2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canlar bizimde bugun kontrolumuz vardi bebis biraz korkuttu bizi doktor serum verdi yatak istrahati dedi. Yururken asagiya baski yapiyr cok asagi inmis dedi. Benm durumumda olan varmi. Rabbim zamaninda kucsgimiza almayi nasip eder ins
Gecmiş olsun canım aman dikkat et kendine dr.unu dinle kalkma yerinden benimde bebeğim asağıda baskıda yapıyo ama bana yatak istirahatı vermedi insaAllah zamanında gelirler hep kortuyo bizi yaramazlar

Canlar bizimde bugun kontrolumuz vardi bebis biraz korkuttu bizi doktor serum verdi yatak istrahati dedi. Yururken asagiya baski yapiyr cok asagi inmis dedi. Benm durumumda olan varmi. Rabbim zamaninda kucsgimiza almayi nasip eder ins
Dinlen dikkat et kendine canim

benimde kv. bu akşam geldi bize..demlik almış bana benimki akıtıyo diye..
sonrada eşimle atıştıla bi ondan bi eşimde iyice sesler yükseldi..
kızımda ağladı odasına gitti..ne yapacam bilemedim..ana oğul arasına girmeyeyim dedim ama kızım etkilendi,eşim kovdu evden oda küstü gitti..ben kapıdan geçirdim özür diledim sen ona bakma dedim,bu ev benimde evim dedim ama küstü kv.
sizce ne yapsam..yarın gideyim dedim eşim kızıyo şimdi.
akşam akşam bi sürü tantana ..ama suç eşimde..
Öncelikle allah sana da senin gibi gelin nasip etsin eşin adına Özür dilemen çok hoş annesi ile kavga sebebi nedir canım

benimde kv. bu akşam geldi bize..demlik almış bana benimki akıtıyo diye..
sonrada eşimle atıştıla bi ondan bi eşimde iyice sesler yükseldi..
kızımda ağladı odasına gitti..ne yapacam bilemedim..ana oğul arasına girmeyeyim dedim ama kızım etkilendi,eşim kovdu evden oda küstü gitti..ben kapıdan geçirdim özür diledim sen ona bakma dedim,bu ev benimde evim dedim ama küstü kv.
sizce ne yapsam..yarın gideyim dedim eşim kızıyo şimdi.
akşam akşam bi sürü tantana ..ama suç eşimde..
Ne olursa olsun anne bu muameleyi haketmez diye düşünüyorum. Gidemeseni z bile yarın arayın derim. Ya da eşinizle Konuşun zira 3 gün sonra zaten pişman olacaktır annesine böyle davrandığı için.

Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin. Yukarı çıkar yaramaz bebiş inşallah

Kizlar bebegim karnimda titriyo karnim titriyo resmen neden oluyo byle sizdede hic oluyo mu boyle hickirik gbi dgil bildiginiz titriyo neden byle oluyo anlamadim bende :(

Kızlar kaynanam şimdi gitti. Bebegin kıyafetlerini istedi evde kendi yikasin diye vermedim ben yikicam dedim. Kırmak da istemedim ama kıyafetleri yikamayi büyük bir hevesle bekliyorum
Canım eviniz yakın mı anlamadım ne amaçla istiyor deli mi o başka işe el atsın vermiyorum de

Gözünaydin maşallah bebeğine :KK66:

MasaAllah bebisine canim:21:

Teşekkür ediyoruz teyzeleri :)

Kizlar bugun buyuk esyalarimizi aldik Rabbim kullanmayida nasip eder insaAllahh cumlemize :21: bebk arabamiz Eki Görüntüle 1440932 besigimizi kanzdan aldik cok hosuma gitti insaAllah bebisimiz icinde rahat ederEki Görüntüle 1440933 buda gorupte dayanamayip aldigim patik cok tatlilarEki Görüntüle 1440934 ve dedemizin hediyesiEki Görüntüle 1440935 :21:

Güle güle kullanın inş canım,çok güzeller,bizimde arabamız aynı ;)

Canlar bizim yine kanamamız oldu. Doktora gittik sorun yok çok şükür. Ama ağrımız var.ağrı çeken var mı başka.
Geçmiş olsun canım dikkat et,dinlen bolca..

Çok geçmiş olsun,inş hepimiz vaktinde ve sağlıkla kucaklarız,kendini yorma sakın..

Kizlar bebegim karnimda titriyo karnim titriyo resmen neden oluyo byle sizdede hic oluyo mu boyle hickirik gbi dgil bildiginiz titriyo neden byle oluyo anlamadim bende :KK43:
Canım bende de aynısı var,hatta bir keresinde eşim elini koyduğunda bile hissetti,biraz int te araştırdım irkiliyorlarmış zaman zaman uyku sırasında ondan olabilirmiş,bugün doktoruma da sordum gayet normal korkma dedi,hatta sekteri de hamile 10 gün var aramızda onda da oluyormuş,için rahat olsun..

kızlaaar bana yardım edin yoksa kızım isimsiz doğacak sizce BADE mi DURU mu ECEM mi SARE mi ??? :)
Bence Sare ya da Duru:)kızımız olsa Sare düşünüyorduk bizde.. Bade nin konmasının sakıncalı olduğunu okumuştum buarada bir yerlerde aklında olsun..

Selam kizlarr. Yrn doktorumuza gitcez heyecanliyiz....
Hayırlı haberlerle gelin inş :)

BurcuMelek BurcuMelek maşallah bebişine :) canım ters durmasını sorun etme hiç bugün bizimki de gayet yatay durumda ve gayet rahattı,doktorumuzda hiç bir şey söylemedi daha vakitleri var bırakalım istedikleri gibi yayılsınlar,dönecekler vakti geldiğinde hayırlısıyla inş :)

Teşekkür ediyoruz teyzeleri :)

Güle güle kullanın inş canım,çok güzeller,bizimde arabamız aynı :KK66:

Geçmiş olsun canım dikkat et,dinlen bolca..

Çok geçmiş olsun,inş hepimiz vaktinde ve sağlıkla kucaklarız,kendini yorma sakın..

Canım bende de aynısı var,hatta bir keresinde eşim elini koyduğunda bile hissetti,biraz int te araştırdım irkiliyorlarmış zaman zaman uyku sırasında ondan olabilirmiş,bugün doktoruma da sordum gayet normal korkma dedi,hatta sekteri de hamile 10 gün var aramızda onda da oluyormuş,için rahat olsun..

Bence Sare ya da Duru:)kızımız olsa Sare düşünüyorduk bizde.. Bade nin konmasının sakıncalı olduğunu okumuştum buarada bir yerlerde aklında olsun..
Tesekkur ederim canim:21:

Back
X