2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasıl kundak yapıyorsunuz? Onu yapmanın farklı bir yöntemi varmış ben bilmiyorum.
Özel bir yöntemim yok.Terletmeyecek ince büyükçe bir Örtünün üstüne koyup bir Sağdan bir soldan sıkıca sarıyorum kollarını.bildiğimiz kundak gibi.Ayaklar serbest sadece üst kısmı.

Mama veriyormusun? Buaylarda biberonu anne memesine tercih ettikleri için reddederlermiş:KK43: ins öyle bir durum değildir. Meme grevini bir araştir netten cnm
Canim sadece anne sutu veeiyorum su verirken biberon kullaniyorum sadece bu sabah bile emmedi sagip aventin biberonuyla verdim hemende aldi ssinirden biberonu kirasim geldi beni emmiyorda o plastigi emiyor

Özel bir yöntemim yok.Terletmeyecek ince büyükçe bir Örtünün üstüne koyup bir Sağdan bir soldan sıkıca sarıyorum kollarını.bildiğimiz kundak gibi.Ayaklar serbest sadece üst kısmı.
Teşekkür ederim :)

Kızlar aranızda bebişlerle denize giden varmı? Bebeğim 3 aylık olacak önümüzdeki hafta. Aslında eylül gibi istiyordum gitmeyi 4 ayını bitirdikten sonra ama o zaman da eşimin iş durumu pek müsait olmayacak gibi. Şu sıralar gitsek daha iyi olur diyor. Şimdi de tam kavurucu sıcakların olduğu zamanlar. Bebeğim rahatsız olur mu acaba? Karar veremedim.

Canim sadece anne sutu veeiyorum su verirken biberon kullaniyorum sadece bu sabah bile emmedi sagip aventin biberonuyla verdim hemende aldi ssinirden biberonu kirasim geldi beni emmiyorda o plastigi emiyor
Canim madem sadece anne sütü aliyor su için bile biberon verme, malesef biberon alan birçok bebek memeyi birakiyormus, bende yasadim ayni seyi gunlerce mucadele ettik memeyi tekrar tutana kadar. İns hemen atlatirsiniz sizde

Kizlar benim kizimda 72 gunluk oldu.iki gundur memeyi almak istemiyor.boyle yapinca 20-30 ml sagip veriyorum.sonra hemen memeyi tutturuyorum. Sutun tadini alip doymadigi icin hemen tutuyor memeyi.aglama krizide gecmis oluyor

Kızlar aranızda bebişlerle denize giden varmı? Bebeğim 3 aylık olacak önümüzdeki hafta. Aslında eylül gibi istiyordum gitmeyi 4 ayını bitirdikten sonra ama o zaman da eşimin iş durumu pek müsait olmayacak gibi. Şu sıralar gitsek daha iyi olur diyor. Şimdi de tam kavurucu sıcakların olduğu zamanlar. Bebeğim rahatsız olur mu acaba? Karar veremedim.
Canim doktorlar 6 aydan once bebeği kesinlikle denize sokmayin diyorlar. Ben bebeğim 2,5 aylikken gittim bayramda burnumdan geldi sicakta hic durmadi uyumadi emmedi yerinide yadirgadi özellikle yolculuk çok kotuydu sürekli ağladi. İnş sizin öyle olmaz. Denizede iki kez girebildim sadece oda 5'er dakika:(

Kizlar benim kizimda 72 gunluk oldu.iki gundur memeyi almak istemiyor.boyle yapinca 20-30 ml sagip veriyorum.sonra hemen memeyi tutturuyorum. Sutun tadini alip doymadigi icin hemen tutuyor memeyi.aglama krizide gecmis oluyor
Bende denedim kaçkez ama biberonuda tutmuyor malesef:( buaralar aç yaşiyoruz sicaktan

Herkeste ayni sorun memeyi az emiyor ama mama verince hepsini bitiriyor napicam bilemiyorum sütüm zaten az doyuramiyorum şimdi bide az emiyor mamayimi istiyor anlamiş değilim dün verem aşimizi olduk ateşi çıkmadı çook şükür .bide bişey sormak istiyorum benim bebeğim kakasini yaparken baya sesli yapiyor hatta isal gibi ses geliyor acip bakiyorum civik ama su değil sizce isalmi
Benim sağdiğim sütlerde ziyan oluyor biberonu diliyle geri ittigi için, madem biberon tutuyor, uyuduğu zamanlar sütünü sağip verebilirsin. Boylece sütün azalmaz. Birde uykuluyken emzirmeyi dene, benimki sadece ozaman emiyor
Gazla birlikte kakasini yaptigi icin o sesi duyuyorsun normal canim. Bebeklerin kakasi kati olmaz zaten gunde 4 kezden fazla yapiyorsa ishalden şüphelenebilirsin

Herkeste ayni sorun memeyi az emiyor ama mama verince hepsini bitiriyor napicam bilemiyorum sütüm zaten az doyuramiyorum şimdi bide az emiyor mamayimi istiyor anlamiş değilim dün verem aşimizi olduk ateşi çıkmadı çook şükür .bide bişey sormak istiyorum benim bebeğim kakasini yaparken baya sesli yapiyor hatta isal gibi ses geliyor acip bakiyorum civik ama su değil sizce isalmi
İshal olması için günde 5 kere yapması gerekirmiş. Benim de oğlum aynı şekilde yapıyor.

Benim sağdiğim sütlerde ziyan oluyor biberonu diliyle geri ittigi için, madem biberon tutuyor, uyuduğu zamanlar sütünü sağip verebilirsin. Boylece sütün azalmaz. Birde uykuluyken emzirmeyi dene, benimki sadece ozaman emiyor
Gazla birlikte kakasini yaptigi icin o sesi duyuyorsun normal canim. Bebeklerin kakasi kati olmaz zaten gunde 4 kezden fazla yapiyorsa ishalden şüphelenebilirsin
Ya ben anlamadim ne oluyor önceden ağlayinca memede susardi şimdi ağkarken hayatta emmiyor sakinleşince iyi emiyor uykuluyken daha güzel emiyor benim sütümde çokk değil malesef ne zor bu islerr Allahımm yardim et

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[td]DOĞUM KİLOSU-BOY[/td]
[td]1.AY KİLO-BOY[/td]
[td]2.AY KİLO-BOY[/td]
[td]3.AY KİLO-BOY[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shine-15[/td]
[td]07.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]3960-52[/td]
[td]4770-55[/td]
[td]5300-57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]denizkaan[/td]
[td]04.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2800-47[/td]
[td]3800-52[/td]
[td]4800-56[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fat_mat[/td]
[td]27.04.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2230-45[/td]
[td]3500-50[/td]
[td]4800-54[/td]
[td]5500- 57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nur dilara[/td]
[td]23.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3260-50[/td]
[td]4390-54[/td]
[td]5250-57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pandora 1903[/td]
[td]12.05.2015[/td]
[td]kız[/td]
[td]3050-50[/td]
[td]3950-54[/td]
[td]5260-57[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miss claire[/td]
[td]07.05.2015[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3.200-50[/td]
[td]4.100-58[/td]
[td]5800-63[/td]
[/tr]
[tr]
[td]evrenim[/td]
[td]14.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3500-51[/td]
[td]4900-57[/td]
[td]6000-63[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fairy_1985[/td]
[td]25.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3300-50[/td]
[td]4950-53[/td]
[td]6350-58,5[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asikiz2020[/td]
[td]12.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3250-50[/td]
[td]4500-55[/td]
[td]5500-60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sela76[/td]
[td]12.05.15[/td]
[td]erkek[/td]
[td]3060-51[/td]
[td]4150-54[/td]
[td]5800-58[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pinhan16[/td]
[td]20.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]2080-44[/td]
[td]3200-49[/td]
[td]4750-54[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatcegul[/td]
[td]27.05.15[/td]
[td]kız[/td]
[td]3600-51[/td]
[td]4800-55[/td]
[td]5800-58[/td]
[/tr]
[/table]

GÜNCEL[/QUOTE]

H hatcegul sonradan düzelttim canım

Birçoğumuz ayni sorunu yaşiyoruz cnm, ben bu yuzden doktora goturdum geçen gün sıcaktan ememiyorlar bırak zorlama dedi. İnş geçici bir durumdur bizde ciddi kilo almada düşüş oldu çünki:KK43:
canım gzerek emzirmeyi denedin mi uyanıkken. ben gezerek tutturabiliyorum zor oluyo ama başka türlü ağlayıp eliyle itiyo. bir de ten teması diye birşey varmış. emziren anneler grubunda gördüm. bugün denemek istiyorum. belki kendi kendine memeyi alır.

canım gzerek emzirmeyi denedin mi uyanıkken. ben gezerek tutturabiliyorum zor oluyo ama başka türlü ağlayıp eliyle itiyo. bir de ten teması diye birşey varmış. emziren anneler grubunda gördüm. bugün denemek istiyorum. belki kendi kendine memeyi alır.
Ah şu emziren anneler grubu!:) Allah'lik adminleri onlarin, egolari öyle tavan yapmişki doktorculuk oynuyorlar kendi kendilerine insanları haşlayip duruyorlar. Bizimkisi gibi bir grup değil kesinlikle. Neyse, canim benimki ciddi ciddi bırakmişti birara memeyi denemediğim yöntem kalmadi. Kamp yaptim bir hafta bebeğim ağladi ben ağladim gece gündüz kucakta yatakta oda oda gezerek neler yapmadimki sonunda sadece uykuluyken emmeye başladi öylede devam ediyor. İnş zamanla düzelir ayikkende emer, ayikken sadece 2 dakika emip birakiyor malesef:(

Ah şu emziren anneler grubu!:) Allah'lik adminleri onlarin, egolari öyle tavan yapmişki doktorculuk oynuyorlar kendi kendilerine insanları haşlayip duruyorlar. Bizimkisi gibi bir grup değil kesinlikle. Neyse, canim benimki ciddi ciddi bırakmişti birara memeyi denemediğim yöntem kalmadi. Kamp yaptim bir hafta bebeğim ağladi ben ağladim gece gündüz kucakta yatakta oda oda gezerek neler yapmadimki sonunda sadece uykuluyken emmeye başladi öylede devam ediyor. İnş zamanla düzelir ayikkende emer, ayikken sadece 2 dakika emip birakiyor malesef:KK43:
evet canım ben de yorumlarına bakıyorum arada sırada, azarlıyolar insanları gerçekten de. ilginçler :) buarada senin bebeğin mama ağırlıklı mı besleniyodu daha önce? kızım da buaralar öyle uyurken emiyo uyanıkken canım çıkıyo emzircem diye.

evet canım ben de yorumlarına bakıyorum arada sırada, azarlıyolar insanları gerçekten de. ilginçler :) buarada senin bebeğin mama ağırlıklı mı besleniyodu daha önce? kızım da buaralar öyle uyurken emiyo uyanıkken canım çıkıyo emzircem diye.
Yok canim biz anne sütüyle basladik ben 40 içinde bir rahatsizlik gecirdim kortizon aldim cok fazla birkac gun süt vermem yasakti. O ara mecburen mama verdik sonra uzuntuden sütüm azaldi takviye yapiyorduk ama az. Sonra ikinci ayini doldurunca birden emmek istemedi gerisini biliyorsun, simdi sadece gece veriyorum mamayi ama diliyle itiyor küçük sıpam.

Aman kuzum siz iyi olunda!
Yanliz affetiyse, seni seviyor ve saygi duyuyorsa babana gitmeyi neden burakmiyo? Yoksa sen temeli gitmeyimi kast ettin?
Evet canım temelli gitmek istedim birakmadı sevgisindn ve saygısından emin deilim artık ona yakklaşmak bile istemiyorum :(

Kizlar bugun ikinci aylik kontrollerimiz vardi gece uyandirsammi diye soran anneler icin yazmak istedim ben daha sormadan doktor gece uykusu nasil dedi yatonca 4-5 saat uyuyor dedim.hatta banyo yaparsa 6 saati bile buluyor dedim cok guzel dedi az da kilo almisti benimki kaldirayimmi gece dedim sakin ha dedi soyle bir arastirma var gece kaldirilip beslenen bebekler 5-6 saat derin gece uykusu uyuyan bebeklere gore daha az gelismisler dedi uykuda kilo aldirir ve derin uykudayken buyume hormoni salgilanir sakin ki sakin uyandirma dedi

Back
X