2015 Nisan Anneleri

sanırım dunden berı ıstahım acıldı cok sukur. hunharca yemeye basladım
Hey maşallah sonunda demek yiyebilecen ne güzel , inş aşırı olmadan yürür bu iştah . Bende iştah çokta şekerden yiyemiyorum. Yoksa dünyayı yerim anacım ..

Reactions: nix
Ayy cumartesiye az kaldı ayrıntılıya giricemde bisey sorucam sonuc hemen alınıyormu kızlar..

Ayrıntılı bitince eline hemen sonuç kağıdını veriyorlar balım:)

Herkese merhaba :) benim gibi nisanda bebiş bekleyen birilerini görmek ne güzel...

Hoşgeldin aramıza:) Sağlıkla gelsin kuzun:)

Ben de kavaklıdereyim ama burda kiralar çok pahalı bende Batıkent yada eryamana geçmek istiyorum.

Oralar fena evet kuzum. Ama ban hep Batıkent cazip geliyor. 6 yaşından beri orada yaşadığımdan olsa gerek:) Sen de gel Batıkent'e:)

Ben de mesada oturuyodum pembe renkli anadolu lisesi var ya nermin-mehmet cekic. Onun altindaki sitedeydik. Ben de alışamadım aay sagol canim ben de sana destek olurum ne demek balim:)

Çok yakın o lise bize:) Estağfurullah kuzucum niye destek olmayayım. Sonuçta en iyi bizler anlıyoruz birbirimizi:) Taşınalım Batıkent'e alemlere akalım:)

hızınıza yetişemiyorum ki bebişim atlamışım demek ki ama benim için çok iyi oldu kuzum
ay yerim ben senin böcükünü yaaaa nasıl tatlı bir paşa olur o güzel haberlerde verir annesine, bize

Olsun bebekim, demek ki sana yarasın diye yeniden eklemişim:)

Yerim pipisini onun ben:) Hep güzel haberler versin bu böcükler annelerine ve teyzoşlarınaaaa:)

Sen de mi Ankara'dasın balım:) Neresindesin?

Bu arada estağfurullah, utandırdın beni Elimden geldiğince yardımcı olmaya, rahatlatmaya çalışıyorum. Sonuçta sıkıntılarımızı, yaşadıklarımızı en rahat burada paylaşıyoruz:)

Yahu tum Ankaralilar bi buluşma mi ayarlasak napsak gobusler sismeden iyice

Off be birtanem sana ne denilir bilmiyorum ama kelin ilaçı olsa önce kendine sürer durumu vardır ya benimkide biraz öyle galiba .. Çaresizliğini çok iyi anlıyorum hele benim gibi çoçuk olduktan sonra pişman olup bu adamla nasıl evlendim diye sonra ikinciye hamile kalmak gibi çaresizlik hiç olamaz herhalde .. Bunları anlatıyorum çünkü erkeklerin değişmesi belli bir yaştan çok zor bende artık beklenti içinde değilim . Sadece en azından evde her zaman iyi iki sevgili olamıyorsak iki iyi arkadaş olmayı deniyorum .. Erkeklerin bir tarafı varki o noktayı iyi belirlemek lazım , onu yakaladın mı tamam dır . Derler ya nabza göre şerbet verme aynen onun gibi . Kendine çok dert etme bu olayı ve mücâdelen eşinin senin tarafından fethedilecek tarafları yönünde olsun . İnş yakında herşey gönlüne göre düzelir ve bu burhamlı zamanlar geçer ..

Bi soz vardi. Erkekleri cok anlayip az sevmek, kadinlari ise az anlayip cok cok sevmek gerekir diye :)

Kizlaarrr yilbasinda napıcaz yaa biz esimle ailelerden ayri sehirdeyiz. Yakin aslinda gidebiliriz ama gecen yilbasindada hamileydim grip oldum ve bikac gun sonra düşük yaptim o yuzden tekrar cesaretim yok. Hamileligim cok yeniydi ve belki alakasi yoktu ama kotu hatira kaldi iste. Evde tek basimiza olsak kendimizi oksuz hissedicez uzulucez ve diger gecelerden bi farkı olmicak. Eminim bizim gibi olanlar vardir faha once neler yaptilar? Planlariniz neler bebislerle guzel ve ozel bi yilbasi gecirmek adina ne yapabiliriz fikirleri olan paylasabilirmi?
Ancak yilbasi gavur icadi tarzi yorum yapacaklar varsa simdiden cevap yazmamasini tercih ederim cunku su ortamda polemiğe girmek istemem kimseyle. Sdc ozel bi gece olmasi yeni umutlar yeni dilekler icin bi vesile... gelsin yeni yil ve tatli bebislerimizz...

Ayyy yanitlayadim bi türlü benim de kiz ben da bahari dusundum ama nisana karar verdim gibi hayirlisi dusundugun isimler cok hos elif de yakismis bence
kuzum bende bayadır giremedim yogunluktan.elif basta olacak ama 2. de hala karsızım.baska baska isimler dudyuyorum aklım karısıyo tuana ile yagmur dedi arkaadslar bugün.nisanda güzel tatlım bulacaz minişlerimize güzel isimler insallah

C

canım ben 46,5 la hamile kaldim ilk zamanlar yakinip duruydm burada.bugun tartildim 54,4 olmusum.sok oldum.beklemiyodum o kdr.cunku fazla yemiyrm.moralim bozuldu.dusuk tehlikem olmasa hergun yuruyuse cikicam
Vucut kendini bi toparlamistir canini sıkma ben kitapta da oyle okumustum ben de kilolar bebege gitsin istiyorum ama surekli bana

selam kızlar doktordan yeni geldik ayrıntılıya girmiştim benim dr um eğer bi sorun yoksa muayene esnasında konuşmuyor bugün de konuşmadı eşim gelemedi annemle gittik annem videoya çekti 5 dk kadar eşim gelince göstercem sonuca gelince ufak bi sorun çıktı beyninde bi kist gibi bişey ama dr çoğu bebekte görülüyor 1-1.5 ay sonra kaybolur dedi normalde bundan 10 sene önce amniyosentez sıvısı alıyorduk böyle bi durumda artık gerek yok kendiliğinden kayboluyor ikili testinde de sorun yok kaybolur korkmana gerek yok dedi aslında bunu söylüyorum çünkü başka bi dr a gittiğinde seni korkutabilir dedi dr uma güveniyorum çünkü yaşadığım şehirde gebe olup da bu dr a gitmeyen yok gibi arkadaşlarımın çoğu da aynı dr da doğum yaptı ve herkesin dediği eğer ciddi bişey yok dediyse yoktur kanama alanım için de kaybolur deyip beni rahatlatmıştı dediği gibi de oldu elinden çok fazla gebe geçiyor tecrübesi ve teşhislerine güveniyorum inş dediği gibi kaybolur içimi ferah tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…