2015 Nisan Anneleri

günaydın bugün 4 buçukta dişçiye gidicez, üst yirmilik dişim kırılıyor, dörtte üçü kaldı ve yanağımı yara yaptı, ve çok ağrıyor özellikle geceleri, şakağıma yanağıma beynime vuruyor ön dişetlerimde de bir yerde çok fena bir şişlik var, onu da göstericem, yirmilik büyük ihtimal çekilecek, eşim baktı iyice çürümüş dedi. tam çıktığı için zor olmaz diye tahmin ediyorum, alt yirmilik çıkmamıştı ameliyatla alınmıştı, bu normal diş gibi çekilir. 6. aydan önce ne gerekiyorsa yaptırmam lazım, kızım bu yüzden zayıf doğmuştu...

Günaydın tatlım :) Aslında benim de baktırmam lazım tokluk şekerine ama dr istemedi sen kendin mi yaptırmak istiyorsun bi de şikayetin var mı şekerle ilgili canım

günaydın kızlar bugün öğleden sonra ayrıntılı ultrasona gireceğiz çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider
İnşallah herşey yolunda gider hayırlı haberlerle gelirsin canım miniğini de görmüş olacaksın detaylıca :)

Oy. Cok gecmis olsun canim ya. Benim de var 20lik dis ama normal dis gibi cekmediler ya. Çene cerrahisine yonlendirdiler. Ben de erteledim mecbur. Benimki de hepsi çıkmıştı alttaki. Digerleri de cikti ama onlarda sıkıntı yok. Tekrar gecmis olsun

Günaydın tatlım :) Hangi ildesiniz merak ettim ben de kar yağsın diye bekliyorum ama dikkatli ol aman :)

Ankaradayim canim. Sabah esim uyandirdi valla hic beklemiyodum. Ama dunden boyle bi kar sogugu vardı sanki. Ederim canim. Sen nerdesin sehir olarak

günaydın kızlar bugün öğleden sonra ayrıntılı ultrasona gireceğiz çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider

Canım kuzucuğun güzel haberler veeir annesine inşallah:) Hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım:)

Diş çok zor ya Allah şifa versin kuzum, bir an önce iyi olursun inşallah

Günaydın tatlım :) Aslında benim de baktırmam lazım tokluk şekerine ama dr istemedi sen kendin mi yaptırmak istiyorsun bi de şikayetin var mı şekerle ilgili canım

Yok bebeğim ben istemedim. Sağlık ocağına geçen hafta kaydoldum ben. Hem kaydimi aldilar hem de rutin kan ve idrar tahlilleri yapıldı. Kan tahlilinde açlık şekerim çok düşük çıkınca tokluga da bakmak istediler:) Allah'a şükür bir şikayetim yok, inşallah da olmaz hiçbirimizin:)

Bende İstanbuldayım kar yağsa diye bekliyorum ama diğer yandanda işe gidip gelmesi zor olacak tabi

Kiyamam ya. Sana daha zor balim be. Istanbul normal zamanda trafiginden cekilmiyo bi de kar yagdi mi tamam, hayat felc. Ama tum ulkede yagcakmis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…