- 12 Ağustos 2011
- 1.047
- 376
- 198
- 38
Canım seninki mecburi imiş zaten ben de senin yerinde olsam o kadar engel varken normal yapmazdım. İri bebek kafa büyük çatı dar çok zor olur seninki mecburi sezeryan olması gereken oilki zor olunca ikincisi dahada zor olucak, hem artık çok daha çabuk ayağa kalkmam gerekiyor. Artık ilgilenmem gereken iki meleğim olucak çünki. Çatım dardı, bebeğim iriydi, kafası büyüktü normal doğum yapmamam için bütün nedenler varken ben çok ısrar ettim doktorumda ben ne istiyorsam ona uydu. Keşke dinleseymişim. Doğum hiçbirşey değil evet çok sancı çekiyorsunuz ama sonuçta bitiyor, o ağlama sesini duyduğunuz an ne acı kalıyor nede başka birşey dünyada tarifi olmayan en güzel duygu. Benim içerde ve dışarda çok fazla dikişim oldu, tuvalet sıkıntısı yaşadım dikişlerim açıldı, ağrılardan tam 2 ay hiç ama hiç oturamadım bebeğimide sürekli yatarak emzirdim. Allah biliyor artık hiç oturamayacağımı sanmıştım. Şuanda bebeğim abisinden daha iri görünüyor ve o korkunç tecrübeyi tekrar asla yaşamak istemiyorum. Tabiki en güzeli adı üzerinde "normal"olan doğum fakat vucudunuzun izin verdiği sürece. Herkesin doğum hikayesi farklı benimki çok kötüydü ve tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Daha erken ama bebeğim hem iri hemde başından beri makat gelişi duruyor bu şekilde zaten normal doğum yapamam. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inş.