• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yarim saat cocukla ugrastim emzige alissin die. Esime dedim iki dk bak gomlegini utuleyim. Iki dk icinde cocuk ustunu acmis esim cocukla gulusup oynuyo. Nasil sinir oldum kavga ettim. Yeter gece gunduz hem cocuga bak hem adama. Bugun memedeyken yemek yaptim zar zor. Kalknis fazla yap ta asagiya annemlere de gotureyim diyo. Ooooffff ne benim cilem ya

BİZİMDE 7 GÜNDE KONTROLÜMÜZ VARDI 250 GR KİLO KAYBI VAR DOKTOR ÇOK BULDU BENİM BİLDİĞİM İLK HAFTA KİLONUN % 10 KAYBEDİLİRMİŞ SİZLERDE NASIL OLDU ?
Ccanim bizde ikinci gun 200 gr kaybetmisti 6.gun dogum kilomuzun 30 gr ustune cikmistik

Yarim saat cocukla ugrastim emzige alissin die. Esime dedim iki dk bak gomlegini utuleyim. Iki dk icinde cocuk ustunu acmis esim cocukla gulusup oynuyo. Nasil sinir oldum kavga ettim. Yeter gece gunduz hem cocuga bak hem adama. Bugun memedeyken yemek yaptim zar zor. Kalknis fazla yap ta asagiya annemlere de gotureyim diyo. Ooooffff ne benim cilem ya
K.bakmada kocani paralayasim geldi bide ustune fazla yapta annemede gotureyim diyor annesi fazla yapsinda versin size

120 dicektim. Saat 12den beri bi bi mememi bi digerini emiyo. Cildircam. Mama vermek istemiyorum. Daha sabah 120 cc verdim. Ne yapcam bilmiyorum. Memede zaten az sut vardi o da kalmadi boyle. Esime dwdim emzik al. Yapmam dedigim seyleri yapiyorum yaaaa
Canim bence 120ml tek seferde cok. En fazla 60 vermelisin tek veriste. Gunde 3 defa yerine verdigin sayıyı arttır bence. Istersen doktoruna da danis.

Bebişim doğdu benimde 1 haftalık olduk bile.. Kötü bir doğum hikayem var yazmayacağım bu yüzden :KK43: Tüm kötü geçen hamileliğim, doğumum, doğumdan sonraki üç günüm için şikayet etmiyorum artık çünkü prensesim için herşeye değermiş. Evlat gerçekten bambaşkaymış :KK15: Herşey yolunda artk çok mutluyuz :KK36: Herkese evladıyla mutluluk diliyorum..

1 haftalik daha. Gunduz 3 yada 4 saat uyuyor tek seferde. Gece 4 saat canim.
Maşallah canım. O kadar birakma kuzum daha küçük sarilik riskine karşı en fazla 3 saat kalsin
benm oğlum da öyle canım. kucaktan indi mi uyanıyor
.
aynen canım

Bugün 1 aylık olduk kızlar maşallah ne çabuk geçti zaman.
Gece eşimle çok kötü tartıştık bana ağza alinmicak sözler söyledi sinirimden kaptim kızımı yatak odasına gidip uyudum
O sinirle saati kurmayı unuttum
ve tam 5 saat uyumusum kızım da tabi. O kadar süre aç kaldı vicdan azabından uyuyamiyorum şimdi.

A
Maşallah canım. O kadar birakma kuzum daha küçük sarilik riskine karşı en fazla 3 saat kalsin
.
aynen canım

Bugün 1 aylık olduk kızlar maşallah ne çabuk geçti zaman.
Gece eşimle çok kötü tartıştık bana ağza alinmicak sözler söyledi sinirimden kaptim kızımı yatak odasına gidip uyudum
O sinirle saati kurmayı unuttum
ve tam 5 saat uyumusum kızım da tabi. O kadar süre aç kaldı vicdan azabından uyuyamiyorum şimdi.
Ayni durumu yasiyoruz biz de dun tartistik salonda yatiyirum zaten beyfendi uyanmasin geceleri die,sanki hakediyomus gibi.oglum 4 bucuk saat uyumus. Ben de vicdan azabi cekiyorum. Nefret ediyorum ya

A
Ayni durumu yasiyoruz biz de dun tartistik salonda yatiyirum zaten beyfendi uyanmasin geceleri die,sanki hakediyomus gibi.oglum 4 bucuk saat uyumus. Ben de vicdan azabi cekiyorum. Nefret ediyorum ya
var ya böyle zamanda destek olacakkarina köstek oluyorlar. Kendi salonda uyusun bu kadar rahtsizsa.
Ne hale soktular bizi doktorum 3 saati geçmesin demişti nasıl geçirdim 5 saati nasıl uyumusum ya ben çok kötü bir anneyim. 3 saatten sonra bebeklerin açlıktan kan şekeri dusermis offffoffff

var ya böyle zamanda destek olacakkarina köstek oluyorlar. Kendi salonda uyusun bu kadar rahtsizsa.
Ne hale soktular bizi doktorum 3 saati geçmesin demişti nasıl geçirdim 5 saati nasıl uyumusum ya ben çok kötü bir anneyim. 3 saatten sonra bebeklerin açlıktan kan şekeri dusermis offffoffff
Gunahi onlarin boynuna

Gunaydinn hanimlar.. dogum yapmamis, normal dogumu bekleyenler var. suni sanci verilirse napariz diye dusunmeyin. Ben buyuk oglumu suniyle, bu oglumu kendi sancimla dogurdum.. sanci siddeti olarak kiyaslarsak bence pek farki yok.. fakat sanci sikligi acisindan suni daha sik geliyor. Acikcasi ilk oglumda daha koay atlattim sancilari.. cunku kendimi cok iyi motive ettim ve psikolojik olarak hazirdim.. yeter ki dogum ilerlesin diyordum.. epidural sansim varken yaptirmadim.. kisaca kendinizi iyi motive edin.. ya suni, ya sezaryen diye simdiden tuketmeyin psikolojinizi..

Gunaydinn hanimlar.. dogum yapmamis, normal dogumu bekleyenler var. suni sanci verilirse napariz diye dusunmeyin. Ben buyuk oglumu suniyle, bu oglumu kendi sancimla dogurdum.. sanci siddeti olarak kiyaslarsak bence pek farki yok.. fakat sanci sikligi acisindan suni daha sik geliyor. Acikcasi ilk oglumda daha koay atlattim sancilari.. cunku kendimi cok iyi motive ettim ve psikolojik olarak hazirdim.. yeter ki dogum ilerlesin diyordum.. epidural sansim varken yaptirmadim.. kisaca kendinizi iyi motive edin.. ya suni, ya sezaryen diye simdiden tuketmeyin psikolojinizi..
Yarin benim gunum doluyo we yarin suni ile dogumu baslatacak dr stres yapiyorum ister istemez kac saat surdu dogumun suni sancida canim

Günaydın kızlar doğumdan sonraki ilk bi kaç gün elma armut kompostosu içmiştim güzel süt yapmıştı bilginiz olsun belki faydası olur,kayısı ve kuru üzüm denedim ama diğeri kadar yapmadı,zaten süt azdı tahin helvası meyve suyu falan yiyip içiyorum ama öyle doyurucu süt olmuyor,mamada veriyorum zaten.Bi kaç dakika emince hemen süt azalıyor ağlıyor bu sefer az geldiği için,sebze yemekleri falan yapmayada pek fırsatım yok,başka süt yapıcı önerileriniz varmı

Ya ben oğlumu uyudugunda uyandiramiyorum emzirmek için zaten saatlerce uyumayip toplu uyudugundan uzun sürüyor napacagimi bilemedim..

Günaydın arkadaslar 34 günlük olduk 2 haftadan sonra gazimiz başladı atlamalar hhem deiiçini çeke çeke çok uzulduk kizımla allah yardımcımız olsun saglikla buyutelim hep birlikte mutlu ggünler arkadaşlar

Gunaydin. Dogum yapan anneler bir kulak verin bana. 2 fundur sutum gelmiyo. Oglum memeyi cekerken hep agliyo. 2 gundur mama veriyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ogluma sut veremiyorum ki daha 26. gunumuz bugun. Oglum zaten zayif dogdu 3 kilo dogdu. Bakinca kilo almamis hissediyorum. Zaten saatlerce memede kaliyodu hep. Demekki cocugum hep acmis. Bir yandan kv senin sutun yaramiyo diyip duruyo gelen gidenin yaninda bile. Dun hungur hungur agladim. Ogluma yetemiyorum die. Ne yapcam ben
Canım kaynananı yolla evden.yollayamam dersen de söyle söylemesin bu şekilde.ben sütlü bir ineğim diye düşün.benim sütüm bol diye düşün.bol su iç.su sütünü artıracaktır.ilk bebeklerde süt emzirdikçe artar ve mama verdikçe de bebeğin emmek istemeyebilir bu daha kötü sonuçlanır.pozitif düşünmen şart.kimseyi takma kafana.mamayı da çok verme.önce emzir sonra mama ver.

Back
X