2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bebegim karnimda titriyo karnim titriyo resmen neden oluyo byle sizdede hic oluyo mu boyle hickirik gbi dgil bildiginiz titriyo neden byle oluyo anlamadim bende :KK43:
Normal canım bana da oluyor bazen korkma :)

kızlaaar bana yardım edin yoksa kızım isimsiz doğacak sizce BADE mi DURU mu ECEM mi SARE mi ??? :)
Sare ve duru bence :)

Selam kizlarr. Yrn doktorumuza gitcez heyecanliyiz....
Hayırlı haberlerle gel inşallah. Doya doya izle ben nasıl özledim yavrumu :)

Bence Sare ya da Duru:)kızımız olsa Sare düşünüyorduk bizde.. Bade nin konmasının sakıncalı olduğunu okumuştum buarada bir yerlerde aklında olsun..[/QUOTE]
evet canım öyle bir şey de var duru 2 oldu :)

Eltinin seni anlamasi lazimdi bence yaptigi cok ayip kayinvaliden hadi yasli diye dusnursek eltin bunu kullabmis resmen bende olsam cok kizardim esinde cok bilmislik yapmasin azcikta karicigini tutsnlar bencede yarin yika sen :-):-)
Eşime diyorum ben yıkamak için gün sayıyorum sen ver diyorsun diyor ki tamam sen yıka ver o da yikasin. Hı komşulara da dagitiyim herkes yikasin anca temizlenir dedim :)
Oldu canım aylardır beklioz bu zevki. Çok yardım etmek istiyorlarsa kapı pencereni silsinler.
Ayrıca şu erkekler hepsi aynı mı olur ya. Biraz kadın Ruhundan anlasalar. Senin deli gibi bu ani beklediğini bilip. Gerek yok derlerdi.
Kimse temizliği sormuyor canım kadın tut diyorlar. Madem o kadar heveslisin gel gelininle temizle zaten temiz ev :) aman canım boşver ya her gün strese sokuyor beni hep takmicam diyorum eşim öyle tepki verince takıyorum
Yani canım uygun bir dille anlatırsın. Anne ben çok heves ettim ilk kıyafetleri olacak alınmazsan kendim yıkamak istiyorum o heyecanı yaşamak istiyorum diye. Sorun ederse de kendi bilir
Ben yarın hava güneşli olursa hastaneye goturwceklerimi yikicam canım hiç strese girmemek en iyisi :) kökten çözelim işi
kız boşver sen onların lafını..madem sana yardım etmek istiyolar evle ilgili işlere el atsınlar..
yada yeni alsınlar yıkayıp getirsinler..
sacma olmuş bu teklif..boşve hiççç oralı olma.
Dimi canim alsın yikasin versin :)
Teşekkürler tatlım bencede biran evvel yıka kaynanaya kalmasın :-)
:):)
Canım eviniz yakın mı anlamadım ne amaçla istiyor deli mi o başka işe el atsın vermiyorum de
Yakın sayılır da sayılmaz da 5 6 km var pek gelmez evime zaten canım. Torun sevgisi depr3sti sanırım düşük riskimle bogusurken tek basimaydim. Şimdi değerli oldum

benimde kv. bu akşam geldi bize..demlik almış bana benimki akıtıyo diye..
sonrada eşimle atıştıla bi ondan bi eşimde iyice sesler yükseldi..
kızımda ağladı odasına gitti..ne yapacam bilemedim..ana oğul arasına girmeyeyim dedim ama kızım etkilendi,eşim kovdu evden oda küstü gitti..ben kapıdan geçirdim özür diledim sen ona bakma dedim,bu ev benimde evim dedim ama küstü kv.
sizce ne yapsam..yarın gideyim dedim eşim kızıyo şimdi.
akşam akşam bi sürü tantana ..ama suç eşimde..
Sebep ne olursa olsun yarın gidip gönlünü almalisiniz. Sizin de bi oglunuz olacak etme bulma dünyası. evladi tarafndan böyle muamele görmek insanın çok zoruna gider.

duru bence de güzel de k.v adı Dudu art niyet var gibi geldi bana eşim istiyor duru yu :)@ toist

Eşime diyorum ben yıkamak için gün sayıyorum sen ver diyorsun diyor ki tamam sen yıka ver o da yikasin. Hı komşulara da dagitiyim herkes yikasin anca temizlenir dedim :)

Kimse temizliği sormuyor canım kadın tut diyorlar. Madem o kadar heveslisin gel gelininle temizle zaten temiz ev :) aman canım boşver ya her gün strese sokuyor beni hep takmicam diyorum eşim öyle tepki verince takıyorum

Ben yarın hava güneşli olursa hastaneye goturwceklerimi yikicam canım hiç strese girmemek en iyisi :) kökten çözelim işi

Yakın sayılır da sayılmaz da 5 6 km var pek gelmez evime zaten canım. Torun sevgisi depr3sti sanırım düşük riskimle bogusurken tek basimaydim. Şimdi değerli oldum
Onun hiç ama hiçbirşeye hakkı yok ı zaman iyi niyetli değil o

Sakın verme kimseye de kullak asma eşler çok biliyor hayal ediyoruz yıkamayı ütülemeyi bile kendimiz yapacağız yorulurSak yardım isteriz ama öyle birşey yapmayıp en son damlamak olmaz

Canim Dudu k.v adı duru da çok yakın bi de eşim istiyor acaba bişi mi var birileri mi dedi ki[/QUOTE]
Yok canm ben sanmam onla ilgili olduğunu duduyla duru hic alakası yok. Öyle olsa dudu koyalim derdi :) esin istiyormus koyun madem güzel isim duru. Ecem i de beğeniyorum ben. Yine de ortak kararinz tabii.

Canim Dudu k.v adı duru da çok yakın bi de eşim istiyor acaba bişi mi var birileri mi dedi ki[/QUOTE]
Ben kızım olsaydi kayinvalidemin adını koyacaktm eşim çok istiyodu yanına da begendigm bi ismi ekleyecktim iki isim olcakti biz öyle anlasmstk. :)

Teşekkür ediyoruz teyzeleri :)

Güle güle kullanın inş canım,çok güzeller,bizimde arabamız aynı ;)

Geçmiş olsun canım dikkat et,dinlen bolca..

Çok geçmiş olsun,inş hepimiz vaktinde ve sağlıkla kucaklarız,kendini yorma sakın..

Canım bende de aynısı var,hatta bir keresinde eşim elini koyduğunda bile hissetti,biraz int te araştırdım irkiliyorlarmış zaman zaman uyku sırasında ondan olabilirmiş,bugün doktoruma da sordum gayet normal korkma dedi,hatta sekteri de hamile 10 gün var aramızda onda da oluyormuş,için rahat olsun..

Bence Sare ya da Duru:)kızımız olsa Sare düşünüyorduk bizde.. Bade nin konmasının sakıncalı olduğunu okumuştum buarada bir yerlerde aklında olsun..
Cok saol btanem allah razi olsun cok telas yapmiatim

Bu kocalar neden anlayissiz hevessiz oluyolar anlaniyorum onlar bizim gbi duygulari hic yok anlayamiyolar bizi benimkininde okuzlugu tutuyo bazen :-):-)

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım bende 29 hafta içindeyim. Çok fazla heyecan artıyor birazda korkularım var:/ Son günlerde geceleri sancı giriyor anlamadığım şekilde. İyice telaşlanıyorum erken doğum olmasından korkuyorum. Benim gibi sancı yaşayan var mı aranızda?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım bende 29 hafta içindeyim. Çok fazla heyecan artıyor birazda korkularım var:/ Son günlerde geceleri sancı giriyor anlamadığım şekilde. İyice telaşlanıyorum erken doğum olmasından korkuyorum. Benim gibi sancı yaşayan var mı aranızda?
Hoşgeldiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Bi çoğumuz sancılanıyoruz normalmiş bu günlerde hiç merak etmeyin telaş yapmayın aklınıza kötü şeyler getirmeyin ;)

Hoşgeldiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Bi çoğumuz sancılanıyoruz normalmiş bu günlerde hiç merak etmeyin telaş yapmayın aklınıza kötü şeyler getirmeyin :KK66:

Hoşbuldumm teşekkür ederim amin cümlemizinkini sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah:) Umarım bir şey yoktur dediğiniz gibi. gerçekten telaşlanmamak elde olmuyor bazen işte :KK43:

Hoşbuldumm teşekkür ederim amin cümlemizinkini sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah:) Umarım bir şey yoktur dediğiniz gibi. gerçekten telaşlanmamak elde olmuyor bazen işte :KK43:
Haklisin malesef oyle, anne yuregi iste :)) ama bebisler de etkileniyor onlari uzmemek lazim dimi :)

tuubaa60 .!.:
cnm 10 lu mu 5 lı mı arada kaldım butıkbebede 5lı takımlar cok guzell yanına da battanıye eklersek olur demii :KK48:

canım bnm gece cok kotu gecıyo dön oraya buraya anca sabaha dalıyorum uykuyaa :KK48:canım inşaallah biraz uslu olurlarda rahat ederız yoksa yandık senın ıkı prensle daha da zoro_O

cnm 10 lular 70 kusur tl en uygun ve guzel olanları 5 lıler daha uygun toist toist arkadaşımızın paylastıgı topikte herkes cok az gıydırılebıldıgınden bahsedınce acaba 10 luya o kadar para vermeyıp yavruma baska seyler mı alsam dıye dusunuyorumm:confused:

o fırsatı kacırdıgıma o kadar pişmanım kı cnm countryrose countryrose arkadasım ınstgrmda paylasmıstı cok guzel ve kalıtelı gorunuyo gercekten gule gule kulllanın cnlarımm:KK36:

cnm plesanta pervıa mı var yoksa anterıor mu bnmde on duvar yerlesımlı acaba hangısı gıbı olunca sıkıntılı oluyo merak ettım hayrlısı neyse o olsun cnm saglıkla kurtulalım ınşaallah hepımızHoppaHoppa
Aynen canim benim yaa insallah akilli uslu olurlar, su son zamanlarimizda uyuyabilseydik iyi olucakti :) saglikla gelsinler dee belki biz uyumak istemiycez :KK48:

kızlaaar bana yardım edin yoksa kızım isimsiz doğacak sizce BADE mi DURU mu ECEM mi SARE mi ??? :)
canım ben kızıma SARE koyucam bnm cok hosuma gıdıyor ben o yuzden SARE dıyorum, bu arada BADE nın koyulması dınen sakıncalı cnm anlamı hos degıl bılgın olsun

Back
X