2015 Nisan Anneleri

Teşekkürler canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagimiza alırız

Kızlar sağlıklı beslenmek istiyorum ama bu çalışırken pek mümkün olmuyor sabah bi tostla geçiyor öğlen yemek yemeye çalışıyorum ara öğünlerde abur cubur konusunda kendimi tutmaya çalışıyorum biraz önce ay çöreği yedim canım meyve istiyordu ama bulamadım tabiki

ARKADAŞLAR ÇOK ANLAMIYORUM 4LÜ TARAMA TEST SONUCUM BÖYLE ÇIKTI
ANLAYAN VARMI ACABA, BANA İYİ GİBİ GELDİ AMA SİZEDE SORMAK İSTEDİM
Cnm yasin 30 larda sanirim yas riskine kiyasla riskin daha da az. Sonuc olarak risk denilcek duzeyin altindasin rahatlayabilirsin. Ama doktorun bakicak dimi. Ben anladigimi soyledim

Kizlar birşey sormak istiyorum şimdiden çok çok afedersiniz kusura bakmayin sorum için. Grip oldum 4 5 gündür hapsurdugumda afedersiniz idrar kaciriyorum birkaç damla ilk defa basima geliyor halbuki yaslaninca olur diye biliyordum birde rahimde açılma mi var ki allah korusun

CNM BENDE EVDEN GETİRİYORUM MEYVEMİ GÜNLÜK ZATEN YEMEKTEN SONRA AYVA ELMA MANDALİNA BİŞEY YEMEZSEM MİDEM FENA OLUYO

YOK CNMM OLUR BENDE AFEDERSİN ÇIKARTIRKEN OLUYODUM ÖĞÜRDÜKÇE NORMAL YANİ :)

canım arkadaşa yazmışsın belki biliy
ZATEN HAYATIM KİLO ALMAK VE VERMEKLE GEÇTİĞİNDEN YETERİNCE ÇATLAĞIM VAR BU YÜZDEN BUNU TAKMAK BENİM İÇİN SON SIRADA :)
orsundur dedim bu 4 lü tarama testinde down sendromu 1/270 değeri neyi ifade ediyor?

Öylemi bitanem bende ne bilim rahim mi acildi da bu kadar kolay oluyor diye keşke olmasa ama içimi rahatlattin canim allah razi olsun
SON AYLARDA HİÇ TUTAMIYCAZ TATLIMM BU İİ GÜNLERİMİZ :):)

yarım saatte bir tuvalete giden biri olarak diyorum ki, sen de eğer sık tuvalete gitmiyorsan, biraz tutuyorsan bununla ilgili olabilir sık tuvalete gitmeyi dene bakalım olcak mı

Aynen benimde midem bükülü
CNM BENDE EVDEN GETİRİYORUM MEYVEMİ GÜNLÜK ZATEN YEMEKTEN SONRA AYVA ELMA MANDALİNA BİŞEY YEMEZSEM MİDEM FENA OLUYO
yor sanki açlıktan hayatım boyunca hiç böyle acıkmalar yaşamamıştım şimdi çok garip geliyor

kızlar size bişe daha sorcam akşam köfte yapcam içine yumurta kırılıyor kıymanın 1 tane ama onun yerine yarım çay kaşığı karbonat koysam nasıl olur sizce?

Ayy cumartesiye az kaldı ayrıntılıya giricemde bisey sorucam sonuc hemen alınıyormu kızlar..

Canim farkli bir ultrason cihazini karnina tutup her yerini inceliyor ve surekli konusuyor seninle doktor. Bu arada bilgisayara kaydoluyo bazi olcumleriniz. Bitince bana iki tane kagit verdi bilgisayardan cikan. Imzaladi sorun yok dedi. Sonradan sonuc yok yani o an zaten sorun oldugunda da o an soyluyormus sana.

kızlar size bişe daha sorcam akşam köfte yapcam içine yumurta kırılıyor kıymanın 1 tane ama onun yerine yarım çay kaşığı karbonat koysam nasıl olur sizce?
yumurta dağılmasın diye derli toplu olsun diye kırılıyor benm bildiğim canım karbonat ise hacim verir dağılma olayını nasıl telafi ederiz bilemedim hiç duymadım karbonat konduğunu ??

yumurta dağılmasın diye derli toplu olsun diye kırılıyor benm bildiğim canım karbonat ise hacim verir dağılma olayını nasıl telafi ederiz bilemedim hiç duymadım karbonat konduğunu ??
Karbonatı puf puf olsun diye konuluyo hatta azcık limon suyuyla beraber eğer
ben de karbonatı puf puf olsun diye koyuyorum hatta azcık limon suyuyla beraber illa yumurta koymak zorunda deilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…