2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugun kendi kendime karar vermiştim hamileliğin tadını cikaracam diye ama kıyafetler eşyalar önümde durdurkca deliriyom :)
Benim kızın giysileri kurudu bende ütü yapip hastane çantasına yerleştircem insaAllah sanki erken doğucakmiş gibi geliyo nedense

günaydın kızlar e bebek e sınır oldum chıcconun hastane cıkısını sepete attım kartı getırıp sıfreyı gırene kadar urun sepetten düştüü :(

Selam kizlar. Doktordan ciktik 1650 gr 39 cm olmusuz:nazar: calisabilir raporunu da alcagim yarin heyet raporu gibi oldugu icin 1 gunde anca cikabiliyormus. En fazla 5 hafta daha calisabilirsin, 8 nisanda kesin ayrilacaksin dedi doktor. Yaklasiyor artik, keyfini cikartmak gerek.. Allah hepimize saglikli zamaninda kolay dogumlar nasip etsin..

Selam kizlar. Doktordan ciktik 1650 gr 39 cm olmusuz:nazar: calisabilir raporunu da alcagim yarin heyet raporu gibi oldugu icin 1 gunde anca cikabiliyormus. En fazla 5 hafta daha calisabilirsin, 8 nisanda kesin ayrilacaksin dedi doktor. Yaklasiyor artik, keyfini cikartmak gerek.. Allah hepimize saglikli zamaninda kolay dogumlar nasip etsin..
maşallah canım yavruna :)

Ben şu an rspor ve yıllık izin kullanıyorum sorun olmaz demi zaten 30 haftada raporumu yazdrıp evde olacam yine

Kızlar bir soru daha 6 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin alacağım
6 ay ücretsiz izni nasıl bildiriyor yani ücrrtliden önce mi başvurmak lazım
32 haftaya kadar aldığın yıllık izin ve raporlarda sorun yok zaten o senin hakkın.32. haftadan sonra ben kendimi iyi hissediyorum 37 ye kadar çalışabilirim diyorsan rapor ve yıllık izin kullanamıyorsun.6 ay ücretli izin kullanmak nasıl oluyor orayı anlayamadım.ücretsiz izine ayrılmak için ayrılacağın günden 15-20 gün önce dilekçeyle kurumuna başvuruyorsun ve onay gelincede ayrılmış oluyorsun.tabi ben hep kamu kurumları için konuşuyorum özelde nasıl işliyor bilmiyorum.

ben özel sektördeyim canım..36 ya kadar çalışırım diye planlıyorum..hastane bir sorun olmayacağını söyledi..36 da çalışamaz raporu hazırlayacaklar, ve çalıştığım 4 haftayı doğum sonrasına aktarabileceğiz..yani bana anlatılan bu şekilde..
evet aynen o şekilde 4 hafta doğum sonrasına kalmış oluyor.

evet aynen o şekilde 4 hafta doğum sonrasına kalmış oluyor.
buket16 Bende özel sektördeyim.doktorum 9 martta gel raporu vereyim dedi.bende 37. haftaya kadar çalışır raporu alcam..uzun sürüyo demedi bana 2 dk da veririm dedi...

yapma bunu yapmaaaaa, kocam boşucak beni yahu :))))
wlla bnmkide bu sefer bosayabilirdi ama allahtan limit kalmamş aradm yatır diye iyi olmuş alma bişey dedi :KK48::KK48:öyle içim kaya kaya bakıyorm sabahtan beri chicconun 6lı hastne ckısı 13 liraydıı offf :KK62:

kızlaaar bana yardım edin yoksa kızım isimsiz doğacak sizce BADE mi DURU mu ECEM mi SARE mi ??? :)
Sare bence

Kizlar gunaydin...biliomusunuz ben dun aksam acildeydim:KK43:...ev isi yaptim bu aralar hirpalamisim kendimi elektrik supurgeside agirdi onuda ust kata tasiyinca lekelenmem oldu:KK43:..esim panik yapti gittik hemen cok sukur bisey yoktu ama nst de fln baktilar rahim uzunlugu olctuler cok sukur hersey normal cikti...ama ben cok korktum tabi aman sakin benim yaptigim hatayi yapmayin:KK43:
Geçmiş olsun çok dikkat et bundan sonrası için, şükür ki yavrun iyimiş

Maşallah yavruna :) Darısı kavuşmayı bekleyenlere

burcu melek selam canım aramzda 1 gün var sanırım.nasılsın bebek kilosu felan ve senib durumun nedir?. :)
Aleykum selam canım ben iyiyim bebisimde iyh saol kilosu 1.906 gr olmuş benim bebiş aşağıda dr.um kasıkta taşiyosun dedi bu yüzden kasik ağrım var ve aşağıya baskı yapıyo yûrüdükce hanfendi bide ters duruyo peki sizhn durum nedir sen bebiş nasilsınız?

Benim kızın giysileri kurudu bende ütü yapip hastane çantasına yerleştircem insaAllah sanki erken doğucakmiş gibi geliyo nedense
Ben de nisan annesi olucagimi hissediyorum canım. Nedenini bilmiyorum ama öyle geçiyor içimden. Dün kaynanam da aynısını söyledi. Ne güzel canım kolay gelsin öpe öpe ütü yaparsın artık :)

maşaAllah bebişine tatlim

Ben de nisan annesi olucagimi hissediyorum canım. Nedenini bilmiyorum ama öyle geçiyor içimden. Dün kaynanam da aynısını söyledi. Ne güzel canım kolay gelsin öpe öpe ütü yaparsın artık :)
Saol tatlim aynen operek ütüliycem :)

canım bende baktım beğendim aslında ama en azından 40 ı çıkana kadar pamuk kullanıyım diye düşünüyorum. senin son eksikler kalmış ne güzel bende dün çantasını aldım @toist cim sağolsun indirimi haber verdi hemen aldım :)
bende oğlumda ilk doğduğu günden itibaren unibaby yeni doğanından kullanmıştım ne pişik oldu ne kızarıklık.ama kızlarda ilk zamanlarda kullanmamak gerek diye duymuştum.ben yinede 12li ekonomik boyundan aldım indirimde görünce.

wlla bnmkide bu sefer bosayabilirdi ama allahtan limit kalmamş aradm yatır diye iyi olmuş alma bişey dedi :KK48::KK48:öyle içim kaya kaya bakıyorm sabahtan beri chicconun 6lı hastne ckısı 13 liraydıı offf :KK62:

ben de bosanmayı göze alıp almaya calıstım canım ama bi türlü sepete eklemiyor, sanırım yogunluktan site de kafayı yedi :) ama chicco nun urunleri gercekten iyi indirime girmişti :( neyse her seferinde bise almıcam diyorum yine alıyorum, ilk 6 ay hicbise almadım, arap atı gibiyim sanırım sonradan acıldım :)

Back
X