2015 Nisan Anneleri

Valla tatlım biz büyük ihtimalle ailelerde olacağız. O yüzden eşim ve bebeğimle özel bir planımız yok malesef Güzel bir akşam yemeğine çıkabilirsiniz belki. Hatta canlı müzik yapan cafeler var. Onlarda da güzel vakit geçirebilirsiniz bence. Umarım fikir verebilmişimdir

Merhaba kizlar bu aralar cok kotuyum bi hagta once dedemi kaybettik bu hafta da babam hastaneye yatti cok kotuyum aglamaktan beter oldum dua edin nolur babam iyilessin onsuz ben ne yaparim ((

İnş hayırlısı ile atlatırsınız ki bende öyle olacağına inanıyorum .. Rabbim büyük ..

Hoşgeldin bitanem:) Ben de senden haber bekliyordum. Allah sağlıklı haberler almayı nasip etsin hep inşallah. Doktoruna güven, dedigi gibi korkma. Genelde böyle ufak çapta şeyler görülebiliyor ve inan kayboluyor... İnşallah sağlıkla gelecek kucağına bebeğin annesi:)

Merhaba kizlar bu aralar cok kotuyum bi hagta once dedemi kaybettik bu hafta da babam hastaneye yatti cok kotuyum aglamaktan beter oldum dua edin nolur babam iyilessin onsuz ben ne yaparim ((
CNm inş Rabbim şifa olur ve tez zamanda çıkar .. Ne olur kendini çok harap etme içindeki minnacık can da çok üzülüyor seninle .. Çok çok geçmiş olsun ..

CNm hiristiyanlar zaten burda 24 -25 Aralık'ta kutluyorlar bu yüzden yılbaşı bencede özel olmalı , nihayetinde yeni yıla güzel temennilerle ve güzel vakit geçirmek En iyisi olur kanımca.
Ben hamile değilken fâsılı çok sevdiğim için öyle olan yerleri tercih ediyordum . Hamilelik olunca en güzeli arkadaş çevresi ile organize edilen minik bir buluşma oluyor . Sizde değer verdiğiniz arkadaşlarla birşeyler yapabilirsiniz . Burda benim de ailem yok bu yüzden bu yöntem çok zevkli ve eğlenceli geçiyor ..

Canımmmmmm başınız sağolsun Ne olur harap etme kendini, bebeğini düşün. Dua edeceğim sizin için, Rabbim tez zamanda şifa versin babana, eksikliğini göstermesin inşallah Haberdar et bizi gelişmelerden olur mu

sağol canım amin inşallah geçecek biraz araştırdım şimdi en geç 26. haftalarda kayboluyormuş kaybolmasa bile tek başına bir risk oluşturmuyormuş hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah..

başınız sağolsun canım Allah babana da acil şifalar versin hemen kötüye yorup kendini üzme inş baban biran önce sağlığına kavuşur

bu arada tansiyonum bugün 14-7 çıktı çok konuştum ölçerken biraz da heyecanlıydım birkaç dk sonra bi daha ölçtük 13-7 çıktı normalde çok düşüktür tansiyonum niye böle oldu anlayamadım

sağol canım amin inşallah geçecek biraz araştırdım şimdi en geç 26. haftalarda kayboluyormuş kaybolmasa bile tek başına bir risk oluşturmuyormuş hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah..

Aynen öyle balım:) Allah onlara sağlık versin:)

Canım önce basın sağolsun sonra rabbim babana şifa versin

Hamileligin cilveleri işte:) Benimki de sürekli düşük çıkıyor. Doktoruna danış balım, tansiyonu düzenlemek için önerilerde bulunacaktır mutlaka:)

Arkadaşlar böyle bir görüntü paylaştığım için kusura bakmayın lütfen...
Şeker yüklemesi konusunu konustuk sürekli. Bugun bir doktorun yazısını okudum. Sizinle de paylaşmak istedim.. elbette karşıt da böyle yazılar olabilir ama kendim de bir araştırmacı olarak fikir olması iyidir diye düşünüyorum...

Eklentiler

• 2014-11-23-08-15-08.webp
    122,5 KB · Görüntüleme: 84
  • 2014-11-23-08-15-20.webp
    138,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 2014-11-23-08-15-47.webp
    141,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 2014-11-23-08-15-59.webp
    117,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 2014-11-23-08-16-09.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…