- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Allahım hepimizin karşısına iyileri çıkarsın inşallah güzeller güzeli teyzesi :) uzak olsak ta yakınız ki biz, gönüller bir inşallah yüz yüze görüşme fırsatımız da olur sizleri çok seviyorum ben :)canım benim güzel öğretmenim keşke yakında olaydın da bizde senin gibi bir öğretmenin eğitiminden, şefkatinden yararlanabilseydik...
hep iyileri çıkarsın allah karşına canım benim
Minik kızımın ilk cicileri :)
Ben de sağlık ocağına gideceğim şimdi. 20 dakika gidiş 20 dakika geliş yürüsem bu da spordan sayılır dimi:):)
Ben de yuruyuse cikicam bu havada iyi gider valla canim:)
Off geçmiş olsun canim yaa... Benimde dun alt azı dizinin iç süvari kirildi dolgu duruyor ama içi oyuk gibi kaldi sanki kemiği bile görülüyor yandan. Doktor dokunmayalim dedi çok sizlarsa bir ay içinde 7. Aya kadar mudahale yapabiliriz dedi. Ama içi boşluk gibi duruyor yiyecek dola dola iltihap yaparsa diyorum . bu sefer ileride patlak verir müdahale de edilmz.. Napsam bilemedim. Geçici dolgu gibi orayi doldurmazlar mi acaba...günaydın bugün 4 buçukta dişçiye gidicez, üst yirmilik dişim kırılıyor, dörtte üçü kaldı ve yanağımı yara yaptı, ve çok ağrıyor özellikle geceleri, şakağıma yanağıma beynime vuruyorön dişetlerimde de bir yerde çok fena bir şişlik var, onu da göstericem, yirmilik büyük ihtimal çekilecek, eşim baktı iyice çürümüş dedi. tam çıktığı için zor olmaz diye tahmin ediyorum, alt yirmilik çıkmamıştı ameliyatla alınmıştı, bu normal diş gibi çekilir. 6. aydan önce ne gerekiyorsa yaptırmam lazım, kızım bu yüzden zayıf doğmuştu...
Teşekkür edeeiz teyzesi annesine çekecek azıcık :)O ponponlu ayakkabıya bayıldım ben ya çok güzelmiş tam kokoş olacak prenses güle güle giysin inşallah
Bende öyle düşündüm geçici dolgu gibi bisey olsa en azinda yiyecek kaçmaz içine.. Esim de gidelim başka birine daha dedi. Babamın arkadasi diş doktoru bir arayip sordun en iyisi napilirki diye yanlarında da degilim. Ama en azindan bir fikir der bizde ona gore gideriz diciye deriz bir seyler... Of offfSeni doguma kadar idare edicek bi gecici dolgu yaptirabilirsin canim. Cunku dedigin gibi 6 aydan sonra hicbisey yapilamaz mahveder o dis seni. Baska bi doktora daha git derim ben
Bende öyle düşündüm geçici dolgu gibi bisey olsa en azinda yiyecek kacm Esim de gidelim başka birine daha dedi. Babamın arkadasi diş doktoru bir arayip sordun en iyisi napilirki diye yanlarında da degilim. Ama en azindan bir fikir der bizde ona gore gideriz diciye deriz bir seyler... Of offfSeni doguma kadar idare edicek bi gecici dolgu yaptirabilirsin canim. Cunku dedigin gibi 6 aydan sonra hicbisey yapilamaz mahveder o dis seni. Baska bi doktora daha git derim ben
Fazla kan pompaliyo ondan canim. Bnde telde konuşurken nefes nefese kaliyirum.kalbim.hizlaniyorkızlar günaydın, benim bu ara kalbim çok hızlı atıyo ... bazen yemek yerken bazen otururken falan. bugünde doktora gidicem gitmişken sorucam ama neden olabilir ki?
kasıkta varda rahim olması endişelendirdi benim dr da geçiştiriyor geneldebenimde kasıklarım ağrıyor ne zman söylsesem doktora olabilir diye geçiştiriyor. sinir oluyorum
Günaydın güzeller ve minikleri :) vee bizim has teyzeler :) sizi özledik kaç gündür giremiyorum sayfaya malesef
Bende öyle düşündüm geçici dolgu gibi bisey olsa en azinda yiyecek kaçmaz içine.. Esim de gidelim başka birine daha dedi. Babamın arkadasi diş doktoru bir arayip sordun en iyisi napilirki diye yanlarında da degilim. Ama en azindan bir fikir der bizde ona gore gideriz diciye deriz bir seyler... Of offf
Canım günaydın benim doktorum şöyle demişti 20.haftadan sonra bebek anneyi daha çok yorar kan akışı hacmi artar bu da kalbe fazlaadan yük demektir eğer kalbin sağlamsa etkilenme az biraz güçsüzse etkilenme çok olur dedi benim kalbimde üfürüm var kapakçığım normalden daha fazla kalınmış doktorum 22. Hafta kalbe en yoğun yüklenmenin olduğu haftadır dedi o hafta benden kalp ekosu isteyecekmiş.kızlar günaydın, benim bu ara kalbim çok hızlı atıyo ... bazen yemek yerken bazen otururken falan. bugünde doktora gidicem gitmişken sorucam ama neden olabilir ki?
kasıkta varda rahim olması endişelendirdi benim dr da geçiştiriyor genelde
Sordum dun gittim canim o da dedi ki lokal anestezi yapsin egerki mutlaka bir şey yapması gerekiyorsa. İltihap kapsayacak gibiyse dogum sonrasina kalsin. Yapilan başka müdahaleler erken doğum riskini artiriyor dedi...Bunu kendi kadin dogum doktoruna da sor bi canim.
Canım günaydın benim doktorum şöyle demişti 20.haftadan sonra bebek anneyi daha çok yorar kan akışı hacmi artar bu da kalbe fazlaadan yük demektir eğer kalbin sağlamsa etkilenme az biraz güçsüzse etkilenme çok olur dedi benim kalbimde üfürüm var kapakçığım normalden daha fazla kalınmış doktorum 22. Hafta kalbe en yoğun yüklenmenin olduğu haftadır dedi o hafta benden kalp ekosu isteyecekmiş.
Bende öyle düşündüm geçici dolgu gibi bisey olsa en azinda yiyecek kacm Esim de gidelim başka birine daha dedi. Babamın arkadasi diş doktoru bir arayip sordun en iyisi napilirki diye yanlarında da degilim. Ama en azindan bir fikir der bizde ona gore gideriz diciye deriz bir seyler... Of offf
Fazla kan pompaliyo ondan canim. Bnde telde konuşurken nefes nefese kaliyirum.kalbim.hizlaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?