Tünaydın hanımlar, kaç zamandır yazamıyorum.Temizlik falan telaşı.. Bebişlerine kavuşanların gözü aydın,sağlıkla büyütün inşallah. Henüz bekleyenlerinde bi an önce sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin Rabbim..
Canım çok sıkkın kızlar, gebeliğimin başından beri İzmir Basmane Şifa ya gidiyorum. Aslında hiç memnun değilim,kalabalık beklemek ve fiyatlarda bu koşullara göre yüksek.. Ama normal doğum taraftarı olduğunu duyduğum dr um,doğumda personelin çok ilgili ve bilgili olması ve hastanenin mahremiyete gösterdiği özenle ilgili duyduğum şeyler nedeniyle devam ediyordum.. Muhasebe ve dr umla konuşmalarımda doğum odalarının tek kişilik olduğunu öğrenmiştik.Ama suit oda falan yokmuş. Son birkaç seferdir her gidişimde odaları görmek istiyorum. Pazartesi günü yine gittiğimde tekrar serviste dolu cevabını alınca canım sıkıldı. Şimdi doğursam ne olacak dedim, 4 kişilik oda var oraya alacağız dedi serviste görevli hemşire

Başımdan aşağı kaynar sular indi deyimi tam benim içindi o an

Benim bozulduğumu ve söylendiğimi görünce dr unuzla konuşun, o zaten muayenede anlar doğum belirtilerini o yüzden yaklaşık olarak bilir zamanı,bizde günlük randevu açarız oda için dedi.. Ama mantıklı gelmedi,mesela dr bana bu hafta doğuracaksın dese bir hafta boyunca her gün bana odamı ayıracaklar...

Neyse dr a muayeneye gittim, anlattım durumu.. 8 tane tek kişilik oda olduğunu büyük olasılıkla sıkıntı yaşamayacağımızı ama hepsinin dolu olması durumunda 4kişilk odayı kullanmak gerekebileceğini söyledi.

Bu haftama gelene kadar hiç duymadığım şeyleri duydum çok canım sıkıldı.. Şimdi hastane mi arıycam