• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaa kizlarr kizim poposunu uyarmadan kakasini yapamiyor yardimci olun sizdede var mi bu sorun :KK43:( aksama kadar acmasam poposunu yapamiyor kaka acinca poposuna dokunmadan yapamiyor kaka. Sabah inat ettm bugun kakani kendin yapacaksin dedm yikadim rahatlasn etsn diye öğleye dogru kakasini yapamadigi icin karni agrimaya basladi yine masaj yaptim dakikalarca ovaladim ayaklarnin altina. Heryerine yaptim bacaklarini ittirdim ama yok yapamiyor . poposuna dokunasiya pitir pitir yapmaya basladi kakasini.:KK43: :KK43: cok uzuluyorum aglamaktan yas geldi gozlerinden yavrm nasil zorlaniyor. Ya korkuyo mu anlamadm mesela pit diye azicik cikaiyo kaka sonra sikiyo poposunu daha da ikinsa bile poposubu sikiyo. Dr tavsiyesi ile biogaia diye bi damla kullanmaua basladik gece 11 bucuk da veriorm 3 gundur kullaniyoruz ama bi azalma olmadi geceleri 3 e kadar ağlıyordu normalde aglamasi azaldi ama gaziini yine cikaramiyor. Ya var mi bu durumu yasayan aramızdaaaa ???? Cevab yazin lutfenmm

Canim benim oglumun makatinda catlak var.. yaparken biraz zorlaniyor.. her alt acmada bepanthen suruyorum.. surmezsem eger kanama oluyor.. sizde de boyle bir sorun olabilir mi?

Benim de öyle canım. Sutum fazla. Fışkırıyor. 5 dakika durmuyor meme de. Ben sagmiyorum ama. Sik emziriyorum. Sen neden sagiyorsun. Sürekli emzirsen. Sağlamayı denedim goguslerim çok doluyor. Rahatsız oluyorum. 2 saatte bir sağmak gerekiyor. Sen ne kadar sıklıkta sagiyorsun.
Benim kız az emdiginde bile ben sağmiyorum, cevremde hic öyle sağan birine rastlamadım, burdaki arkadaşlar dan duydum

onun caresıne bakman lazım canım bı sekılde çunku eger elleyerek yapmaya alısırsa o şekılde alışcak ve kendı basına yapamıycak ınsallah bıan once duzelır mınıgın rabbım yardımcın olsun
sagol canım cocuk dr u yok burda yarn saglık ocagına gıdıcem bı duruma gore merkeze gıdıp dr a gostercem

Canim benim oglumun makatinda catlak var.. yaparken biraz zorlaniyor.. her alt acmada bepanthen suruyorum.. surmezsem eger kanama oluyor.. sizde de boyle bir sorun olabilir mi?
kanama gıbı bı problem hıc olmadı.. azcık yapıo bole pırt edıo sonra bırden sıkıyo kendını yapamıyo kakasını.. makat darlıgı dıye bısey gordum bıde oyle bısey mı acaba bılemedım yarn dr a gıdıcem bı sorcamm saglık ocagına..

benımde kanamam dewam edıyor kan seklınde degıl ama leke gıbı gelıyor hala. ped koyma canım ben artık bez koyuyorum bez ayarla kendıne bez koy daha rahat edersın ...ped dolmuyo sonra pişik yapıyo ve cok kotu kokuyo ben kan gelmesı azalmaya baslayınca bez koymaya basladım.. ben de hemeroıd oldumm cok rahatsızlık verıcı tuvaletımı yapamadım kasıntıdan ölücem sandm gecen gece oturamadm popomun ustune sımdı gectı arada acıyo :KK43: ıkınmaktan olurmus.senın normal dogummuydu ? dikişlerimde düşmedi daha :KK43:
canım ben sezeryan oldum. Benimki çok kötü afedersin tuvalete çıktığımda çok acı çekiyorum sanki biri bıçakla kesiyormus gibi sonra da yanma ve kaşıntı oluyor bazen saatlerce sürüyor bazen tüm gün ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum hiç bişey rahatlatmiyor hemoroid değil de çatlak da olabilirmis öyle yazıyor nette. Yarın ağdaya gidip doktora gidecektim agdaci arkadasim yarın yok saliya kaldı nasıl dayanirim bilmiyorum. Başka yere de gidemem agdaya utanirim offfff ya ne yapacam ben

Dikislerin için doktora söyledin mi canım söyle bence

benımde kanamam dewam edıyor kan seklınde degıl ama leke gıbı gelıyor hala. ped koyma canım ben artık bez koyuyorum bez ayarla kendıne bez koy daha rahat edersın ...ped dolmuyo sonra pişik yapıyo ve cok kotu kokuyo ben kan gelmesı azalmaya baslayınca bez koymaya basladım.. ben de hemeroıd oldumm cok rahatsızlık verıcı tuvaletımı yapamadım kasıntıdan ölücem sandm gecen gece oturamadm popomun ustune sımdı gectı arada acıyo :KK43: ıkınmaktan olurmus.senın normal dogummuydu ? dikişlerimde düşmedi daha :KK43:
Aynen bez daha iyi oluyor, o kadar su içiyorum, ek olarak kayısı, incir de yiyorum yine de tuvalete zor gidiyorum doğumdan önce çok nadir zorlanirdim, bağırsaklar daha yerine gelemedi sanirim

Kizlar kizim on gunluk memede sadece bes dakika kaliyor en fazla on dakika emzirebiliyorum hemen uyuyor iki saatte bir uyandiriyorum ama uyandirmakta cok zor oluyor ne yaplsam acmiyor gozunu sarilik degeri dustu gerci ama icim hic rahat degil sizce de az emmiyomu

Kizlar kizim on gunluk memede sadece bes dakika kaliyor en fazla on dakika emzirebiliyorum hemen uyuyor iki saatte bir uyandiriyorum ama uyandirmakta cok zor oluyor ne yaplsam acmiyor gozunu sarilik degeri dustu gerci ama icim hic rahat degil sizce de az emmiyomu
Oda fazla sıcak olabilir çok kat kat giydirmiş olablrsin. Benimkide gözümkapalı emiyo ama 5-10 dk çok az.

canim yaptiklarin bi gun sonra etki edebilir.benimde epey azalmisti doktor metpamid diye bi bulanti hapi verdi yan etkisi sut hormonunu artiriyomus.benim isime yaradi iki gun ictim sutum artti.stres yapmistim baya.

kalkani neden biraktin cnm.bende yaralar iicn kullaniyodum zor oluyor kullanmak.uzun surede takmak istemedim baski yapiyor sutume zarar vercek diye.
Kuzenim memelerin kurumuyor silikon nemli bırakıyor dedi. Acima devam ediyordu. Belki ise yarar dedim. Bakalım göreceğiz.

Canım benim tesekkur ederim. ben kalkan kullaniyordum. Bıraktım bugün bakalım. Göğüs pedi koydum. Dünden beri de kenakort surdum biraz iyi geldi. Ama sızlama devam ediyor. Emdikten sonra sizliyor. Sende de oluyor mu
evet sızlama oluyordu ama çok şükür artık olmuyor canım. İnşallah seninki de tez zamanda düzelir

canim yaptiklarin bi gun sonra etki edebilir.benimde epey azalmisti doktor metpamid diye bi bulanti hapi verdi yan etkisi sut hormonunu artiriyomus.benim isime yaradi iki gun ictim sutum artti.stres yapmistim baya.

kalkani neden biraktin cnm.bende yaralar iicn kullaniyodum zor oluyor kullanmak.uzun surede takmak istemedim baski yapiyor sutume zarar vercek diye.
adı ne hapın

Yaa kizlarr kizim poposunu uyarmadan kakasini yapamiyor yardimci olun sizdede var mi bu sorun :KK43:( aksama kadar acmasam poposunu yapamiyor kaka acinca poposuna dokunmadan yapamiyor kaka. Sabah inat ettm bugun kakani kendin yapacaksin dedm yikadim rahatlasn etsn diye öğleye dogru kakasini yapamadigi icin karni agrimaya basladi yine masaj yaptim dakikalarca ovaladim ayaklarnin altina. Heryerine yaptim bacaklarini ittirdim ama yok yapamiyor . poposuna dokunasiya pitir pitir yapmaya basladi kakasini.:KK43: :KK43: cok uzuluyorum aglamaktan yas geldi gozlerinden yavrm nasil zorlaniyor. Ya korkuyo mu anlamadm mesela pit diye azicik cikaiyo kaka sonra sikiyo poposunu daha da ikinsa bile poposubu sikiyo. Dr tavsiyesi ile biogaia diye bi damla kullanmaua basladik gece 11 bucuk da veriorm 3 gundur kullaniyoruz ama bi azalma olmadi geceleri 3 e kadar ağlıyordu normalde aglamasi azaldi ama gaziini yine cikaramiyor. Ya var mi bu durumu yasayan aramızdaaaa ???? Cevab yazin lutfenmm
Canim bizde o ilaci kullaniyoruz bir haftadir,sindirim sistemi biraz daha duzene girdi,onceden ciglik cigliga agliyordu simdi de huzursuz ama gazi cikiyo ve rahatliyo,bi kac gune ise yarar sizde de.bazen ben de uyariyorum, doktorum her altini actiginda uyar dedi,yeni doganlar kaslarini kontrol edemedigi icin uyarmak gerekiyormus

kenacort sende işe yaradımı canım
slm canım :) nasılsın? Çocuklar nasıl? Bebişin cinsiyeti belli oldumu?
Kızlar gece çok kötü oldum. Atesim çıktı zangir zangir titredim sanki tüm kemiklerim sizliyor du. Baş ağrısı da cabasi. . Sabaha karşı da bebegin altını degistirirken başım döndü yere düştüm.
canım çok geçmiş olsun. 3-4 gün önce bende ateşlendim çok uykusuzdum tüm kemiklerim ağrıyordu. Öğlen parol içip biraz uyudum. Uyandığımda ateşim düşmüştü. Yorgunluk ve uykusuzluktan hasta oluyoruz

benim de sütüm bolken öyle oluyordu.hatta bebek sürekli boğulma tehlikesi geçiriyordu.yakası ağzı gözü emmese bile sütle ıslanıyordu:)sana tavsiyem bebeğin uyurken uyanmasına yakın birazını sağıp stokla.memelerin gevşemiş olur.geri kalan bebeğe yeter zten.benim sütüm azaldı.dolaba koyduğum sütleri ısıtıp veriyorum çok iyi oldu.ama son 2 poşetim kaldı:KK43:
sütümün bol olmasını istiyorum ama fışkırması da kötü oluyor sinirlenip emmiyor oğlum. Her seferinde sağmak da zor oluyor. İnşallah bir düzene girer benim ki de...
Benim de öyle canım. Sutum fazla. Fışkırıyor. 5 dakika durmuyor meme de. Ben sagmiyorum ama. Sik emziriyorum. Sen neden sagiyorsun. Sürekli emzirsen. Sağlamayı denedim goguslerim çok doluyor. Rahatsız oluyorum. 2 saatte bir sağmak gerekiyor. Sen ne kadar sıklıkta sagiyorsun.
Oğlumun boğaxına kaçıyor, emmek istemiyor diye sağıyorum ama her seferinde sağmakda zoruma gitmeye başladı artık. Sadece gece sağmıyorum. Onda da 2-3 dk anca emiyor hızlı aktığı için :(

Kixlar bebegimin gobegi dusmedi 11.gun bgun we kanamis biraz gobegin dibi kuru gbi degil sanki parcalanmis gbi civik off cok korkuyorum neden byle oldu :(:(

Elleri rahat durmuyo diye kundakliyorum emzirirken ondan mi acaba
Emzirirken rahat bırak onu. Ben eldiveni de cıkartıyorm elini gögsme koyduruyorm. Elini alıp öpüyorm. Battaniyeyi acıp ayaklarının altını ovuyorm uyuklarsa. Bide avcunun içini okşa sık sık.

Kixlar bebegimin gobegi dusmedi 11.gun bgun we kanamis biraz gobegin dibi kuru gbi degil sanki parcalanmis gbi civik off cok korkuyorum neden byle oldu :KK43::KK43:
Canım korkma
doktora götür bir göster kuzum. Benimki dustukten sonra kanamisti hep.
Yaktı gobusunu ilaçla iyileşti.
Önemli olan geç gitmemek enfeksiyon kapmadan

Kixlar bebegimin gobegi dusmedi 11.gun bgun we kanamis biraz gobegin dibi kuru gbi degil sanki parcalanmis gbi civik off cok korkuyorum neden byle oldu :KK43::KK43:
Cnm bizim de öyle olmuştu acile götürdüm k vitaminimiğnesi yaptılar iktihap yoksa önemli değilmiş iki gğn sonra da düştü zaten göbeği telaş etme

Back
X