- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
Biz oglumla uykuya gidiyoruz. Teyzelerimize de misssss kokulu iyi geceler opucugu gonderiyoruzz
İyi geceler güzel anneyle tospaaa oğluuuuu:):)
Ay ayy hem de ne tospaaa cokk guldurdu beni aksam aksamgozlerimi ne zaman kapatsam kucagimda goruyorum oglumu cok ozledim ki ben
O ponponlu ayakkabıya bayıldım ben ya çok güzelmiş tam kokoş olacak prenses güle güle giysin inşallahMinik kızımın ilk cicileri :)
Günaydın tatlım :) Aslında benim de baktırmam lazım tokluk şekerine ama dr istemedi sen kendin mi yaptırmak istiyorsun bi de şikayetin var mı şekerle ilgili canımGünaydınnn topiğin canları:):)
Kahvaltımızı yapalım yine sağlık ocağına gideceğiz oğlumla. Perşembeden beri bir tokluk kan şekeri için kan aldıramadık, hep bir aksaklık... Bugün hallolur inşallah:)
İnşallah herşey yolunda gider hayırlı haberlerle gelirsin canım miniğini de görmüş olacaksın detaylıca :)günaydın kızlar bugün öğleden sonra ayrıntılı ultrasona gireceğiz çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider
Günaydın tatlım :) Hangi ildesiniz merak ettim ben de kar yağsın diye bekliyorum ama dikkatli ol aman :)Gunaydin annisler ve bebisler:) oglumla ilk karlı günümüz, kar yagisi basladi burda
günaydın bugün 4 buçukta dişçiye gidicez, üst yirmilik dişim kırılıyor, dörtte üçü kaldı ve yanağımı yara yaptı, ve çok ağrıyor özellikle geceleri, şakağıma yanağıma beynime vuruyorön dişetlerimde de bir yerde çok fena bir şişlik var, onu da göstericem, yirmilik büyük ihtimal çekilecek, eşim baktı iyice çürümüş dedi. tam çıktığı için zor olmaz diye tahmin ediyorum, alt yirmilik çıkmamıştı ameliyatla alınmıştı, bu normal diş gibi çekilir. 6. aydan önce ne gerekiyorsa yaptırmam lazım, kızım bu yüzden zayıf doğmuştu...
Günaydın tatlım :) Hangi ildesiniz merak ettim ben de kar yağsın diye bekliyorum ama dikkatli ol aman :)
Bende İstanbuldayım kar yağsa diye bekliyorum ama diğer yandanda işe gidip gelmesi zor olacak tabiAnkaradayim canim. Sabah esim uyandirdi valla hic beklemiyodum. Ama dunden boyle bi kar sogugu vardı sanki. Ederim canim. Sen nerdesin sehir olarak
günaydın kızlar bugün öğleden sonra ayrıntılı ultrasona gireceğiz çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider
günaydın bugün 4 buçukta dişçiye gidicez, üst yirmilik dişim kırılıyor, dörtte üçü kaldı ve yanağımı yara yaptı, ve çok ağrıyor özellikle geceleri, şakağıma yanağıma beynime vuruyorön dişetlerimde de bir yerde çok fena bir şişlik var, onu da göstericem, yirmilik büyük ihtimal çekilecek, eşim baktı iyice çürümüş dedi. tam çıktığı için zor olmaz diye tahmin ediyorum, alt yirmilik çıkmamıştı ameliyatla alınmıştı, bu normal diş gibi çekilir. 6. aydan önce ne gerekiyorsa yaptırmam lazım, kızım bu yüzden zayıf doğmuştu...
Günaydın tatlım :) Aslında benim de baktırmam lazım tokluk şekerine ama dr istemedi sen kendin mi yaptırmak istiyorsun bi de şikayetin var mı şekerle ilgili canım
Günaydın kizlaaarr
Biz spor a gidiyoruz :) hadi siz de azicik hareket yapın bugün
Bende İstanbuldayım kar yağsa diye bekliyorum ama diğer yandanda işe gidip gelmesi zor olacak tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?