- 16 Eylül 2014
- 355
- 296
- 53
- 35
Yaa kizlarr kizim poposunu uyarmadan kakasini yapamiyor yardimci olun sizdede var mi bu sorun( aksama kadar acmasam poposunu yapamiyor kaka acinca poposuna dokunmadan yapamiyor kaka. Sabah inat ettm bugun kakani kendin yapacaksin dedm yikadim rahatlasn etsn diye öğleye dogru kakasini yapamadigi icin karni agrimaya basladi yine masaj yaptim dakikalarca ovaladim ayaklarnin altina. Heryerine yaptim bacaklarini ittirdim ama yok yapamiyor . poposuna dokunasiya pitir pitir yapmaya basladi kakasini.
![]()
cok uzuluyorum aglamaktan yas geldi gozlerinden yavrm nasil zorlaniyor. Ya korkuyo mu anlamadm mesela pit diye azicik cikaiyo kaka sonra sikiyo poposunu daha da ikinsa bile poposubu sikiyo. Dr tavsiyesi ile biogaia diye bi damla kullanmaua basladik gece 11 bucuk da veriorm 3 gundur kullaniyoruz ama bi azalma olmadi geceleri 3 e kadar ağlıyordu normalde aglamasi azaldi ama gaziini yine cikaramiyor. Ya var mi bu durumu yasayan aramızdaaaa ???? Cevab yazin lutfenmm
Canim benim oglumun makatinda catlak var.. yaparken biraz zorlaniyor.. her alt acmada bepanthen suruyorum.. surmezsem eger kanama oluyor.. sizde de boyle bir sorun olabilir mi?