2015 Nisan Anneleri

Kizlar oglusuma hala isim bulamadim.sizler ne koymayi dusunuyorsunuz.fikir verelim birbirimize

aynen cnm ben de isim bulamadım oğluşa. orjinal modern bi isim olsun istiyorum :)

ben daha hiç isim düşünemedim cinsiyet belli değil ya çok merak ediyorum ama bebiş ters göstermedi daha kız olursa cemre diyoruz ama değişebilir erkek ismide hiç düşünmedik daha hayırlısı...

Evt benimde favorim . Bakalım oğlumuz olursa yine koyucam inş

Biz ali cetin diye dusunduk. Bana hem erkeksi hem de karakterli geldi canim.
ben de hala bulamadım isim yazık çocuğum yavrum diye seviyorum hala isim isim diye düşünüyorum hep DENİZ ÇAĞIN düşünmüştüm ben ilk zamanlar ama çok sık kullanılan bir isim ç,ğ,ı harfleri de sıkıntı yaratır mı acaba diye çok kararsız kaldım sizler ne güzel isimler bulmuşsunuz isimleri gibi bahtları da açık ve güzel olsun hepimizin yavrularının

Çok yorucu bi gün daha bitmek üzere çok şükür ki bitiyor bi hayli yorulduk. Bugün kızımın hareketlerini pek hissedemedim sanırım yoğunum diye annesinin dikkatini dağıtmak istemedi

Detaylı ultrasona giren oldu mu kaç dakika sürüyor muayene ben haftaya cumartesi gidicem.bebisin hareketlerini hissetmeye başladınız mi

KIZLAR EVRİM SÜRER İN VOGUE DERGİSİNDE ÇIKAN YÜZLEŞME ''BEN BİR ÇOCUK YAPTIM''YAZISINI MUTLAKA OKUYUN.

yarım saatte bir tuvalete giden biri olarak diyorum ki, sen de eğer sık tuvalete gitmiyorsan, biraz tutuyorsan bununla ilgili olabilir sık tuvalete gitmeyi dene bakalım olcak mı
Canim ilk 3 ay zaten tuvalette uyuyacaktim neredeyse son 1aydir iyiydim eskisi kadar sıkça gelmiyordu ama nasil oluyorsa

yarım saatte bir tuvalete giden biri olarak diyorum ki, sen de eğer sık tuvalete gitmiyorsan, biraz tutuyorsan bununla ilgili olabilir sık tuvalete gitmeyi dene bakalım olcak mı
İlk. 3ay neredeyse tuvalette uyuyacaktim canim ama son bir aydir iyiydim eskisi gibi degildi hatta simdide öyle ama iste en ufak hapsirikta gidiyor azda olsa

Bende batikentten eryamana geldim:) batikentte nerde oturuyodun? Ya benim hayalimde yine batikentte oturmak var inan

Hadi ya:) Yakın sayılırız o zaman. Bir ihtiyacın olduğunda destek olurum her zaman. Kardelen muhtarlığının hemen yanında oturuyordum kuzum. Özpetek 3 sitesinde. Annemler hala oradalar. Biz de inşallah Batıkent'ten almak istiyoruz evimizi. Buraya alışamadık

Ben de kavaklıdereyim ama burda kiralar çok pahalı bende Batıkent yada eryamana geçmek istiyorum.

İnşallah balım:) İnsan bir şey olduğu zaman kendi icin değil bebiş için endişeleniyor hakikaten. Ara ara korkutuyorlar böyle ama korkma:) Onlar sağlam yerde ekmek elden su gölden sefa sürüyorlar valla:)

Ne demek güzelim, faydalı olabildiysem ne mutlu:) Daha önce de paylaşmıştım aslında ama bugün Vitae'yle konuşunca yeniden paylaştım. Bal olsun, şifa olsun, yarasın datlııımmmmmm:)

Amiinnnm hep güzel haberler versin böcükler bizeeeeeeee:)

Ben de mesada oturuyodum pembe renkli anadolu lisesi var ya nermin-mehmet cekic. Onun altindaki sitedeydik. Ben de alışamadım aay sagol canim ben de sana destek olurum ne demek balim:)

ARKADAŞLAR ÇOK ANLAMIYORUM 4LÜ TARAMA TEST SONUCUM BÖYLE ÇIKTI
ANLAYAN VARMI ACABA, BANA İYİ GİBİ GELDİ AMA SİZEDE SORMAK İSTEDİM

Canım bütün durumların risk değerinin altında çıkmış. Rahat olabilirsin:) Hiçbir sıkıntı görünmüyor:) Ama doktoruna göster mutlaka en kısa zamanda:)

hızınıza yetişemiyorum ki bebişim atlamışım demek ki ama benim için çok iyi oldu kuzum
ay yerim ben senin böcükünü yaaaa nasıl tatlı bir paşa olur o güzel haberlerde verir annesine, bize

Yok yok CNm sen affedersinlik bir durum yapmıyorsun tatlım hepimizin oluyor bazı sorunları . Benim de aynen oluyor çünkü idrar torbamız rahim büyüdükçe sıkışıyor ve bu yüzden içinde az bile olsa kaçırma durumuna geçiyor . Sakın endişe etme normal hatta doğumdan sonra devam eder diye bende korkmuştum ama hiç olmadı ..

sanırım dunden berı ıstahım acıldı cok sukur. hunharca yemeye basladım
Ah
Ayy cumartesiye az kaldı ayrıntılıya giricemde bisey sorucam sonuc hemen alınıyormu kızlar..
hadi bakalım güzel haberler alır gelirsin inş .
Hemen orda bakılıp herşey söyleniyor CNm sonrasına birşey beklemiyorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…