Kıyma gız belli mi olur gelirim bir gün bende aranızaAy kiyamam. Keşke burda olsan sen de
Kizlaarrr yilbasinda napıcaz yaa biz esimle ailelerden ayri sehirdeyiz. Yakin aslinda gidebiliriz ama gecen yilbasindada hamileydim grip oldum ve bikac gun sonra düşük yaptim o yuzden tekrar cesaretim yok. Hamileligim cok yeniydi ve belki alakasi yoktu ama kotu hatira kaldi iste. Evde tek basimiza olsak kendimizi oksuz hissedicez uzulucez ve diger gecelerden bi farkı olmicak. Eminim bizim gibi olanlar vardir faha once neler yaptilar? Planlariniz neler bebislerle guzel ve ozel bi yilbasi gecirmek adina ne yapabiliriz fikirleri olan paylasabilirmi?
Ancak yilbasi gavur icadi tarzi yorum yapacaklar varsa simdiden cevap yazmamasini tercih ederim cunku su ortamda polemiğe girmek istemem kimseyle. Sdc ozel bi gece olmasi yeni umutlar yeni dilekler icin bi vesile... gelsin yeni yil ve tatli bebislerimizz...
İnş hayırlısı ile atlatırsınız ki bende öyle olacağına inanıyorum .. Rabbim büyük ..selam kızlar doktordan yeni geldik ayrıntılıya girmiştim benim dr um eğer bi sorun yoksa muayene esnasında konuşmuyor bugün de konuşmadı eşim gelemedi annemle gittik annem videoya çekti 5 dk kadar eşim gelince göstercem sonuca gelince ufak bi sorun çıktı beyninde bi kist gibi bişey ama dr çoğu bebekte görülüyor 1-1.5 ay sonra kaybolur dedi normalde bundan 10 sene önce amniyosentez sıvısı alıyorduk böyle bi durumda artık gerek yok kendiliğinden kayboluyor ikili testinde de sorun yok kaybolur korkmana gerek yok dedi aslında bunu söylüyorum çünkü başka bi dr a gittiğinde seni korkutabilir dedi dr uma güveniyorum çünkü yaşadığım şehirde gebe olup da bu dr a gitmeyen yok gibi arkadaşlarımın çoğu da aynı dr da doğum yaptı ve herkesin dediği eğer ciddi bişey yok dediyse yoktur kanama alanım için de kaybolur deyip beni rahatlatmıştı dediği gibi de oldu elinden çok fazla gebe geçiyor tecrübesi ve teşhislerine güveniyorum inş dediği gibi kaybolur içimi ferah tutuyorum
selam kızlar doktordan yeni geldik ayrıntılıya girmiştim benim dr um eğer bi sorun yoksa muayene esnasında konuşmuyor bugün de konuşmadı eşim gelemedi annemle gittik annem videoya çekti 5 dk kadar eşim gelince göstercem sonuca gelince ufak bi sorun çıktı beyninde bi kist gibi bişey ama dr çoğu bebekte görülüyor 1-1.5 ay sonra kaybolur dedi normalde bundan 10 sene önce amniyosentez sıvısı alıyorduk böyle bi durumda artık gerek yok kendiliğinden kayboluyor ikili testinde de sorun yok kaybolur korkmana gerek yok dedi aslında bunu söylüyorum çünkü başka bi dr a gittiğinde seni korkutabilir dedi dr uma güveniyorum çünkü yaşadığım şehirde gebe olup da bu dr a gitmeyen yok gibi arkadaşlarımın çoğu da aynı dr da doğum yaptı ve herkesin dediği eğer ciddi bişey yok dediyse yoktur kanama alanım için de kaybolur deyip beni rahatlatmıştı dediği gibi de oldu elinden çok fazla gebe geçiyor tecrübesi ve teşhislerine güveniyorum inş dediği gibi kaybolur içimi ferah tutuyorum
CNm inş Rabbim şifa olur ve tez zamanda çıkar .. Ne olur kendini çok harap etme içindeki minnacık can da çok üzülüyor seninle .. Çok çok geçmiş olsun ..Merhaba kizlar bu aralar cok kotuyum bi hagta once dedemi kaybettik bu hafta da babam hastaneye yatti cok kotuyum aglamaktan beter oldum dua edin nolur babam iyilessin onsuz ben ne yaparim((
CNm hiristiyanlar zaten burda 24 -25 Aralık'ta kutluyorlar bu yüzden yılbaşı bencede özel olmalı , nihayetinde yeni yıla güzel temennilerle ve güzel vakit geçirmek En iyisi olur kanımca.Kizlaarrr yilbasinda napıcaz yaa biz esimle ailelerden ayri sehirdeyiz. Yakin aslinda gidebiliriz ama gecen yilbasindada hamileydim grip oldum ve bikac gun sonra düşük yaptim o yuzden tekrar cesaretim yok. Hamileligim cok yeniydi ve belki alakasi yoktu ama kotu hatira kaldi iste. Evde tek basimiza olsak kendimizi oksuz hissedicez uzulucez ve diger gecelerden bi farkı olmicak. Eminim bizim gibi olanlar vardir faha once neler yaptilar? Planlariniz neler bebislerle guzel ve ozel bi yilbasi gecirmek adina ne yapabiliriz fikirleri olan paylasabilirmi?
Ancak yilbasi gavur icadi tarzi yorum yapacaklar varsa simdiden cevap yazmamasini tercih ederim cunku su ortamda polemiğe girmek istemem kimseyle. Sdc ozel bi gece olmasi yeni umutlar yeni dilekler icin bi vesile... gelsin yeni yil ve tatli bebislerimizz...
Merhaba kizlar bu aralar cok kotuyum bi hagta once dedemi kaybettik bu hafta da babam hastaneye yatti cok kotuyum aglamaktan beter oldum dua edin nolur babam iyilessin onsuz ben ne yaparim((
sağol canım amin inşallah geçecek biraz araştırdım şimdi en geç 26. haftalarda kayboluyormuş kaybolmasa bile tek başına bir risk oluşturmuyormuş hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah..Hoşgeldin bitanem:) Ben de senden haber bekliyordum. Allah sağlıklı haberler almayı nasip etsin hep inşallah. Doktoruna güven, dedigi gibi korkma. Genelde böyle ufak çapta şeyler görülebiliyor ve inan kayboluyor... İnşallah sağlıkla gelecek kucağına bebeğin annesi:)
inşallah canım ben de inanıyorum geçeceğineİnş hayırlısı ile atlatırsınız ki bende öyle olacağına inanıyorum .. Rabbim büyük ..
başınız sağolsun canım Allah babana da acil şifalar versin hemen kötüye yorup kendini üzme inş baban biran önce sağlığına kavuşurMerhaba kizlar bu aralar cok kotuyum bi hagta once dedemi kaybettik bu hafta da babam hastaneye yatti cok kotuyum aglamaktan beter oldum dua edin nolur babam iyilessin onsuz ben ne yaparim((
sağol canım amin inşallah geçecek biraz araştırdım şimdi en geç 26. haftalarda kayboluyormuş kaybolmasa bile tek başına bir risk oluşturmuyormuş hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah..
Canım önce basın sağolsun sonra rabbim babana şifa versinMerhaba kizlar bu aralar cok kotuyum bi hagta once dedemi kaybettik bu hafta da babam hastaneye yatti cok kotuyum aglamaktan beter oldum dua edin nolur babam iyilessin onsuz ben ne yaparim((
Hamişleeer bebişleriniz kaç gr oldu?bakalim kilolari biz mi aliyoruz bebisler mi
bu arada tansiyonum bugün 14-7 çıktı çok konuştum ölçerken biraz da heyecanlıydım birkaç dk sonra bi daha ölçtük 13-7 çıktı normalde çok düşüktür tansiyonum niye böle oldu anlayamadım
Teşekkürler teyzesi daha güzeller sizin olsun :)Çoookkk güzel balımmmm:) Güle güle giysin kuzucuğun:)
Teşekkürler teyzesi daha güzeller sizin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?