2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cnım çok basit görünenlerde var onlar daha da uygun zaten ki resimlerde de belli ediyorlar,ben iki takım aldım,gayet hoşuma gitti %100 pamuk penyesi de vücudu sarışı da hoşuma gitti..istersen bi getirt beğenmezsen iade edersin..
Ben de bir pijama takim ve gecelik siparisi vermistim 2 gun sonra geldi,yikadim bile,cekme solma yok,penyesi yumusacik.cok kaliteli degil ama zaten ne kadarcik zaman giyicem,zaten pijama,gayet isgorur..

Olanlri niye gotutup yikiyolar yeni cicisler alip yikayip utuleyip gtirsinler prensese:KK66:)

Belki yardım etmek istemiştir ama senin yıkaman daha doğru çok büyük bir heyecan çünkü :)))

En guzel seyi dogal olarak sen yapak istiyosun canim hayatimda yaptigim en guzel utu olacak sewerek ask duyarak esyalarina bu duyguyu dusununce bile heycanlaniyorum :-):-)
Aynen kızlar deli etti zaten beni. Israr ediyor eltim de onayliyor ben büyük bir heyecanla onları yikayacagim günün gelmesini bekliyorum. O evine alıp yikayacak. Eşime anlatıyorum vwrseydin diyor bana sinir oldum. Ben yarın yikicam sanırım. Moralimi bozdular. Kötü zamanda kimse gelip yardimci olmaz iyi zamanda geldi her şeye konacak

Aynen kızlar deli etti zaten beni. Israr ediyor eltim de onayliyor ben büyük bir heyecanla onları yikayacagim günün gelmesini bekliyorum. O evine alıp yikayacak. Eşime anlatıyorum vwrseydin diyor bana sinir oldum. Ben yarın yikicam sanırım. Moralimi bozdular. Kötü zamanda kimse gelip yardimci olmaz iyi zamanda geldi her şeye konacak
Eltinin seni anlamasi lazimdi bence yaptigi cok ayip kayinvaliden hadi yasli diye dusnursek eltin bunu kullabmis resmen bende olsam cok kizardim esinde cok bilmislik yapmasin azcikta karicigini tutsnlar bencede yarin yika sen :-):-)

Saol canim dr.umda daha çok dóner dedi doğum anında bile dónen olvyo dedi içime biraz su serpti ama 1haftada dönmeyince tedirgin oldum
Normal benimki de daha dönmedi canım meraklanma :)

Kizlar bugun buyuk esyalarimizi aldik Rabbim kullanmayida nasip eder insaAllahh cumlemize :21: bebk arabamiz Eki Görüntüle 1440932 besigimizi kanzdan aldik cok hosuma gitti insaAllah bebisimiz icinde rahat ederEki Görüntüle 1440933 buda gorupte dayanamayip aldigim patik cok tatlilarEki Görüntüle 1440934 ve dedemizin hediyesiEki Görüntüle 1440935 :21:
Çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah :)

Kızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
Oldu canım aylardır beklioz bu zevki. Çok yardım etmek istiyorlarsa kapı pencereni silsinler.
Ayrıca şu erkekler hepsi aynı mı olur ya. Biraz kadın Ruhundan anlasalar. Senin deli gibi bu ani beklediğini bilip. Gerek yok derlerdi.

Öncelikle maşallah bebişe canım kocaman olmuş. Yerim o tontisi :):)
Ben de yikicam hem de yarın. Yoksa baskı kuracak bana
Yani canım uygun bir dille anlatırsın. Anne ben çok heves ettim ilk kıyafetleri olacak alınmazsan kendim yıkamak istiyorum o heyecanı yaşamak istiyorum diye. Sorun ederse de kendi bilir

Kızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
kız boşver sen onların lafını..madem sana yardım etmek istiyolar evle ilgili işlere el atsınlar..
yada yeni alsınlar yıkayıp getirsinler..
sacma olmuş bu teklif..boşve hiççç oralı olma.

benimde kv. bu akşam geldi bize..demlik almış bana benimki akıtıyo diye..
sonrada eşimle atıştıla bi ondan bi eşimde iyice sesler yükseldi..
kızımda ağladı odasına gitti..ne yapacam bilemedim..ana oğul arasına girmeyeyim dedim ama kızım etkilendi,eşim kovdu evden oda küstü gitti..ben kapıdan geçirdim özür diledim sen ona bakma dedim,bu ev benimde evim dedim ama küstü kv.
sizce ne yapsam..yarın gideyim dedim eşim kızıyo şimdi.
akşam akşam bi sürü tantana ..ama suç eşimde..

Canlar bizimde bugun kontrolumuz vardi bebis biraz korkuttu bizi doktor serum verdi yatak istrahati dedi. Yururken asagiya baski yapiyr cok asagi inmis dedi. Benm durumumda olan varmi. Rabbim zamaninda kucsgimiza almayi nasip eder ins

Back
X