Günaydın arkadaşlar :) bizim geçen hafta 40 ımız çıktı. Çok şükür kurtuldum lohusalıktan.46 günlüğüz bugün. Arada bir girip okuyorum sizleri ama îki çocukla yazmaya pek fırsatım olmuyor. İki çocuklu anne olmak zormuş gerçekten. Tam küçüğü uyutuyorum azıcık uyuyayım diyorum bu sefer büyük oğlum uyanıyor yine uyuyamıyorum. canları sağolsun da uyumayım tek. Ama bazı günler hiç halim kalmıyor. Kendimi çok yorgun hissediyorum sinirim bozuluyor uykusuz kalınca. Tabii bir taraftan da ev işleri...buarada büyük oğlum kardeşini hem seviyor hem kıskanıyor. Her fırsatta sevecem diye bebeği sıkıştırıyor öpüyor şapur şupur. Kolunu bacağını çekiştiriyor. İkisini yalnız bırakıp bir wc ye bile gidemediğimden önce kabız sonra hemoroit oldum

tam iyileşiyorum yeniden nüksediyor.

bir de hemoroitle uğraşıyorum anlayacağınız
Kızlar bizim henüz bir çocuk doktorumuz yok. Yani bebeğimi öyle genel kontrole götürmüyorum. 5 günlükken götürmüştük Sadece. Sağlık ocağına aşı için gidiyoruz orada kilosuna falan bakıyorlar. O kadar. Dolayısıyla rota aşısından da bahseden olmadı. Bir araştırayım da ben de yaptırayım olmazsa. İlk bebeğimde hasta da olmasa aylık kontrole götürüyordum ama ikincide insan daha rahat oluyor sanki. Bu arada göğüslerim acıyor diye ve sütüm çocuğun yüzüne, ağzına burnuna fışkırıyor, boğazına kaçıyor diye epey bir süre sütümü sağıp biberonla verdim. Şimdide pek istekli emmiyor beni emerken ağlıyor sinirleniyor çekip geri bırakıyor

acaba biberonamı alıştı

iki gündür biberon vermiyorum. Bakalım ne yapacağız

kızlar bir de biz primanın 2 numarasını kullanıyoruz. Siz 3 numaraya geçtiniz mi? Bu bezlerin üzerlerinde yazan kg lar çok kafamı karıştırıyor