Kizlar oglusuma hala isim bulamadim.sizler ne koymayi dusunuyorsunuz.fikir verelim birbirimize
aynen cnm ben de isim bulamadım oğluşa. orjinal modern bi isim olsun istiyorum :)
biz bugün 21 haftaya girdikbebeğimin hareketlerinide hissetmeye başladım artık çok hoşuma gidiyor o hareketli oldukça . bizde oğlumuza isim bulamadık halen. değişik erkek isimleri paylaşırmısınız arkadaşlar
ben daha hiç isim düşünemedim cinsiyet belli değil ya çok merak ediyorum ama bebiş ters göstermedi daha kız olursa cemre diyoruz ama değişebilir erkek ismide hiç düşünmedik daha hayırlısı...
Evt benimde favorim . Bakalım oğlumuz olursa yine koyucam inş
ben de hala bulamadım isim yazık çocuğum yavrum diye seviyorum hala isim isim diye düşünüyorum hep DENİZ ÇAĞIN düşünmüştüm ben ilk zamanlar ama çok sık kullanılan bir isim ç,ğ,ı harfleri de sıkıntı yaratır mı acaba diye çok kararsız kaldımBiz ali cetin diye dusunduk. Bana hem erkeksi hem de karakterli geldi canim.
Gerçekten mi ilk defa duydum son aylar allah YARDIMCINIZ olsun simdi bile buna zorlanirken halbuki :)SON AYLARDA HİÇ TUTAMIYCAZ TATLIMM BU İİ GÜNLERİMİZ :):)
Canim ilk 3 ay zaten tuvalette uyuyacaktim neredeyse son 1aydir iyiydim eskisi kadar sıkça gelmiyordu ama nasil oluyorsayarım saatte bir tuvalete giden biri olarak diyorum ki, sen de eğer sık tuvalete gitmiyorsan, biraz tutuyorsan bununla ilgili olabilir sık tuvalete gitmeyi dene bakalım olcak mı
İlk. 3ay neredeyse tuvalette uyuyacaktim canim ama son bir aydir iyiydim eskisi gibi degildi hatta simdide öyle ama iste en ufak hapsirikta gidiyor azda olsayarım saatte bir tuvalete giden biri olarak diyorum ki, sen de eğer sık tuvalete gitmiyorsan, biraz tutuyorsan bununla ilgili olabilir sık tuvalete gitmeyi dene bakalım olcak mı
Bende batikentten eryamana geldim:) batikentte nerde oturuyodun? Ya benim hayalimde yine batikentte oturmak var inan
Bugün kızıma interntte çok cici şeyler aldım :) uygun fiyatlı buldukça alacağım artık bir anda aşırı yükleme olmasın sonra kartlara
Hadi ya:) Yakın sayılırız o zaman. Bir ihtiyacın olduğunda destek olurum her zaman. Kardelen muhtarlığının hemen yanında oturuyordum kuzum. Özpetek 3 sitesinde. Annemler hala oradalar. Biz de inşallah Batıkent'ten almak istiyoruz evimizi. Buraya alışamadık
saol cnm ilk biraz tedirgin oldum eşimde bana korkma diye teselli vermeye çalısınca bende çok belli etmedim o da korkmasın diye aynenn bebişlerimizinn canı saolsun tabikii dee :) zaten bütün endişelerim bebişimiz için sadece o iyi olsun gerisi önemli değil
saol cnm bakalım ilk kez oldu inş.bidaha yaşamayız
canım ne güzel yaptın bunu paylaşarakinan elimde böyle bir liste olsun diye doktorumun başının etini yedim ama vermedi yararlanırım bende çok teşekkürler balım
amin inşallah her gününmüz birbirimize güzel haberler vererek geçsin canım
dedi ama ne yapsam?Karbonatı puf puf olsun diye konuluyo hatta azcık limon suyuyla beraber eğer
ben de karbonatı puf puf olsun diye koyuyorum hatta azcık limon suyuyla beraber illa yumurta koymak zorunda deilsin
Hadi ya:) Yakın sayılırız o zaman. Bir ihtiyacın olduğunda destek olurum her zaman. Kardelen muhtarlığının hemen yanında oturuyordum kuzum. Özpetek 3 sitesinde. Annemler hala oradalar. Biz de inşallah Batıkent'ten almak istiyoruz evimizi. Buraya alışamadık
ARKADAŞLAR ÇOK ANLAMIYORUM 4LÜ TARAMA TEST SONUCUM BÖYLE ÇIKTI
ANLAYAN VARMI ACABA, BANA İYİ GİBİ GELDİ AMA SİZEDE SORMAK İSTEDİM
hızınıza yetişemiyorum ki bebişimNe demek güzelim, faydalı olabildiysem ne mutlu:) Daha önce de paylaşmıştım aslında ama bugün Vitae'yle konuşunca yeniden paylaştım. Bal olsun, şifa olsun, yarasın datlııımmmmmm:)
Amiinnnm hep güzel haberler versin böcükler bizeeeeeeee:)
Yok yok CNm sen affedersinlik bir durum yapmıyorsun tatlım hepimizin oluyor bazı sorunları . Benim de aynen oluyor çünkü idrar torbamız rahim büyüdükçe sıkışıyor ve bu yüzden içinde az bile olsa kaçırma durumuna geçiyor . Sakın endişe etme normal hatta doğumdan sonra devam eder diye bende korkmuştum ama hiç olmadı ..Kizlar birşey sormak istiyorum şimdiden çok çok afedersiniz kusura bakmayin sorum için. Grip oldum 4 5 gündür hapsurdugumda afedersiniz idrar kaciriyorum birkaç damla ilk defa basima geliyor halbuki yaslaninca olur diye biliyordum birde rahimde açılma mi var ki allah korusun
Ahsanırım dunden berı ıstahım acıldı cok sukur. hunharca yemeye basladım
hadi bakalım güzel haberler alır gelirsin inş .Ayy cumartesiye az kaldı ayrıntılıya giricemde bisey sorucam sonuc hemen alınıyormu kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?