2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sağol cevabın için safakmeleyciğim. Evet şu boya olayını biran önce halletmek lazım :KK43: şu hamile halimle o kadar gözümde büyüyor ki... Üstelik bütün evi yaptıraz. Buarada Sosyete pazarında nasıldı fiyatlar? Sabahlık falan da varmıydı?
İşte daha da ağırlaşmadan aradan çıkarmaya bak canım onu, walla pijama, gecelik ve sabahlık 100 tl ye geliyordu, kumaşı da gayet güzeldi, bugün bi daha bakıcam, ben kısa kollular gelsin diye bekliyorum açıkçası, hastane çok sıcak oluyor, ev de ona göre alıcam

canım dustan sonra bebe yagı ertesı gun bıo oıl suruyorum arada bırde zeytın yagı.anlamadım gıttı. surunce acık rahatlasam tamam dıcem surdugumdede batıyo bana ıgneler
Canım yağlar yerine Nemlendirici dene istersen. Ben kızıma banyodan sonra bebe Yağı sürüyordum yarım gün sonra derisi pul pul dökülüyordu. Dokto kontrolünde doktor yağlar Nemlendirir gibi gelir ama nenlendirmez onun yerine Nemlendirici kullan dedi. Nemlendiriciden sonra hiç pul pul olmadı. Hala cildi kurulduğunda kaşınmaya başlar Nemlendirici sürünce geçer. Küçük bir öneri

Bende lohusa setini beğendim canım. Ondan almayı düşünüyorum. Senin aldığın hangi setti? Fotoğraf paylaşmıydın?
FO,6507,20,lohusa-uclu-pijama-takimi.jpg
BEN BU RENGI ALDIM CNM FOTO PAYLASMADIM DAHA ONCE DUN GELDI ELIME

Kızlar ben kendime bişey almadım daha. Bir tane pijama almayi düşünüyorum. Kısa kollu mu uzun mu karar veremedim. Herkes doğumdan sonra çok üsüyormus dedi. Bir de eşofman takımı alıcam hastaneden çıkarken giymek için. Iki tane emzirme sutyeni iki tane de emzirme atleti alıcam. Yine iç çamaşır alıcam. 5 6 tane hastane için

İşte daha da ağırlaşmadan aradan çıkarmaya bak canım onu, walla pijama, gecelik ve sabahlık 100 tl ye geliyordu, kumaşı da gayet güzeldi, bugün bi daha bakıcam, ben kısa kollular gelsin diye bekliyorum açıkçası, hastane çok sıcak oluyor, ev de ona göre alıcam
Canım sadece sıcak için düşünmeyin damar yolu açıyorlar uzun kokuda zor olur. Sezeryanla doğum olursa bu sefer damar yolu dışında epiduralın bağlantısı oluyor. Herşeyi düşünmek lazım

Gunaydin gece cok zor gecti cok agrim oldu karnim kasildi sertlesti sirtim agridi doguruyrm sandim neyseki sabaha hafifledi suan sadece kasiklarimda ve belimde kaldi hafif agri yalanci sanci bu muymus
Geçmiş oldun benimde iki kez öyle oldu ve bu sayede doktorumuz ntsye yolladı çok heyecanlandım ama şükür sancı filan çıkmadı normal OLDUĞUNU söyleyip bunlara akılın artık dedi

gunaydın kızlarrrr opuldunuzz hepıcıgınız
ben napcam bu gobek kaşıntısıyla. yaa kaşıntı degıl bu ıgneler batıyo acıyorum bakıyorum hafıf hafıf beyaz pulpul gıbı olmus. zeytın yagı bebe yagı ve doktorun onerdıgı bıo oıl hepsını suruyorum bari surdugum an rahatlatsa .aslaaa olmuo o rahatlıkk nassıl bısey buuuu

canım dustan sonra bebe yagı ertesı gun bıo oıl suruyorum arada bırde zeytın yagı.anlamadım gıttı. surunce acık rahatlasam tamam dıcem surdugumdede batıyo bana ıgneler

Canım herhangi bir ilaç vs. kullanıyor musun?
Geçenlerde antibiyotik tedavisi gördüm enfeksiyonum vardı.. Aynen senin anlattığın tarzda kaşıntılarım oldu ne krem ne başka bişey fayda etmedi. meğer alerji olmuşum.. Cildin o sürdüğün şeyleri kabul etmiyor olabilir.. yada aşırı kaşıntı varsa karaciğer enzimleriyle ilgili bi durumda olabilir hamilelikte çok sık karşılaşılan bir durum.. ihmal etmee bir uzmana görün bence

herkese günaydın.ben bugün evdeyim.dinleniyorum.bugün baya burnum kanadı.dururdu her zaman hemen ama bu sefer durmadı.4 kez Tampon yaprım ancak durdu.laranjit öksürüğe döndü.balgamlı ve burun akıntılı.
Gunaydin kizlar midem cok kotu sabaha kadar uyutmadi beni zehir gibi kezzzab dokmus gibi yaniyor :KK43:sabahta kalktim mide bulantisi eklendi ustune cok fenayim
Canım kussaydın belki üüşütmüşsündür.üşütünce bulantı çok oluyor.ben o durumda kusarsam rahatlıyorum biraz.bulantıyı çekmek daha kötü oluyor.

peki hangi beden aldın, ben kırmızısını almayı dusunuyorum ama S ve L kalmıs, su anda 67 kiloyum , L alsam büyük gelir mi acaba ?
BENCE GELMEZ CNM KIRMIZISI AZ ONCE BAKINCA KIRMIZIDA ACAIP HOSUMA GITTI BEN 72 KILOYUM L ALDIM TAM OLDU ALABILIRISN CNM DOGURANA KDR KAC OLCAZ KIM BILIR

Canım sadece sıcak için düşünmeyin damar yolu açıyorlar uzun kokuda zor olur. Sezeryanla doğum olursa bu sefer damar yolu dışında epiduralın bağlantısı oluyor. Herşeyi düşünmek lazım
Aa bak bunu bilmiyordum :) İyi oldu söylemen teşekkür ederim :) Artık kesin kısa kollu alırım

merhaba kızlarr,
inanılmaz bi halsizliğim var ya elimi kolumu kaldıracak halim yok saatlerce öylece yatabilir gibiyim.. Enerji yollayın banaaaa

Canım yağlar yerine Nemlendirici dene istersen. Ben kızıma banyodan sonra bebe Yağı sürüyordum yarım gün sonra derisi pul pul dökülüyordu. Dokto kontrolünde doktor yağlar Nemlendirir gibi gelir ama nenlendirmez onun yerine Nemlendirici kullan dedi. Nemlendiriciden sonra hiç pul pul olmadı. Hala cildi kurulduğunda kaşınmaya başlar Nemlendirici sürünce geçer. Küçük bir öneri
canım dogru soyluyosun krem sureyım ama ne surucem dove falan var evde onu sursem olurmukı

günaydın anneler ve minik yavrular:KK68:uyuma konusunda rekor kırma asamasındayım gercı gece degilde sabaha yakın bı uyuyorum anca bu saatlerde kalkabılıyorumm:KK48::KK48:yavrular annelerıne son uyku keyiflerini yaptırıyo galıba:KK53:

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben temizlik yapıyorum mola verdim biraz dinleniyorum. Belim ağrıyor. Kızım da bugün hiç hareket etmedi endiselendiriyor beni. .
cnm sen hareket edınce bebıs ıcerıde sankı sallanıyo gıbı olurmus ve uyuyakalırmışş ondandır muhtemelenHoppa
Gunaydin kizlar midem cok kotu sabaha kadar uyutmadi beni zehir gibi kezzzab dokmus gibi yaniyor :KK43:sabahta kalktim mide bulantisi eklendi ustune cok fenayim
hepimizde başladı canım bu sıkıntı arkadaslar soguk süt tavsıye etmişlerdi faydasını gördüm istersen sende bı dene inşaallah gecer:KK66:

Canım herhangi bir ilaç vs. kullanıyor musun?
Geçenlerde antibiyotik tedavisi gördüm enfeksiyonum vardı.. Aynen senin anlattığın tarzda kaşıntılarım oldu ne krem ne başka bişey fayda etmedi. meğer alerji olmuşum.. Cildin o sürdüğün şeyleri kabul etmiyor olabilir.. yada aşırı kaşıntı varsa karaciğer enzimleriyle ilgili bi durumda olabilir hamilelikte çok sık karşılaşılan bir durum.. ihmal etmee bir uzmana görün bence
haklısın canım ya gıdıyım bı an oncede rahatlıyım ya pul pul dokuluyorum :(

Back
X