2015 Nisan Anneleri

canım benim güzel öğretmenim keşke yakında olaydın da bizde senin gibi bir öğretmenin eğitiminden, şefkatinden yararlanabilseydik...
hep iyileri çıkarsın allah karşına canım benim
Allahım hepimizin karşısına iyileri çıkarsın inşallah güzeller güzeli teyzesi :) uzak olsak ta yakınız ki biz, gönüller bir inşallah yüz yüze görüşme fırsatımız da olur sizleri çok seviyorum ben :)

kızlar günaydın, benim bu ara kalbim çok hızlı atıyo ... bazen yemek yerken bazen otururken falan. bugünde doktora gidicem gitmişken sorucam ama neden olabilir ki?

Off geçmiş olsun canim yaa... Benimde dun alt azı dizinin iç süvari kirildi dolgu duruyor ama içi oyuk gibi kaldi sanki kemiği bile görülüyor yandan. Doktor dokunmayalim dedi çok sizlarsa bir ay içinde 7. Aya kadar mudahale yapabiliriz dedi. Ama içi boşluk gibi duruyor yiyecek dola dola iltihap yaparsa diyorum . bu sefer ileride patlak verir müdahale de edilmz.. Napsam bilemedim. Geçici dolgu gibi orayi doldurmazlar mi acaba... bebek zayif mi doğuyor ileride 6. Aydan sonra yapilirsa? Dişçi de 7 aya kadar müdahale edebiliriz dedi pfffff

Seni doguma kadar idare edicek bi gecici dolgu yaptirabilirsin canim. Cunku dedigin gibi 6 aydan sonra hicbisey yapilamaz mahveder o dis seni. Baska bi doktora daha git derim ben
Bende öyle düşündüm geçici dolgu gibi bisey olsa en azinda yiyecek kaçmaz içine.. Esim de gidelim başka birine daha dedi. Babamın arkadasi diş doktoru bir arayip sordun en iyisi napilirki diye yanlarında da degilim. Ama en azindan bir fikir der bizde ona gore gideriz diciye deriz bir seyler... Of offf

Günaydın güzell anişşler ve tatlı bebişleri
Sabah kızımı anaokuluna götürdüm de hava buzzz işe gidenler üşütmesin amann sıkı giyinin
Dişlerden müzdarip olan arkadaşlara geçmiş olsun benim de 3. Ayda dişim kırılmıştı hemen gidip dolgu yaptırdım ihmale gelmez sonradan çekmeyelimm

Seni doguma kadar idare edicek bi gecici dolgu yaptirabilirsin canim. Cunku dedigin gibi 6 aydan sonra hicbisey yapilamaz mahveder o dis seni. Baska bi doktora daha git derim ben
Bende öyle düşündüm geçici dolgu gibi bisey olsa en azinda yiyecek kacm Esim de gidelim başka birine daha dedi. Babamın arkadasi diş doktoru bir arayip sordun en iyisi napilirki diye yanlarında da degilim. Ama en azindan bir fikir der bizde ona gore gideriz diciye deriz bir seyler... Of offf
kızlar günaydın, benim bu ara kalbim çok hızlı atıyo ... bazen yemek yerken bazen otururken falan. bugünde doktora gidicem gitmişken sorucam ama neden olabilir ki?
Fazla kan pompaliyo ondan canim. Bnde telde konuşurken nefes nefese kaliyirum.kalbim.hizlaniyor

Bunu kendi kadin dogum doktoruna da sor bi canim.

Canım günaydın benim doktorum şöyle demişti 20.haftadan sonra bebek anneyi daha çok yorar kan akışı hacmi artar bu da kalbe fazlaadan yük demektir eğer kalbin sağlamsa etkilenme az biraz güçsüzse etkilenme çok olur dedi benim kalbimde üfürüm var kapakçığım normalden daha fazla kalınmış doktorum 22. Hafta kalbe en yoğun yüklenmenin olduğu haftadır dedi o hafta benden kalp ekosu isteyecekmiş.

çok geçmiş olsun canım sanada inşallah sorunsuz geçer hamileliğin, sana bir sıkıntı vermez , kendini çok yorma dikkat et...
ben kalple ilgili doktora gitmedim hiç bildiğim bir hastalık yok, belkide kalpte sorun var :S ama önceki haftalar böyle olmuyordum .. şu ara kalbim çok hızlı atıyo merdiven çıkarken, yemekten sonra, bazen durup dururken :S

aynen telde konuşurken de nefes nesefe kalıyorum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…