2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar size komık gelebılır ama doguma 72 gun kaldı yazıyo bnm takvımde bn onu 55 gun sayıyorumm :D :D doktorum mayısın ılk haftası hazırlıklı ol dedı mayısın ılk haftasını da 1 olarak hesaplıyorum bu gıdısle...:KK16: kısalta kısalta anca vakıt geçirebılıyorumm :KK48::KK48::KK48: sizinde var mı böyle kendınızce kısaltmalarınız
Benim mayis 28 ama icime 20sinde olcakmis gbi geliyo bakalim artik ne zaman olcak :-):-)

kızlar size komık gelebılır ama doguma 72 gun kaldı yazıyo bnm takvımde bn onu 55 gun sayıyorumm :KK70: :KK70: doktorum mayısın ılk haftası hazırlıklı ol dedı mayısın ılk haftasını da 1 olarak hesaplıyorum bu gıdısle...:KK16: kısalta kısalta anca vakıt geçirebılıyorumm :KK48::KK48::KK48: sizinde var mı böyle kendınızce kısaltmalarınız

bende 29+4 deyim, 4 mayıs 38.haftamız, Allahtan bi keder gelmezse, büyük ihtimalle sezeryen olucağı için bende az kaldı diye teselli ediyorum kendimi. Dua ediyorum inşallah abisi gibi erken gelmeye kalkışmaz. 38. haftasını bekler doğum için inşallah kuzum:) 3 hafta önden gidiyoruz şimdilik bakalım herşeyin hayırlısı

kızlar size komık gelebılır ama doguma 72 gun kaldı yazıyo bnm takvımde bn onu 55 gun sayıyorumm :KK70: :KK70: doktorum mayısın ılk haftası hazırlıklı ol dedı mayısın ılk haftasını da 1 olarak hesaplıyorum bu gıdısle...:KK16: kısalta kısalta anca vakıt geçirebılıyorumm :KK48::KK48::KK48: sizinde var mı böyle kendınızce kısaltmalarınız
bende kısaltıyorm cnm nisana kadr sayıyorum nisandan sonrası yok :KK48:
dünde takvime bakarken 5 mayısta dogsa ne güzel olur dedm 05.05.2015 yada 15.05.15 :KK48::KK48:

Tamamdır kızlar baya varız çok iyi. Ozaman Güldenin dediği gibi bu akşam alalım Sayı. Yarın başlarız. Belki bir günde bile biter. Akşam liste yaparım ben tek tek. Ama şuan yapamam maalesef. Isteyen varsa o da yapabilir listeyi.
Çok mutlu oldum ya doğuma kadar böyle devam etse ne güzel olur.
Benide katin tatlim bende okurum

kızlar siz gezmek istiyosunuz, ben de mesai bitse eve gitsem de yatsam diyorum :) ama sizin yerinizde olsam ben de cok bunalırdım, gerci calısınca da cok bitkin dusuyo insan, öyle de böyle de zor yani :)
bende aynı senn gibiyim canm simdi saatleri sayıyorm eve gidip yatmak için ama izine ayrıldıgımı düşünncede arkadaslar gibi canım skılcak bide sehir merkezine uzak oturyrz herikiside zor :KK48::KK48:

dünde takvime bakarken 5 mayısta dogsa ne güzel olur dedm 05.05.2015 yada 15.05.15 :KK48::KK48:
Biz mayis ayi girdigi zaman bolca merdiven cikip inelim canim dogumu kokaylastirsin mayisin sonlarinda okdugumuz icin biz :-):-)

bana dr 10 mayısla 15 mayıs arası dedı sımdı sen deyınce fark ettım 15 mayıs olayını ne gzl olur o gun olsa :)

Kızlar nisan annelerinde gördüm yasin dağıtmışlar 41 taneye tamamlamaya çalışıyorlar. Biz de yapsak mı. Hepimizin bebişine niyet ederiz. Hem de Başkasına ettiğimiz dua daha makbul. Ne dersiniz ?
Ne zamandir aklimdan geciyordu kuzum, keske erken baslayip cuz dagitsaydik, ben de katilirim okuyalim okuyabildigimiz kadar cok iyi olur insallah, hemen baslayalim bence geciktirmeyelim fazla

bana dr 10 mayısla 15 mayıs arası dedı sımdı sen deyınce fark ettım 15 mayıs olayını ne gzl olur o gun olsa :)
benmkide gelişime göre 10 mayıs demişti ama dogumu o doktorla yapmicam o yüzden yeni gidecğm doktor ne der bilmiyorum nikahta düğünde boyle denk getiremedm bari bu güzel olsun :))

Tamamdır kızlar baya varız çok iyi. Ozaman Güldenin dediği gibi bu akşam alalım Sayı. Yarın başlarız. Belki bir günde bile biter. Akşam liste yaparım ben tek tek. Ama şuan yapamam maalesef. Isteyen varsa o da yapabilir listeyi.
Çok mutlu oldum ya doğuma kadar böyle devam etse ne güzel olur.
ben unuttum eski turkceyi ya eskiden okurdum keske yine okuyablsem :((

Bu isimler arasında duru yu beğendim
ecem :
1. Başkan, ulu, ileri gelen.
2. Ak sakallı ihtiyar.
3. Arkadaş, dost. demek anlamını sevmedim

sare güzel de anlamı eh
1. Sıçrayan, atlayan.
2. İhtiyaç.
3. Susuzluk.
4. Hz. İbrahim'in eşinin adı.

Bade tamamen negatifim :)

Ben her ismi önce bi tdk isimler sözlükten araştırıyorum daha net bi bilgi gibi geliyor

bende katılmak isterim
sanırım en doğrusu öyle çünkü heryede isimlerin anlamı farklı

hayır değil, ama takip ediyorum çok güzel doğal doğum hikayelerine imza atıyor..
Onlar bile bize çok şey katıyor değil mi

Canim yasin okumaya bebde katilirim ne zaman yapicaz ve nasil olcak herkez okuyabildigi kadar mi
evet cnm herkes okuyabıldıgı kadar aslında hergun 41 yapsak daha guzel olur demiii :)
cnm bizimde babamızın dogum tarıhı 15 mayıs :KK68: babamız o tarıhte gelsın ıstıyo bnde mayısta gelsınde ne zaman gelırse gelsın derdındeyım erken dogum gıbı bı rısk gozukmuyo ama cok agrım oluyo hafıfte olsa pimpirikleniyorum:KK17:

Ne zamandir aklimdan geciyordu kuzum, keske erken baslayip cuz dagitsaydik, ben de katilirim okuyalim okuyabildigimiz kadar cok iyi olur insallah, hemen baslayalim bence geciktirmeyelim fazla
cnm hala yapabılırız gec kaldık sayılmaz yasını sık sık okudugumuz ıcın dılımız alısık zaten hatımde 20 kışi okusak ıkı gune bıter Hoppaben fazladan alabılırım yeter kı böyle tatlı planlar yapalım duayla gelsın evlatlarımız sıkıntılarımıza da sıfa olur ınsaallah:KK68:

Nasıl canım. Bu tarihi doktorun normal dıoğum için mi sezaryan için mi verdi. Biz aynı günüzde bende cumartesi gideceğim. Sorayım bi.

Haziran annelerin de cüz yağıyprlar dağıtıyor arkadaşlar ben ilk zamanlar orda takılırken katılmıştım 1 ayda 1 cüz okuyordu herkes

cnm bizimde babamızın dogum tarıhı 15 mayıs :KK68: babamız o tarıhte gelsın ıstıyo bnde mayısta gelsınde ne zaman gelırse gelsın derdındeyım erken dogum gıbı bı rısk gozukmuyo ama cok agrım oluyo hafıfte olsa pimpirikleniyorum:KK17:
oh ne güzel olur cift dgum gnu olur :))gecen bi dogum hikayesi okurken gordum annesinn dogum gununde gelmiş ne güzel :)

güzel anneler merhaba.. umarım herkesin keyfi yerindedir.. biz bebeklerimle rapor aldık doğum iznine kadar. 23 martta da doğum iznim başlayacak zaten. ikiz olunca sıkıntı da iki kat oluyor. kemiklerim ağrıyor artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Cok sevindim canim artik dinlenirsin bol bol, kemik agrilari oluyor malesef, Allahim hepimizin yardimcisi olsun..
Doktorum net bsy soylese ben de kisaltirdim heralde kuzum sabirsizlik dorukta artik :) gunler hemen gecse de saglikla gelseler insallahh :)
cnm hala yapabılırız gec kaldık sayılmaz yasını sık sık okudugumuz ıcın dılımız alısık zaten hatımde 20 kışi okusak ıkı gune bıter Hoppaben fazladan alabılırım yeter kı böyle tatlı planlar yapalım duayla gelsın evlatlarımız sıkıntılarımıza da sıfa olur ınsaallah:KK68:
Haklisin kuzum Yasin Suresini baya hizli okuyabiliyoruz ama ben cuz alsam sanirim cok yavas ilerlerim ama olsun gidebildigi yere kadar gidelim bence, tek harfi bile sevap neticede, cok sevindim ya dedigin gibi boyle guzel planlar yapmak iyi geliyo, insallah insallahhh :):)

Back
X