Kızlar yarın sabah 07:30 da hastanede olacağım. Sezeryana giriyorum. Aklınıza gelirsem dua edin... 9 aydır bir çok şey paylaştık burada. Hepinize yorumlarınız için, desteğiniz için, herşey için çok teşekkür ederim. Benim yüzünü görmediğim, sesini bile duymadığım bir sürü yol arkadaşım oldu. İyi ki vardınız, varsınız... Bir çok mutluluğu, endişeyi, hüznü paylaştım sizlerle. Beni tanımadan destek oldunuz bir çoğunuz... Şimdi yine desteğinize dualarınıza ihtiyacım var... Şu son satıra kadar ağlamadan yazabilmiştim size ama duygulandım yine :) şimdi ağlıyorum ama mutluluktan. Yarın Allah izin verirse diğer arkadaşlar gibi bende bebeğimi kucağıma almış olacağım. Çok tuhaf bir duygu... Bugün hamileliğimin son günü... Sevmiştim hamileliği, bebeğimi içimde hissetmeyi... Bebeğimi çok merak ediyorum... Yüzünü, kokusunu... Canım oğlum... Allahım onu görmeyi, koklamayı, sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah... Bugün ev kalabalık. Ev boşalınca bir banyo yapıp meryem suresini okuyacağım. Doğumu kolaylaştırıyormuş öyle dediler. Sonra da uyumaya çalışacağım. Doğumdan sonra ilk fırsatta size güzel haberlerimi vereceğim inşallah.. Öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun.