• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
emirgul emirgul canım o nişan değildir. Benim doktorum çatı muayanesi yaptıktan sonra lekelenme olabilir korkma demişti. .

Her tarafım ağrıyor kızlar. Çatı kemiklerim belim kasıklarım sanki ustumden kamyon geçmişş

Yok canım ilk seferden dolayı nasıl birşey olduğunu biliyorum leke deyil bu:KK43: tek tesellim nişan gelir gelmez herkesin hemen doğumunun başlamıyor olması. İnşallah 38.haftadan önce doğum başlamaz.

Günaydın ne enteresan bu doktorlar ya istemediğini söylüyorsun başından geçen bi olay da var hala anlamıyorlar.. Sıkma sen canını rabbim hayırlısını nasip etsin, dualarımız seninle

Çok ağrılarım vardı nst de de sancılar çıkınca ısrarla açıklık olabilir bakmamız lazım dedi benimde korktuğum başıma geldi:KK43: sağolun canım birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul olur inş bu güzel gün ve gecede[/QUOTE]
Doğru canım sen tecrübelisin, Allah yardımcın olsun beklesin bebeğin inşallah 2 hafta daha. Beklemese de hayırlısı olsun :(

Canim hayirlisi olsun. Bizimde yarin kontrolumuz. Doktor gelisim gerligine bakacak. Ultrason kagitlarimin hepsini istedi. Ve son ultrasonda damarda yuksek direnc cikmisti. disarda buyuturuZ artik napalim. InsaAllah saglikla aliriz minikleri kucagimiza.
Canım Rabbim yardımcın olsun, eğer gelmek isterse bebeğin annesi dışarda da çok iyi bakar ona :)

Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruz :KK66: gündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Canim gözün aydin allah yardim etsinde bebis memeyi alsin bir an önce :)

Günaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
Canım çok geçmiş olsun gözün aydın inşallah bir an önce kavusursun yavruna :)

Günaydın kızlar. Bu sabah moralim çok bozuk. Dün yazmıştım çatı ve makatta basınç şikayetlerimi söyleyince doktor alttan açıklık varmı diye bakmak zorundayım demişti, yapmayın dedim ilk doğumumda da doktor çatıma bakmak istemiş nişan gelmişti ertesi günde şiddetli sancıyla doğuma gitmiştim. Doktor ısrarla bakmak istedi çok canım yanıncada fazla zorlamadı güya:KK43: bu sabah nişan geldi, çok moralim bozuldu bebeğim daha 36 haftalık inş yine sancılanıp erkenden doğurmam:KK43: sabah beri dua ediyorum. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah gönlünüzden geçen güzel dularınızı kabul etsin , dualarınıza bizleride katın
Canım inşallah herşey yolunda gider gönlünce olur ama ne olursa olsun cok stres yapma hakkında hayırlısı olann oymus de rahatlama canım.

Kızlar bizim son eksiklerimiz de tamamlandı. Artık gelebilirsin yavrum :-)
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Selam kizlar. Biz dun sabah dogduk. Tam.8de geldi dktorum, hic beklemedik sagolsun, düşündüğümuz gb bir dolam kordon vardi boynunda. Simdi gayet iyiyiz. 2950 kg dogsuk. Son kontrolde 1.hafta once de ayniydik bu hafta kordo dan dolayi beslenememis dedi doktor. Hayet iyiyiz oglusum yanimda, bnm biraz agrim oldu sonrasinda ama simdi gayet iyoyim. Meme denemelerindeyiz. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum. Ha tabi gece 04.35 ve biz uyumuyoruz :KK66: gündüz uyudu gece uyanik yaramaz..
Maşallah canım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısı başımıza.

Günaydın anneler. Dün Sabah beşte oğlum dünyaya geldi. 36+3 teydik erken doğum riskim vardı 31. Haftadan beri bu zamana kadar durabildi.ilk doğumum sezeryan olmasına ragmen bunu normal doğum yapmak istedim Yaklaşık sekiz saat sancı çektim açıklık bir santimden öte gitmedi kanamada başladı plesanta öne gelmiş meğer. Normal doğum için çok uğraştım ama nasip değilmiş sezeryanla doğdu bebeğimiz. Solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girdi dünden beri küvezde. Kokusunu bile içime çekmedim...
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım.hemen çıksın küvözden inşallah.

Maşallah canım size :) gözün aydın güle güle büyüt bebişini

Çok ağrılarım vardı nst de de sancılar çıkınca ısrarla açıklık olabilir bakmamız lazım dedi benimde korktuğum başıma geldi:KK43: sağolun canım birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul olur inş bu güzel gün ve gecede
Açıklığı ultrasonda görmüyorlar mı alttan mı bakılıyor şimdi korktum işte

Canım bunu yapan yeni doktor mu[/QUOTE]
Canım rahim ağzının açıklığına ancak alttan elle muayeneyle bakılabilir.normal doğumda da ebe saatte bir açılma ilerlemişmi diye bakar.ilerlerse ilerler.ilerlemezse doğum şekli değiştirilebilir canım.normal doğumdaki gıcık taraf bu zaten.

Maşallah canım size :) gözün aydın güle güle büyüt bebişini

Canım gözün aydın :) en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Back
X