- 2 Ekim 2012
- 113
- 118
- 103
Merhaba kızlar.ben bugün aile hekimine gittim ve malesef antibiyotik yazdı.Birde ağrıkesici minoset.viks gibi birşey verdi birde sıcak suya koyup buharına durmak için.oğluşum gene kasıkları tekmeliyor bugün.Birde öksürdükçe alttanda idrar kaçıyor.sürekli çamaşır değiştirmekten çamaşır kalmadı.havlu kağıdı 4 kağıt katlayıp katlayıp koyuyorum artık.Birde sizde de oluyor mu? Tuvalete gidiyorum çıkıyorum öksürsem gene akıyor.hayır tam boşaltamıyorum demekki ama neden? Of hamilelikte hastalık da çok zor ya.dikkat edin kızlar aman hasta olmayın.birazdan derse gidecem.2 saat Dersim var gözümde büyüyor resmen yol falan.
Birde sizler ne çok şey almışsınız maşallah.ben bişey almamışım sizinkilere bakınca.para da yok işin kötüsü.e bebeke bakıyım bende bir.ama çok küçük şeyler var yaza gelicek bebekler zaten çok da giyindirmek gerekmiycek sonuçta.küçükleri abartmamak lazım.çabuk büyüyorlar.ayaklı olanlar hele hemen küçülüveriyor.ayaksız almanızı tavsiye ederim naçizane 3. Bebeğim olduğu için.
geçmiş olsun bende gecen haftalarda faranjit oldum.ilk başlarda ilaç zarar verir diye ilaçsız atlatmak için direndim 2 hafta süründürdü beni antibiyotiksiz geçmiyor malesef ihmal eetme sende.altıma kaçırıyodum bende öksürürken dediğin gibi tuvaletten hemen sonra bile öksürünce yine kaçıyordu. hatta en son dedim çocugun suyu geliyor heralde ama şukur onunla alakalı değilmiş bu haftalarda öksürük Allah korusun erken doğumu tetikliyormuş onun için ilaçlarını ihmal etme çok geçmiş olsun Allah şifa versin ...