Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu liste hastane çantası için mi canım5 tane ağız Mendili
2 tane önlük
3 tane Kolsuz çıt citli bady
2 tane yarım kol çıt çıtli bady
2 tane uzun kol çıt çıtli bady
2 tane 5 li hastane çıkışı
2 tane alt pijama
1 tane takım pijama
4 tane çorap
Bez ve ıslak Mendili almadım daha haftaya alırım
Bir kalın battaniye
Iki tane de penye örtü koyacam.
Eksik veya fazla varsa söyleyin kızlar
5 tane ağız Mendili
2 tane önlük
2 tane alt pijama
1 tane takım pijama
4 tane çorap
Bir kalın battaniye
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Kizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu
..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin
![]()
Kizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu
..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin
![]()
bende ıslak mendil almayı düşünmüyorum bir süre ılık su ve pamuk kullanıcam. totosunun bezini unutma annesi5 tane ağız Mendili
2 tane önlük
2 tane alt pijama
1 tane takım pijama
4 tane çorap
Bir kalın battaniye
Evet canım hastane çantası icinbu liste hastane çantası için mi canım
Ben uni babynin yeni doğan için olanindan almayi düşünüyorum canım. Onda sadece su varmış. Küçük bir tane hediye vermişlerdi açtım baktım beğendim. Bezini da haftaya alıcaz babamizla :)bende ıslak mendil almayı düşünmüyorum bir süre ılık su ve pamuk kullanıcam. totosunun bezini unutma annesi![]()
2 tane düz alt açma aldım canım . Takımın battaniyesinden 1 tane var. 4 tane de ayrı aldım . Kendim için ayrı çanta yapacam buna sigmayacak çünkü :) pamuğu da kendi çantama koyarımcanım bu hastane içinse kendine ped koymayı unutma birde ıslak mendili ilk doğan bebeğe tercih etmiyolarmış mutlaka pamuk koyun diyolar ılık suya batırıp öyle alınıyomuş altı ıslak mendiller zararlıymış şu takımların battaniyeleri oluyor ya ince ya ondan yada düz bir alt açma koymak lazım bebeği yatırdıkları o küçük yatağa
canım bende baktım beğendim aslında ama en azından 40 ı çıkana kadar pamuk kullanıyım diye düşünüyorum. senin son eksikler kalmış ne güzel bende dün çantasını aldımBen uni babynin yeni doğan için olanindan almayi düşünüyorum canım. Onda sadece su varmış. Küçük bir tane hediye vermişlerdi açtım baktım beğendim. Bezini da haftaya alıcaz babamizla :)
2 tane düz alt açma aldım canım . Takımın battaniyesinden 1 tane var. 4 tane de ayrı aldım . Kendim için ayrı çanta yapacam buna sigmayacak çünkü :) pamuğu da kendi çantama koyarım
Iyi yaptın canım. :) benim bebişin eksikleri bitti sayılır. Benim eksikkerim var daha. Pijama emzirme sutyeni atleti. Hasta bezi ped vscanım bende baktım beğendim aslında ama en azından 40 ı çıkana kadar pamuk kullanıyım diye düşünüyorum. senin son eksikler kalmış ne güzel bende dün çantasını aldımtoist cim sağolsun indirimi haber verdi hemen aldım :)
Aynen canım. Ben almadım onu canım doğumdan sonra ihtiyaç olursa eşime aldiririmevet canım bende 2 çanta yapıcam zaten o karışıklıkta 2 çanta daha iyi olur esyalar karışmasın....bide seyi sorcam süt pompasını koycakmısınız??
Evet öyle söyleniyor şarap masasından ama kimisi de tasavvuf i diyor bilemedim sare ben de çok beğeniyorum Babamız duru diyor çok zor isim işleri yacanım ben kızıma SARE koyucam bnm cok hosuma gıdıyor ben o yuzden SARE dıyorum, bu arada BADE nın koyulması dınen sakıncalı cnm anlamı hos degıl bılgın olsun
bade ve duru güzel canım.ben de peline yakındım.şu ara ceren düşünmeye başladık.yaptığımız süslerin üzerine isim yapıştırmamız gerekiyor hala ismi yok cocugun :)
evet canım ya bir de ismiyle seslenmek istiyorum artık şeker yapılcak kapı süsü isim olmadığı için kalıyor hep
Evet öyle söyleniyor şarap masasından ama kimisi de tasavvuf i diyor bilemedim sare ben de çok beğeniyorum Babamız duru diyor çok zor isim işleri ya