Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugun buyuk esyalarimizi aldik Rabbim kullanmayida nasip eder insaAllahh cumlemizebebk arabamiz Eki Görüntüle 1440932 besigimizi kanzdan aldik cok hosuma gitti insaAllah bebisimiz icinde rahat ederEki Görüntüle 1440933 buda gorupte dayanamayip aldigim patik cok tatlilarEki Görüntüle 1440934 ve dedemizin hediyesiEki Görüntüle 1440935
![]()
Teşekkürler tatlim inşaAllah döner evet vakit var bende bununla avunuyorumHayırlı haberlerle gelin inş :)
BurcuMelek maşallah bebişine :) canım ters durmasını sorun etme hiç bugün bizimki de gayet yatay durumda ve gayet rahattı,doktorumuzda hiç bir şey söylemedi daha vakitleri var bırakalım istedikleri gibi yayılsınlar,dönecekler vakti geldiğinde hayırlısıyla inş :)
Tesekkürler teyzesi :)maşalllah canım bebegine :)
Geçmiş olsun canım neyseki bebis de sende iyisiniz dikkat et kendine lutfenKizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu
..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin
![]()
Oy yerim ben onun sırtını :)Kızım sırtını dönmüş sanırım hareketleri çook içeriden hissediyorum ilk hissettiğim zaman gibi :)
canım benimde söylediğin sekilde sağ dizimden aşağı girdi kramp eşim ovdu öyle azaldı ama iki gün topallayarak gezdim resmen doktor magnezyum vermişti 2 doza çıkardı bi sabah bi akşam onu alınca geçti. Ama yine oluyor ara ara süt içmeye de çok dikkat et onunda çok etkisi oluyor..DR YA DANISMAK LAZIM BENDE DANISCAM INŞALLAH BIR DAHA OLMAZ COK KOTUYDU KAC SAAT GECMEDI ETKISI BURDAKI KILZAR MAGNEZYUM FLN KULLANIYORLARDI OLMADI DR BIZEDE VERIR
Şimdi ana kucagini çıkardım onu içinde hayal ettim kafayı yicem ben sanırım canım :) :) :) dayanamiyorummmmmm artıkOy yerim ben onun sırtını :)
ben sukurkı sutu duzenlı ıcıyorum canım sabah aksam bırer bardak belkıde ondan bu zmn kadar rahat geldım :)canım benimde söylediğin sekilde sağ dizimden aşağı girdi kramp eşim ovdu öyle azaldı ama iki gün topallayarak gezdim resmen doktor magnezyum vermişti 2 doza çıkardı bi sabah bi akşam onu alınca geçti. Ama yine oluyor ara ara süt içmeye de çok dikkat et onunda çok etkisi oluyor..
bu durum toplam iznimizden düşmüyor değil mi? kontrol ettin mi canım? benim de 32+1 oluyor pazartesi...32+0 ı geçirirsek, 112 günlük izin 111 e düşer mi diye endişeleniyorum...
Canlar bizimde bugun kontrolumuz vardi bebis biraz korkuttu bizi doktor serum verdi yatak istrahati dedi. Yururken asagiya baski yapiyr cok asagi inmis dedi. Benm durumumda olan varmi. Rabbim zamaninda kucsgimiza almayi nasip eder ins
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım bende 29 hafta içindeyim. Çok fazla heyecan artıyor birazda korkularım var:/ Son günlerde geceleri sancı giriyor anlamadığım şekilde. İyice telaşlanıyorum erken doğum olmasından korkuyorum. Benim gibi sancı yaşayan var mı aranızda?
Oy maşallahh canım ne güzel görünüyor. Ben heyecan yaptım hemen yarın olsun yikicam :) :) kaçta randevun canım. Güzel haberlerle gel :)Günaydın kızlar hayatımda yıkamaktan asmaktan en zevk aldığım 2. Çamaşırlarımı şimdi astım mis gibi bebek koktu ne mandalım yetti ne tel aldı çorapları şapkaları çamaşır sepetinin kenarına astım alışverişe son ne çi kalmışım yahu bugün öğlen sr kontrolumuz var bakalım paşa ne kadar olmuş
Evet canımya bende beşiğinde haxal ediyorum odarına gidip kızım annem sen burdami yatıcaksın diyorum az kaldı tatlım sabredicez artık yapcak bişey yok :)))Şimdi ana kucagini çıkardım onu içinde hayal ettim kafayı yicem ben sanırım canım :) :) :) dayanamiyorummmmmm artık![]()
Bugun kendi kendime karar vermiştim hamileliğin tadını cikaracam diye ama kıyafetler eşyalar önümde durdurkca deliriyom :)Evet canımya bende beşiğinde haxal ediyorum odarına gidip kızım annem sen burdami yatıcaksın diyorum az kaldı tatlım sabredicez artık yapcak bişey yok :)))
:))Bugun kendi kendime karar vermiştim hamileliğin tadını cikaracam diye ama kıyafetler eşyalar önümde durdurkca deliriyom :)