Ankara'nın karı da bir başka oluyor degil mi oğluşummm:) Hava ayaza çekip de buzlanma olmaz inşallah
Günaydın kizlaaarr
Biz spor a gidiyoruz :) hadi siz de azicik hareket yapın bugün
Anladım canımcım bende geçen hafta aşıya gittiğimde vermiştim bakalım sonuçlar çıkınca bana ne diyecekler. Yemeklerden sonra fenalık hissim oluyor kan şekerim birden yükseliyor sanırım o yüzden dedim acaba dr mu yönlendirdi diyede bendede düşük çıkarsa isterler sanırım ki inşallah çıkmaz :)Canım kuzucuğun güzel haberler veeir annesine inşallah:) Hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım:)
Diş çok zor yaAllah şifa versin kuzum, bir an önce iyi olursun inşallah
Yok bebeğim ben istemedim. Sağlık ocağına geçen hafta kaydoldum ben. Hem kaydimi aldilar hem de rutin kan ve idrar tahlilleri yapıldı. Kan tahlilinde açlık şekerim çok düşük çıkınca tokluga da bakmak istediler:) Allah'a şükür bir şikayetim yok, inşallah da olmaz hiçbirimizin:)
Aynen öyle tatlım İstanbul normalde de çekilmiyor kar yağınca daha fena oluyor ki yağmurda bile trafik inanılmaz oluyor ama yinede evde oturup izlemek çok güzel oluyor. Yürüyüş yapacakmışsın sanırım çok güzel bi fırsat bencede dikkatli ol ama canımcım:)Kiyamam ya. Sana daha zor balim be. Istanbul normal zamanda trafiginden cekilmiyo bi de kar yagdi mi tamam, hayat felc. Ama tum ulkede yagcakmis zaten
Çok geçmiş olsun diş ağrısı berbat bişey ama karanfil iyi gleliyor diye duydum bi dene istersen canım. Benimde dişlerimde fırçalarken sızı oluyor ama hassasiyet olması normalmiş o yüzden dişçiye gitme gereği duymadım listerine aldım onu kullanıyorum inşallah iyi gelecekGunaydin kizlaar.. Aksam fazla giremedim disim çok kötüydü yarisi kirildi azi disimin doktoruma gittik buna ne yapilacak diye. Dolgusu duruyordu o da disciye bir şeyler yazdi gönderdi dişçi müdahale etmek istemedi biraz düzeltti o kadar. Bir ay suren var dedi bir ay sonra müdahale edilemezmis erken doğum riski oluyormuş. Çok sizlamazsa bir ay içinde birşey yapmayalim doğum sonrasina birakalim dedi. Su içerken falan hafif sizi oluyor yaaa oof... Dun minişime de bakti doktorumuz ogluşum gayet iyiymis bu hafta ayrintiliya gidin araştırma hastanesinden radyolojiden ayrintili heyet raporu alin onlari istiyorm dedi.
hic korkma canim yirmilik tek kok oldugundan cok kolay cekiliyor tam ciktiysa. ben cektirdim anlamadim bile. hatta iyilesme sureci de en kolay oydu.günaydın bugün 4 buçukta dişçiye gidicez, üst yirmilik dişim kırılıyor, dörtte üçü kaldı ve yanağımı yara yaptı, ve çok ağrıyor özellikle geceleri, şakağıma yanağıma beynime vuruyorön dişetlerimde de bir yerde çok fena bir şişlik var, onu da göstericem, yirmilik büyük ihtimal çekilecek, eşim baktı iyice çürümüş dedi. tam çıktığı için zor olmaz diye tahmin ediyorum, alt yirmilik çıkmamıştı ameliyatla alınmıştı, bu normal diş gibi çekilir. 6. aydan önce ne gerekiyorsa yaptırmam lazım, kızım bu yüzden zayıf doğmuştu...
Gunaydin kizlaar.. Aksam fazla giremedim disim çok kötüydü yarisi kirildi azi disimin doktoruma gittik buna ne yapilacak diye. Dolgusu duruyordu o da disciye bir şeyler yazdi gönderdi dişçi müdahale etmek istemedi biraz düzeltti o kadar. Bir ay suren var dedi bir ay sonra müdahale edilemezmis erken doğum riski oluyormuş. Çok sizlamazsa bir ay içinde birşey yapmayalim doğum sonrasina birakalim dedi. Su içerken falan hafif sizi oluyor yaaa oof... Dun minişime de bakti doktorumuz ogluşum gayet iyiymis bu hafta ayrintiliya gidin araştırma hastanesinden radyolojiden ayrintili heyet raporu alin onlari istiyorm dedi.
ah o yırmılık ah ne cektırdı bana 3 tanesı de daha duruyo gomulugünaydın bugün 4 buçukta dişçiye gidicez, üst yirmilik dişim kırılıyor, dörtte üçü kaldı ve yanağımı yara yaptı, ve çok ağrıyor özellikle geceleri, şakağıma yanağıma beynime vuruyorön dişetlerimde de bir yerde çok fena bir şişlik var, onu da göstericem, yirmilik büyük ihtimal çekilecek, eşim baktı iyice çürümüş dedi. tam çıktığı için zor olmaz diye tahmin ediyorum, alt yirmilik çıkmamıştı ameliyatla alınmıştı, bu normal diş gibi çekilir. 6. aydan önce ne gerekiyorsa yaptırmam lazım, kızım bu yüzden zayıf doğmuştu...
Ah çok sağol canim yaaa bilmiyorum ki çünkü ic tarafındaki duvari kirilmis dedi doktor. Simdi orasi boşluk gibi kaldi zamanla oraya yiyecek dolup iltihap yaparsa diye korkuyorum. 7. Aya kadar birşey cikmazda sonrasında iltihap patlak verirse diye... Belki baska doktoroda gidebiliriz gecici dolgu gibi birşey yapiliyorsa orasi boşluk kalmaz en azından... Dişimin orasina firca suremiyorum içindeki kemiği görünüyor resmen aaayyyycok gecmis olsun teyzosumuz. Bu dis zaten berbat bi durum ama hamileyken cook daha kotu cunku müdahale edilmiyo yada cok kısıtlı. Allah yardimcimiz olsun. Idare edebilcek misin doguma kadar
Sagol canmmm disimin yarisi yok ki kirildi gitti icindeki kemik gibi şey görünüyor dilimin yaninda ic tarafta... Karanfil önceden yaptim iyi gelmişti sizlayip duruyordu kaç zamndir . dun kirildi gitti artik pffffffÇok geçmiş olsun diş ağrısı berbat bişey ama karanfil iyi gleliyor diye duydum bi dene istersen canım. Benimde dişlerimde fırçalarken sızı oluyor ama hassasiyet olması normalmiş o yüzden dişçiye gitme gereği duymadım listerine aldım onu kullanıyorum inşallah iyi gelecek
Ah çok sağol canim yaaa bilmiyorum ki çünkü ic tarafındaki duvari kirilmis dedi doktor. Simdi orasi boşluk gibi kaldi zamanla oraya yiyecek dolup iltihap yaparsa diye korkuyorum. 7. Aya kadar birşey cikmazda sonrasında iltihap patlak verirse diye... Belki baska doktoroda gidebiliriz gecici dolgu gibi birşey yapiliyorsa orasi boşluk kalmaz en azından... Dişimin orasina firca suremiyorum içindeki kemiği görünüyor resmen aaayyyyhep duyardim hamilelikte diş sorununu basima geldi iste.. İnş sizinkine bisey olmaz çok zormus
günaydın güzel annelerprens ve prensesleri
yaaa benim 3 gündür rahmim zonk zonk ağrıyor bazen de sızı şeklinde ama şiddetli neden olabilir acaba rahim genişlemesi devam ediyormu ki acaba hala sizlerde varmı böyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?