüyordu bu arada.banyo tuzu da hoş olur.renkli kum da koyuyorlar.benimki mevlüt için değil.bebek şekeri yerine canım.
Stickeri nerden nekadara aliyorsun canim banada lazim

Kizlar kapi susu icin nekadar tul gider biliyomysunuz dun bebek balonu vs aldim kiz bana 9 metre gider dedi fazla degilmi almadimemin olmadigim icin

internette var canım aratırsan.ucuz bişey.ben basım yapan kırtasıye gıbı bı yerden yaptırcam.

Ben biraz tezcanlıyım işler gözümde büyüyor. Bir de yapınca bozulacak şeyler değil oyüzden yaparım yakın zamanda. Tesbihlerini nerden aldın canım ben de tesbih araştırıyorum uyguna.

HANGİ SİTEDEN ALDIN ACABA CANIM BENDE ARAŞTIRIYORUMDA
Nikahsekerimalzeme.com canım

Link atar mısın müsait olunca ben de izleyeyim. Hayırlısıyla dağıt inşallah sen de :)

Ayni kaygiyi tasiyorum bende:)) ya bayatlarsa diye birazdaha bekleyeyim en iyisi
Kesinlikle şeker olunca riskli :) kolay yerleştirirsin sorun olmaz bence.

Bu hazirliklar oldukca yoruyor canim bilgin olsun tek yapcaksan cok sona birakma derim

yok sukurler olsun bnm yardımcım cok benım 1 ablam 2 kız kardesım var bıde annem ztn haklarını asla yemem bu hamılelıkte benı koycak yer bulamıyorlar cay tepsısı bıle kaldırtmıyorlar onlar bnm elım ayagım benden daha cok bu bebege heveslıler hatta erkek kardesım var ufak o bıle el ustunde tutuyor onlar ztn herseyımı yaparlar bnm ALLAH eksıklıklerını gostermesın hıc bırının ben ondan rahatım her seyı sona atabılıyorum.bıde ben anneme 1 apartman uzagım kardesım karsı komsum ALLAH yuzume baksından kıracıyım ev sahıbımle hıc problem olmasın hep orda oturıyım dıye bakıyorum dustugum an elımden tutabılıyorlar boyle olunca ...

Ben biraz tezcanlıyım işler gözümde büyüyor. Bir de yapınca bozulacak şeyler değil oyüzden yaparım yakın zamanda. Tesbihlerini nerden aldın canım ben de tesbih araştırıyorum uyguna.

Nikahsekerimalzeme.com canım

normalde bende tezcanlıyım annemler bıktı bu huyumdan ama bu konuda ne bılıyım bozulur kotu olur dıye sona bırakıyım dıyorum ama sen kendını nasıl hıssedıyorsan odur senın ıcın guzel olan yap tabı rahat olur kafan canım, emin onunden aldım ben hac malzemelerı sokagından 60 tane aldım 42 tl tuttu bırde gzl tesbıhler daha uygunlarıda vardı ama az goze gorunen bırsey olsun ıstedım ondan bunu sectım tane 70 kurusa geldı normalde daha pahalıydı bıraz pazarlıkla ındırdık fıyatı

Kızlar günaydın mevlüt için birşeyler yapacak olanlara tavsiye ben 50 cc lik Şişeler aldım internetten. Sağolsun burdaki arkdaş söylemişti baya uyguna geldi. İçine Gülsuyu doldurucam renklendirip. Bir de kesede tesbih dağıtıcam inşallah. Yine aynı siteden keseleri de aldım. Keseler çok kaliteli durmuyor ama çok uygundu almak istedim süslemeyle güzel hale gelir. Mevlüt yapacak olanlara fikir olur belki.
Bu arada Gülsuyu da renklendirilir mi kolonya gibi acaba ?
günaydın kızlarrrr. ay toistcim senin msjını gördüm bi heves geldi içime dedim ben de yaparım. ama teferruatı düşününce vazgeçtim. sanırım bu ince işlerde başarılı değilim,şişe süslemesini yapamam die tedirgin oldum. bitince fotosunu atarmısın belki tam gaz ben de başlarım o zaman

Back
X