2015 Nisan Anneleri

tesekkür ederim:) fotoğrafta biraz küçük çıkmış aslında daha büyük duruyor :))

Hoşgeldin aramıza canım:)​
Hosbulduk cnm
Ben yeniyim bi saattir msj yazamadimm puhha telden giriyorum acayip zor oluyo bende nisan annesiyimm allah izin verirse benide alin araniza​

Hadi ya off bu doktorlar neden hep birbirlerinden farklı konuşuyorlarki peki aşının vurulması için belirli bir hafta var mı yani doktorun kesinlikle şu haftada vurulman gerek felan dedi mi canım ya
hayır tam tarıh diye birşey yok. ben zaten sorarken saglık ocagından aradılar 20.hafta aşı için çağırdılar.yaptırayım mı diye sormustum.
ortalama 20.haftada yapılıyor yani

Arkadaşlarm tarıh diye birşey yok. ben zaten sorarken saglık ocagından aradılar 20.hafta aşı için çağırdılar.yaptırayım mı diye sormustum.
ortalama 20.haftada yapılıyor yani​
Arkadslar ana saglikta hemsire asi icin bana dokuz ayy suresi dedi

kızlar kaç kilo aldınız ben 22 haftalık 1.5 kilo aldım sizler​
Süpersin tatlım nasıl başardın ..

kızlar bebek arabamızı aldık bebek doğana kadar taksiti bitmiş olur​

kızlar bebek arabamızı aldık bebek doğana kadar taksiti bitmiş olur​
Güle güle kullanın inş , rengine bittim çok hoş . Miniğin inş içinde mutlu ve huzurlu olur .

aymina:
çok güzel şeffaf ve parlak olan
ayın cok güzel şeffaf ve parlak olması nur gibi olması
mekkede mina dagında görülen parlak ve nurlu ay
cennetteki en güzel hurinin adı

kızlar bebişime isim buldum ve cok begendim ELİF AYMİNA olacak insallah​
Kesinlikle çok güzel , adı ile hayırlı evlat olur inş .

çok geçmiş olsun, doktoruna danış istersen

inşallah canım.çok güzel bir isim olmus.darısı bizim başımıza biz hala içimize sinen bir isim bulamadık.

kızlar merhaba bu aralar üzerimde sıkıntılar bitmiyor çok şükür atlatıyoruz epsini dün yoldaydım evime geliyordum otobüsümüz kaza yaptı ani korkuyla çenem falan titredi çok hızlı olmasa da çarptım karnımı şimdi sağ tarafım göbek hizamdan ağrıyor ne yapsam bilemedim
Çok geçmiş olsun tatlım inş birşeyimiz yoktur . Sadaka çıkar elden ver hemen .. Malum bu aylar kaza ve belaların sık olduğu zamanlar . Rabbim hepimizi korusun inş .

Aymina gerçekten farklı ve güzel bi isim nur gibi yüzü olsun inş

Amin cumlemizinki bacım.cok sagol gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…