Merhaba kizlar :)
Bende dogum hikayemi anlatayim istedim. En basindan beri normal dogumdan korkan biri olarak dr s dese tamam kabul ediorum sezeryani diyecek durumda olan biriydim ama ne dr sezeryandan bahsetti nede bebisimin gidisati sezeryana yonelikti el mahkum normal doumu bekledim ve de basardim.tam 39 haftalikken drum cati muaynesi yapti eve gittim akintilatim oldu kirmizi renkli ve sumuksuydu adet sancilarim vardi ama yok canim bunlar olamaz sanci diyerek aksam 11 e kadar bekledim baktim agri siddetlenio kardesimin zoruyla hastaneye gittik hemen yatis yapildi 2 cm di acikligim bu arada saat 12 ydi yarim saatte aciklik kontrol edildi cok sukur surekli artti ama ben artik bagiriyordumm duramiordum annem ve kayinvalldemin destegiyle yuruyodum surekli belime masaj yaptilar sancilarim artik hic gitmiodu saat 3 oldu dr arioruz dediler 15 dk dan geldi beni hazirladilar masaya yattim allah tarafindan sancim gitti :)dr bana bakio ben dr a baktim olmuyor ikinmam lazim dedim ikinmaya basladim o ara ebe karnima bastirdi bi kere oluyorum sandim. Annem kacmis koridorlardan sesime duymayim die sanirkm 3 kez ikindim saat 3.35 de oglusum dogdu aldi kucagima verdielr.3600 gr 50 cm dogdu.buraya kadar hersey iyiydi bebegimi emziremedim sarilik oldu ve daha sonra nasil talihsizlik bileniorum rota virisu nedejiyle ishal oldu 5 gundur kuvozdeyiz

oazaresi cikioruz ins suan 10 gunluguz.
bizim hikauemizde boyle dua edin arkadaslar ve bebejlerinize cok dikkat edin.