ay inşallah bana da olmazBen çarşamba yaptırdım sadece hafif ağrı oldu o kadar hiç bir engeli olmadı bana
tesekkür ederim:) fotoğrafta biraz küçük çıkmış aslında daha büyük duruyor :))ben hafta sonu havuzlu han a gittim. bebeklerle ilgili her şey var. Fiyatlar dışarıya göre biraz daha uygun. Hastane çıkışları gln 10 lu takımlar 40-50 tl ye vardı mesela. Bebek arabaları da biraz daha uygundu. Ama bebek arabası için saraçhaneyi de öneriyorlar.
bu da bizden göbüş fotoğrafı :)
Eki Görüntüle 1321366
Ikizler için çok minik bir karın ama çok yakışmış , ee birde zayıf ve uzun olunca süper gözüküyor .maşallah üçünüzüde ..
hayır tam tarıh diye birşey yok. ben zaten sorarken saglık ocagından aradılar 20.hafta aşı için çağırdılar.yaptırayım mı diye sormustum.Hadi ya off bu doktorlar neden hep birbirlerinden farklı konuşuyorlarki peki aşının vurulması için belirli bir hafta var mı yani doktorun kesinlikle şu haftada vurulman gerek felan dedi mi canım ya
Anladım canım bende yaptırayım en iyisi tşk ederim bilgilendirdiğin için çok saol canım :)ay inşallah bana da olmaz
hoşgeldiinnnnn.cinsiyetiiz belli mi?Ben yeniyim bi saattir msj yazamadimm puhhatelden giriyorum acayip zor oluyo bende nisan annesiyimm allah izin verirse benide alin araniza
haftada 5 6 kilo verdim ondan olsa gerekkızlar kaç kilo aldınız ben 22 haftalık 1.5 kilo aldım sizler
Süpersin tatlım nasıl başardın ..
çok geçmiş olsun, doktoruna danış istersenkızlar merhaba bu aralar üzerimde sıkıntılar bitmiyor çok şükür atlatıyoruz epsini dün yoldaydım evime geliyordum otobüsümüz kaza yaptı ani korkuyla çenem falan titredi çok hızlı olmasa da çarptım karnımı şimdi sağ tarafım göbek hizamdan ağrıyor ne yapsam bilemedim
inşallah canım.çok güzel bir isim olmus.darısı bizim başımıza biz hala içimize sinen bir isim bulamadık.aymina:
çok güzel şeffaf ve parlak olan
ayın cok güzel şeffaf ve parlak olması nur gibi olması
mekkede mina dagında görülen parlak ve nurlu ay
cennetteki en güzel hurinin adı
kızlar bebişime isim buldum ve cok begendim ELİF AYMİNA olacak insallah
Kesinlikle çok güzel , adı ile hayırlı evlat olur inş .
Aymina gerçekten farklı ve güzel bi isim nur gibi yüzü olsun inşaymina:
Kesinlikle çok güzel , adı ile hayırlı evlat olur inş .
Amin cumlemizinki bacım.cok sagol gulumaymina:Kesinlikle çok güzel , adı ile hayırlı evlat olur inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?