2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arzum AR857 Bebbe Oda ve Banyo Termometresi

Merhabalar kızlar,

Ben daha bebeğimi bekliyorum ama şimdiden bu ürünü aldım. Yok su sıcak yandı yok soğuk üşüdü. Her kafadan bir ses çıkacak. Bunu suyun içine atıyorsun hem oyuncak hem de sıcaklığı ölçüyor. kargo dahil 19,75 e aldım gitti gidiyordan.

kızlar size komık gelebılır ama doguma 72 gun kaldı yazıyo bnm takvımde bn onu 55 gun sayıyorumm :KK70: :KK70: doktorum mayısın ılk haftası hazırlıklı ol dedı mayısın ılk haftasını da 1 olarak hesaplıyorum bu gıdısle...:KK16: kısalta kısalta anca vakıt geçirebılıyorumm :KK48::KK48::KK48: sizinde var mı böyle kendınızce kısaltmalarınız
Benim kisltmam daha komik ve acımasız canım dün eşime diyorum zaten Mart ayının icindeyiz martı saymiyoruz nisan 30 gün. Eee mayısta doğum yapacaksam mayisi da saymiyoruz 30 gün kaldı :) :)

Benim kisltmam daha komik ve acımasız canım dün eşime diyorum zaten Mart ayının icindeyiz martı saymiyoruz nisan 30 gün. Eee mayısta doğum yapacaksam mayisi da saymiyoruz 30 gün kaldı :) :)
senın kı daha güzelmiş canımmm :KK48::KK48::KK48:

aynen bnmde cok cnm sıkılıyo evde dısarıda yuruyus yapmam da yasak bıde gurbette yakında tanıdık kımse yok :KK43: az kaldı ınsaallah bebişlerimizi koyarız arabalarına bugunlerın acısını cıkarırız ınsaallah:KK68:
Sen hangi şehirdesin canm. Bebisin olunca onla gezersin bol bol.

kızlar size komık gelebılır ama doguma 72 gun kaldı yazıyo bnm takvımde bn onu 55 gun sayıyorumm :KK70: :KK70: doktorum mayısın ılk haftası hazırlıklı ol dedı mayısın ılk haftasını da 1 olarak hesaplıyorum bu gıdısle...:KK16: kısalta kısalta anca vakıt geçirebılıyorumm :KK48::KK48::KK48: sizinde var mı böyle kendınızce kısaltmalarınız
Ben de çok sabisizlaniyorum canım bi an once gelsin istiyoruz galiba hepimiz. Ama 38 den önce de istemiyorum ben :-) hayırlısı olsun herseyin iyice büyüsünler öyle gelsinler insss

Keşke canım o da olur belki :) bir Yasin'le başlayalım bakalım devamlılık olacak mı. Hem böyle olunca okumak da kolay oluyor ben bazen aksatıyorum çünkü.
Ben dw okurum canım çok güzel fikir. Hem yasin doğumu kolaylastiriyomuS. Okuduktan sonra da hepimize dua edelim kolay hayirli dogumlarmz olsun ins.

badenın alamı kotu degıl sadece farscada kadeh anlamına gelıyor serap kadehı de gecıyor o yuzden kımse koymak stemıyor canım.Bade olmazsa Duru da guzel ısım .Benım kzım da bu gıdısle adsız kalacak hıc bı adı yakıstramıyorum nedense kzıma:110:
evet ya ben de yskistiramiyorum nedense içime sinen bi isim bulamadım[/QUOTE]
Herkes dogunca gozunun icine bakinca bebek hemen isum buluyorsun diyor.simdi begenmedigin ismi bile koya bilirsin diyor ama ben simdiden kizimin ismi olsun istiyorum:mad:

="toist, post: 39780973, member: 334531"]Bir de kızlar belki çok isteyip okuyamayan vardır. Bitirdikten sonra ona da okuruz inşallah. Öyle dile getirenler olursa ben seve seve okurum.[/QUOTE]
Turkce mi arapca mi okunacak canim turkce olursa ben de okurum

Tabiki normalden korkuyorum alt taraf kesilecek diye sezeryane yöneliyoruz sezeryande kaç cm kaç kat kesiliyor bebeğe anneye zararları varmıdır hiç araştırmıyoruz . Sanıyoruz ki uyuyacağız uyanacaz bebek yanımda olcak ya sonra o uyuşukluk geçince ne olacak. Allah biliyor ya benimki kolay bir sezeryandi sonrasında çok korktuğum kadar ağrım olmadı ama çok anneden duydum baş ağrısından bebeği bile kucağıma alamadım yara yerimin ağrısından kalkamadım bebeğime hemen süt veremedim diyen.

Gideceğin devlet hastanesi ise sancın düzene gidince git derim çünkü en kolay açılma evde oluyor ağrın gelince yürümek masaj yaptırmak duş almak çok iyi geliyormuş tabi hastane çok uzak değilse. düzenli aralıklarla gelince sancı o zaman doğumun daha kolay geçer. Allah yardmcımız olsun

Sende bendensin bende doğal doğum istiyorum ya kımse beni ellemesin sancı sırasında yürüyebilrsem yürüyüm masaj yaptırıyım duşa gireyim istiyorum. İkide bir açılmaya bakmasınlar her geçen bakmasın istiyorum.Ayrıca sık sık açılmaya gerek yokmuş açılma tam olunca büyük tuvaletin geilyor gibi oluyormuş. Suni sancı kesinlikle kabul etmemeli doğumun akışını bozacak herhangi müdahele yapılmamalı. Var mı öyle hastane doktor ya :)
Tatlım özele gidiyorum ama özel de olsa devlet de olsa riske atamam ilk doğumum. Evde duş almak ya da sancinin beş dkda bir gelmesini beklemek benim gibi birisi için zor. Ben panik olurum ve de ilk doğumum olduğu için evde bekleyemem. Genelde birinci ikinci doğumunu yaptiranlar tıpkı senin gibi diyor sancı beş dkda bir gelene kadar evde bekle diye. Ama herkeste farklı olur bu bilemeyiz, ben sancim gelir gelmez giderim hastanede çekerim mecbur.

Tatlım özele gidiyorum ama özel de olsa devlet de olsa riske atamam ilk doğumum. Evde duş almak ya da sancinin beş dkda bir gelmesini beklemek benim gibi birisi için zor. Ben panik olurum ve de ilk doğumum olduğu için evde bekleyemem. Genelde birinci ikinci doğumunu yaptiranlar tıpkı senin gibi diyor sancı beş dkda bir gelene kadar evde bekle diye. Ama herkeste farklı olur bu bilemeyiz, ben sancim gelir gelmez giderim hastanede çekerim mecbur.
canım senı cok ıyı anlıyorum ama hastanede sancı cekmek daha zor ben ılk dogumumda 13 saat sancı cektım bıde gelen gıden alttan muayne edıo o kotu ıns bı avazda kurtulursunuz hepınız Allah hepınızın yardımcısı olsun

Arzum AR857 Bebbe Oda ve Banyo Termometresi

Merhabalar kızlar,

Ben daha bebeğimi bekliyorum ama şimdiden bu ürünü aldım. Yok su sıcak yandı yok soğuk üşüdü. Her kafadan bir ses çıkacak. Bunu suyun içine atıyorsun hem oyuncak hem de sıcaklığı ölçüyor. kargo dahil 19,75 e aldım gitti gidiyordan.
çok güzel bişeymiş valla hemde uygun

Back
X