Gunaydinlar yorgunluktan anca yazabiliyorum
18 mayis pzt planli bir sekilde sabahtan sezeryana giricektik o kadar stresliydim ki esimden annemden cikarttim stresimi gidene kadar
Gittik saat 12.30 a kadar bekledik
O kadar cok dogum vardi ki anca sira geldi
Aglayarak girdim ameliyathaneye epidural istedim cok rahat gecti cok sukur
Ameliyat sirasinda bebek alinirken olan baskilari hissettim aci yoktu tabi
Hemsire bebegin dogdu dediginde minicik incecik bir ses duydum yanima verdiler oglumu cok zayifmis dedim ilk dedigim bu oldu heyecandan

Daha sonra temizlemeye goturduler
15 dakikada dikisler bitti odaya cikardilar
Daha sonra bir turlu getirmediler oglumu
En sonunda hemsire getirdi emzirdik biraz goturduler esimde devamli disari cikip geliyordu o an anlayamadim
Sonra baska bir hemsire kucaginda oglumla gelip biliyosunuz durumu gibi bisiyler soyledi ben afalladim neyi dedim gorun bebegi goturucem dedi
Bilmedigimi anlayinca kacarcasina cikti odadan megerse oglum dogdugunda cigerlerinde ki suyu atamamis yas akciger denilen sik gorulen bir sebepten hizli nefes aliyormus küvözde kalicakmis 1 hafta civari cok kotu oldum bunu duyunca niye bana soylemediniz dedim
Islemler yapildi makinayla sut sagip devamli yogunbakima goturduk yavrumun giysilerinide geri verdiler tam 5 gece yatti her gittigimizde gormek icin neler yaptik camekanin arkasindan bile cok az baktiriyorlar
3.300 dogmustu 300 gr vermis sarilikta oldu isik tedavisi gordu
Cok sukur rabbime cmt sabahi 10.30 da aldik minisimizi memeyi daha ememiyor sagip biberonla veriyorum
Cok zayif 3 kilo olmasina ragmen kayboluyo giysilerin icinde

Rabbim herkesin evladini bagislasin bambaska bir duyguymus
Ilk getirdigimiz gun hep uyudu ac uyandiramiyoruz megerse sersemlik olurmus aksam 10 da kendine geldi
O an yasadigim bunalimi anlatamam biz nasil bakicaz diyorum bu cocuga annemlerde zayif gorunce panige kapildilar
simdi iyi cok sukur bugun kontrolumuz var
Benimde bandajim duruyor cok agri sizi cekmedim cok sukur olsada oglum iyi olsun o bana yeter katlanirim

Gazsiz bol sütlü gunler dileriz